Седмичен хороскоп 21 – 27 септември 2020

Седмичен хороскоп 20-26 януари 2020 – очакват ни важни ангажименти, но и цветен щрих в януарските вечери!

Здраве: През другия уикенд са възможни проблеми с отделителната и половата система. Необезопасените полови контакти могат да доведат до нежелана бременност или предаване на кожно-венерически болести. В понеделник и вторник дните са добри за кръвни изследвания, както и за профилактика и лечение на проблеми с черния дроб. Посетете зъболекаря си в сряда и четвъртък, когато е благоприятно време за почистване на зъбен камък или лечение на кариеси.Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.2020 година е! Мнозина тръпнат в очакване на това какво ще им се случи през следващите 12 месеца. 20…Jan 13 2020skafeto.com

Красота и външен вид: Коса: Подходящи дни за подстригване на косите – от неделя следобед до четвъртък. Неблагоприятни дни: петък, събота и неделя до обяд. Боядисване на косите: сряда и четвъртък. Коламаска: неделя следобед, понеделник и вторник. Неблагоприятни: петък, събота, неделя преди обяд, сряда и четвъртък. Масажи: Лечебни – сряда и четвъртък. Обеци и татуировка: всички дни са благоприятни за поставяне на обеци или татуиране на тялото. Сауна и парна баня: Луната няма забрана относно тези спа процедури.

Хранене и диета: Луната е намаляваща и организмът лесно се освобождава от излишната вода и килограми. Лунната диета тази седмица стартира днес в 00.13 часа и включва консумация на билкови чайове, мед и лимон. Гарантира отслабване с до 2 килограма. Можете да стартирате своя дългосрочен хранителен режим в понеделник или вторник. Ще го спазвате дълго време и ще се радвате на добри резултати.

Основни звездни аспекти: Луната се движи в Скорпион, Стрелец и Козирог. Налага се да се заемем със спешни задачи, които не търпят отлагане. По всичко личи, че през тази седмица поставяме работата пред личния живот. Да внимават всички, родени в Скорпион, Стрелец и Козирог – за тях предстои напрегната и доста ангажираща седмица.

На 20 януари Слънцето навлиза във Водолей. Помага да разгърнем погледа си, да видим живота отвъд неговите физически граници. Можем да преодолеем душевните си ограничения. Да завържем нови и ползотворни контакти. Четете повече и се замислете за посещение на курс или семинар, който да повдигне квалификацията ви. Венера и Плутон са в секстил. Аспектът обещава вълнуващ уикенд. Освободете съзнанието си и се насладете на любовта в живота си. В неделя Слънцето и Луната са в секстил. Завършете почивния ден в компанията на хора, с които можете да споделите вълнуващи преживявания. Не оставайте сами, а търсете компания. През целия ден сте жизнени и дееспособни. В понеделник Меркурий и Нептун са в секстил. Не забравяйте, че започва поредната натоварена януарска седмица. Не вярвайте на обещания, които звучат лъжливо. Вероятно в дните до петък ще получите интересно предложение. Обещанията, свързани с него, няма да се сбъднат.

ОВЕН
Чака ви обновление
Очаква ви доста вълнуваща седмица. Пред вас се изправя предизвикателството да промените голяма част от възгледите си. Дори и да не си го признавате като потребност, вие вече се нуждаете от промяна и тя малко по малко ще започне да се случва. Навлизането на Слънцето във Водолей ще ви обгърне с подходящата среда, с която ще успеете да видите и другата страна на монетата. Нови хора, сбирки с приятели и компании, в които ще се чувствате добре – това са новините за тази седмица. Приемете предизвикателството, но и обърнете повече внимание на сериозните дела в живота си. Не се увличайте по срещи и забави, загърбвайки работата си.Тези зодии преживяват раздялата много трудноИма хора, които преживяват трудните моменти в живота си по-лесно от другите. Както има и такива, кои…Jan 13 2020skafeto.com

ТЕЛЕЦ
Постигате хармония
Нуждаехте се от хармония във взаимоотношенията, която ви липсваше в последните дни на тази седмица. Добрата новина е, че Венера и Плутон ви подкрепят и слагат вълшебен воал върху сферата на общуването, както и внасят до голяма степен успокоение в личен план. Вярно е, че често ще искате да бъдете водещи, лидери в любовната си връзка, но това няма да е повод за напрежение. Във финансов план нещата вървят добре, въпреки че сте на път да повярвате на едно предложение, което още от самото начало звучи лъжливо. Не казвайте „да” в понеделник, за да си гарантирате стабилността и бъдещите успехи.

БЛИЗНАЦИ
Интересна среща
Очаква ви доста благоприятна седмица, на която е добре да се насладите в пълна степен. Още днес усещате оживление около себе си. Ще получите известие от хора, които живеят далеч от вас и не е имало повод да се чуете или видите от дълго време. Този контакт ще облагороди сивотата на ежедневието ви. Уговорката за среща през уикенда е прекрасен начин да сложите цветен щрих в януарските вечери. През работната седмица не забравяйте, че имате важни ангажименти за вършене. Очаква ви сериозна работа. Нея вършите с хъс и желание, защото сте заредени с положителна енергия и хубави спомени от добре прекарания уикенд.

РАК
Положителна промяна
Очаква ви седмица, подходяща да се вгледате в себе си, да потънете дълбоко в своята душевност и да извадите най-хубавите си черти на показ. При мнозина тази седмица дава шанс за една цялостна промяна отвътре навън. Ще преосмислите поведението си в последните няколко месеца. Ще се сблъскате с грешките си, за които е дошло време да бъдат поправени. Добре е да внимавате с финансовите си намерения, тъй като е възможно да се сблъскате с изненадващо предложение за обща работа или колективен бизнес. Обещанията, разбира се, ще се окажат лъжливи и неосъществени. Имайте го предвид.

