Хороскоп Овен
Ако не започнете да сдържате нервите си и да запазвате личното си мнение за себе си, е твърде вероятно да изгубите всички натрупани до сега козове. Не е ли време за малко релакс, за среща със стари приятели, за ново хоби? Всичко това би ви помогнало да хармонизирате и да се отпуснете, но най-важното: да направите една равносметка на постигнатото дотук и на онези цели, които всъщност не са толкова важни за вас вече.
Хороскоп Телец
Стремежът ви към нови изяви и последните ви увлечения в сфери, които досега дори не бяхте помисляли да пробвате, е заразителен. Шефовете ви са склонни да ви дадат шанс, а ако искате да си намерите работа извън пределите на сегашната си работна обстановка, ще ви бъде доста лесно да го направите. По-важно е да не бъдете припряни в личен план, където нещата са заложени на карта. Вие сте твърде емоционални напоследък и това кара околните да се съмняват дали не преигравате.
Хороскоп Близнаци
Навлизате в нов етап от живота си, поради което не трябва да бъдете твърде самоуверени, а напротив: внимателни и силни. По-добре е да заложите на познати трикове за успех, отколкото да рискувате. Вие можете да импровизирате по-късно, но сега творческият ви потенциал работи буквално на половина от възможностите ви. В личен план има разговор, който искате да проведете, но ви е страх. Няма какво да отлагате. Време е.
Хороскоп Рак
Напрежението ви стана твърде много напоследък и започвате бавно, малко по малко да отпускате парата си, но съвсем не по правилния начин. Рискувате новите си познанства, а старите, верни колеги в службата са изморени да слушат вашето мрънкане. У дома дори не сте разбрани, въпреки че винаги сте в центъра на събитията. В момента единственото правилно решение за вас е да си вземете заслужената от дълго време почивка.
Хороскоп Лъв
Ако ще губите, правете го с финес. А ако ще си признавате нещо, по-добре е да наведете глава, защото наполовина разкаянието не работи. Да, много неща ще ви се случат в рамките на тази една седмица, но затова пък добрата новина е, че в крайна сметка ще имате огромен шанс да изиграете правилно картите си, въпреки че…в момента ръката ви съвсем не е силна!

Хороскоп Дева
Напрежението на работното място не трябва да намира поприще у дома, където тъкмо успяхте да всеете достатъчно хармония. Склонни сте да обвинявате близките си за вашето настроение, което е повече от неадекватно. Много е възможно да наговорите неща, за които после да съжалявате. Не пътувайте. Колкото и да е странно, в момента ви върви само в творческия процес, така че защо да не импровизирате с някой подобен проект или просто не направите ремонт у дома?
Хороскоп Везни
Имате потенциала и късмета да се издигнете бързо и в момента намирате силите и правилното време да го направите. Истината е, че звездите са на ваша страна и дори да ви хрумне някоя налудничава идея, тя е по-скоро възможност, отколкото загуба на време, та дори и да говорим за много далечно бъдеще. В семейството ви има разногласия, които искате да разрешите. Оставете нещата да се случват от само себе си. Ще видите, че това е бил най-добрият начин.
Хороскоп Скорпион
Връзката ви се крепи на обещания, които не можете да спазите в момента. Затова действайте какво вие знаете: с много импровизация и страст. В противен случай губите и последния си шанс да оправите нещата. На работното място нещата са подобни. Колегите ви имат доверие, но една малка грешка и ще ви обвинят в истинско предателство. Може би, е време да започнете да играете като самостоятелен фактор. Така или иначе индивидуалните качества са част от възможността да бъдете повишени.
Хороскоп Стрелец
Няма да имате времето да свършите с всичко планувано, а и здравето ви в момента не на много високо ниво. Затова пък и малкото, което направите, ще бъде оценено и добре посрещнато от околните. Вие имате нужда от любов и я намирате лесно. Замислете се обаче дали не беше наскоро, когато обещахте да направите услуга на приятел, а той още чака от вашата разсеяна натура да се отзове.
Хороскоп Козирог
С последни сили приключвате задачите си на работното място, за да се приберете и да се заемете с неотложното у дома или с лични проблеми. Така ще бъде цяла седмица, но през уикенда се очертава една страхотна възможност да разпуснете. Не се отказвайте, дори да става въпрос за по-динамична и различна почивка. За да се отърсите истински от стреса, ви трябва нещо наистина различно. Бъдете отзивчиви към децата си или по-млади и малки роднини, които наистина държат на вас.
Хороскоп Водолей
Ако ще предприемате рискове на работното място, по-добре е да го направите със съмишленик. Не е като да нямате подръжници в щурите си идеи в службата. Имате дори колеги, които мечтаят да бъдат част от вашия екип или да застанат до екстравагантната ви натура. Вие имате намерение да се справите със стреса, като търсите утеха у дома, но това не е точният момент да искате помощ от близките си. Всъщност, те също отдавна очакват от вас някакво разбиране и съпричастност. Дори да не изпълните отдавна направените си обещания, по-добре е да покажете, че ви пука за тях по един или друг начин.
Хороскоп Риби
Сами поставяте успехите си на карта и то защото не можете да се организирате. Вашата емоционалност и липса на каквато и да е дисциплина ви докарват до провал. Не е нужно да посрещате загубите пораженчески обаче. Дори да загубите, вземете си поука и продължавайте напред. Не всичко е изгубено. Особено в личен план! Тук нещата са в идеална хармония с настроението ви. Дори да имахте съмнения в половинката или в любовта изобщо напоследък, сякаш оптимизмът отново е възцарен във вашето ежедневие.


loading...