ЛЪВ
Добра седмица
Безспорен факт е, че вие вече задвижихте колелото през последната седмица. Наясно сте със себе си и със своите цели и стратегии. Сега можете да продължите напред с по-висока скорост, за да ускорите достигането на успеха. Навлизането на Слънцето във Водолей ви помага да хармонизирате взаимоотношенията си на първо място с брачната половинка и интимния партньор и с не по-малка сила да положите едно ново делово начало. Седмицата пред вас е важна и не бива да пропускате благоприятните шансове. Добра е както за личния ви живот, така и за професионалния. Действайте уверено.

ДЕВА
Натоварена седмица
Обикновено по това време на годината стартират и най-големите ви професионални надпревари. Надпреварвате се с времето, което все не ви достига, с колегите, които все не ви помагат, а търсят помощ от вас. Надпреварвате се и с януарските разходи, които трябва да покриете все някак си. Слънцето навлиза във Водолей и активизира силите ви. Дарени сте със завиден тонус въпреки студеното време. Ще бъдете жизнени, активни и дейни. Ще свършите всичко в срок, а за финансите си не бива да имате притеснения.4 зодии ще имат бебе през 2020 годинаДнес ще ви представим кои са 4-те зодии, които ще имат бебе през 2020 година. На късметлиите – чести…Jan 11 2020skafeto.com

ВЕЗНИ
Активните печелят
През идната една седмица шансовете ви за успех са налице, но условието е да се помъчите малко повече и да се трудите усърдно, за да достигнете онова, което сте си набелязали. Гонете целите си докрай, за да ги осъществите напълно. Слънцето навлиза във Везни и вдъхва кураж в личния ви живот. Нещо там се раздвижва към по-добро. Дори и да е с милиметър, движението е в посока напред и вие ще усетите това през следващия месец. Не прекалявайте с претенциите. Възползвайте се от факта, че тъкмо сега звездите ви дават шанс чрез личната си активност да постигнете сериозни успехи.

СКОРПИОН
Време за семейството
Изживяхте доста напрегната седмица, въпреки че не ви липсваше добра кондиция и вие трезво осъзнавате всичко онова, което ви се случи. През тази седмица обърнете повече внимание на онези неща, които наричаме личен живот. Бъдете повече време със семейството си, с половинката, с децата. Прекарвайте повече мигове в своя дом, за да осъзнаете, че и той има нужда от внимание. Разтребете излишните вещи, маркирайте нуждите от спешен ремонт. На работното място се справяте прекрасно, ако сте концентрирани. Опитайте се да концентрирате труда си изцяло в работно време, без да оставате извънредно.

СТРЕЛЕЦ
Нужда от преоценка
През този период шансовете ви да постигнете стабилност, хармония и напредък са значителни. Най-важният момент са контактите, и то с хора, които могат да ви помогнат в предприемането на начинания. Личните ви взаимоотношения са подложени на преоценка и точно поради тази причина ще останат само най-верните и истинските. Любовта също се нуждае от преоценка в началото на годината. Като цяло подгответе се за полагане на ново начало във всички аспекти на живота си. Оставете при себе си само онова, което е качествено и наистина заслужава вашето внимание.

КОЗИРОГ
Добри тенденции
За вас предстои един относително успешен и благоприятен период. Разбира се, не всичко се случва по предварителните ви планове, но съдбата сериозно е застанала зад гърба ви и ви подкрепя, когато е нужно. Слънцето напуска вашия знак, за да навлезе във Водолей. И при последните представители на Козирог Сатурновата дупка вече е минало. Време е да навлезете дълбоко в своята нова лична година и да набележите целите, които ще гоните от тук насетне. Хармония в любовта и брака, успех в службата – това са тенденциите тази седмица. Внимавайте с парите, възможно е те да не ви достигнат.

ВОДОЛЕЙ
Премисляйте думите
От особена важност днес е да завършите докрай повечето вече стартирани от новата година задачи. Спазете всички крайни срокове. Слънцето навлиза във вашия знак. От една страна, помага на жизнения ви тонус и енергия, като ви прави особено ентусиазирани и издръжливи на натоварване. От друга страна, изисква да премълчавате малко повече онова, което ви е на сърцето. Вашата прямота и откровеност са пословични, но към този момент са подкрепени и от доза прибързаност. Всичко това, пропито и с малко емоция, влияе на общуването ви и ако не желаете да загубите ценни хора от живота си – премисляйте и премълчавайте.

РИБИ
Преборвате страховете
Вашата активност също е на високо ниво въпреки студеното и мрачно време. Вие притежавате доста идеи, чакащи подходящия миг, за да станат реалност. Точно тази седмица обаче не е най-благоприятният момент за поставяне на ново начало, но пък е благоприятна за обмисляне и планиране. Слънцето навлиза във Водолей, откъдето ви дарява с ментална сила и психическа устойчивост. Ще осъзнаете доста от своите слабости и ще ги овладеете напълно. Вероятно ще се сблъскате с част от своите страхове, за да ги унищожите изцяло в психиката си. При всички положения ви чака сериозна седмица, след която много от вашите лични притеснения ще са вече минало.3-те зодии, които ще получат нож в гърба през януариНикога не е приятно да получим нож в гърба. Проблемът с предателството е, че винаги идва от близки х…Jan 10 2020skafeto.com

loading...