Седмичен хороскоп за 6-12 април 2020

Седмичен хороскоп 23 февруари – 1 март 2020:
Овен

Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще намерите сили и кураж да се освободите от безперспективни ангажименти и отношения. Ако тези събития са емоционално болезнени за вас, опитайте се да си дадете увереност, че това е най-правилното решение. Сега е важно да не правите опити или да не проявявате упорство да манипулирате събития и хора. Нима може някой да спре приливната вълна? Бъдете уверени, че хубавите неща скоро ще намерят своето място в живота ви. Седмицата вещае любовни преживявания и успех в търсенето на нов партньор, за тези, които нямат сериозна връзка. Като цяло пред вас е една много емоционална седмица.

Тази седмица ще имате разходи свързани с дете или с млад човек. При семейните представители на зодиакалния знак Овен тази седмица ще възникнат проблеми в брачните и роднински отношения поради липса на разбирателство или противоречия свързани с пари. Тази седмица определено ще преживеете неудовлетворение в комуникацията си с хора, с които живеете или работите заедно. В никой случай обаче не търсете вината само в другата страна. През седмицата ще се следи развитието на здравословен проблем на роднина или приятел. Възможно е да се ангажирате да помогнете с нещо. Сега може да очаквате радостна новина свързана с обществена или политическа изява на човек, когото познавате. През тази седмица ще имате благоприятно време за разговори или ангажименти свързани с наследствен имот, пенсия, застраховка и др. Жените Овен ще имат притеснение свързано с очакване за развитието на определено събитие или разговор.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ще следите с интерес събития в живота на жена от кръга ви роднини или приятели. Като цяло влиянието на жени върху вашите действия и решения, тази седмица ще бъде положително.

Тази седмица мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от жена или заради жена от семейството си. Добро развитие ще имат бизнес отношения или работа с жени. През тази седмица важни за вас действия или решения ще зависят от действията и решенията на човек, който живее или работи в друго населено място. В любовния си живот не допускайте усложнения във връзката си, защото това ще охлади вашите отношения и може дори да провокират един от двама ви към конкретно решение или временна раздяла.

През тази седмица ще ви се наложи да направите преоценка на вашите професионални или бизнес планове за тяхната по-добра реализация и ефективност. Възможен е отказ от такъв, поради възникване на нови обстоятелства или по-добри идеи и възможности.

През седмицата мнозина ще преживеят неочаквано неприятно събитие или инцидент. Сега ще имате важен и неотложен разговор с човек, който иска с ваша помощ да постигне един успех, да реализира една своя идея или политическо-обществено мероприятие. През тази седмица ще имате благоприятно време за покупки или за промяна в дома си.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще имате благоприятни възможности за финансово стабилизиране. Ще насочите вниманието си към разрешаването на проблеми свързани с пари или други задължения.

През тази седмица ваша приятелска или колегиална връзка ще се развие по един съвсем нов начин, в нова положителна посока. През тази седмица ще създадете нови познанства, които ще имат бъдещо развитие. Ще преживеете интересни събития свързани с дете или млад човек предимно от кръга ви роднини. Те ще бъдат много емоционални, независимо с какво са свързани.

През тази седмица тема на разговори ще бъдат по-сериозните проблеми в брака на ваши роднини, които нямат нужда от помощ или от съвет, тъй като имат твърде независими или неотстъпчиви характери. Седмицата вещае изненада или новини свързани със стара любов, бивш брачен партньор или обожател.

Тази седмица може да провокира възникването на спор или конфликт с човек, с когото ще си кажете доста неприятни истини. Ще възникне силно притеснение и около евентуалния развой на такъв конфликт. През седмицата ще преживеете различни интересни ситуации на работното си място, където ще бъдете натоварени с повече отговорности и задължения. Сега ще ви изненадат различни контакти с популярни личности, както и нови познанства с хора от близо и далеч.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще преживеете ситуация, която ще ви освободи от едно притеснение и безпокойство. Вероятно тези неща ще имат връзка с вашия любовен или семеен живот.

Развитието на вашите планове за тази седмица обаче ще бъде доста непредсказуемо, понякога извън вашия контрол и в неясна посока. На изпитания ще бъдат поставени отношения, в които е било допуснато да се намесят лъжи или измами. Разкриването на истини свързани с подобни действия ще причини сериозни сътресения, разочарования и дори раздели. Колкото и да са болезнени подобни събития по-добре действайте решително сега, отколкото да допуснете попадането ви в безисходна ситуация.

Тази седмица вещае различни събития свързани с момиче или млада жена. Вероятно те ще имат връзка с имен ден, рожден ден, успех в образование, кариера и др. Сега ще сте в очакване на новини, които ще определят ваши планове и действия до края на този месец. Ако имате здравословни проблеми използвайте тази седмица за лечение и терапия, посещение на балносанаториум или друго лечебно заведение.

Мъжете Рак ще имат досадни ангажименти свързани с роднини или по-възрастни родственици.

Жените ще имат настроение и желание за романтични приключения и нови познанства.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще изиграете важна роля в живота на мъж или мъже, чийто действия ще зависят от ваши решения, намеса в техните дела и др.

Сега ще вложите повече време и енергия да намерите разрешение на проблеми, които тормозят вашето спокойствие и комфорт. Това от което имате нужда сега е преди всичко стабилизиране в емоционален и психически план след някои неприятни или натоварващи напоследък преживявания. В зависимост от вашите собствени настроения тази седмица може да се окаже много сложна или по-малко сложна. Това ще се определи донякъде и от естеството на домашните ви грижи и задължения. Вероятни са неприятности в дома, които ще чакат единствено вие да ги разрешите. Сега ще имате отговорности спрямо близки хора, които живеят с вас или надалеч от вас.

На мнозина от вас ще им се наложи да помогнат в една ситуация на роднина или приятел. Вероятно ще се намесите при разрешаването на проблеми от финансов характер, които касаят мъж от близкия ви кръг приятели или роднини. Ще възникнат кратки затруднения при получаване на пари чрез документ, банка или друга институция. Здравето ви ще бъде нестабилно и на моменти ще напомня за себе си. Отделете време за необходимите грижи или лечение.

През тази седмица избягвайте стреса и се опитвайте да мислите позитивно при всяка по-емоционална ситуация.

Мъжете ще очакват важна новина или информация.

Жените ще преживеят интересни събития в любовта или на работното си място.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева ще имате една благоприятна седмица за подобрения в дома си, като основен ремонт или подмяна на мебели и техника. Изпозлвайте тази седмица за разрешаването на домашни или семейни проблеми.

Сега ще се ангажирате с посещения в различни държавни институции. Мнозина от вас ще преживеят през тази седмица промяна в работата или кариерата си. Тази седмица вещае отсъствие от работното място поради някаква причина: отпуск, болнични и др. През тези дни ще се ангажирате с разрешаването на проблем или противоречия възникнали между вас и ваш роднина.

Въобще тази седмица ще имате възможност да направите компромиси по деликатни и спорни въпроси. Тази седмица ще обмисляте възможността за едно пътуване до края на това лято. То ще има връзка с покана, с цел туризъм или ще бъде извън страната, където живеете. Ако пътувате тази седмица очаквайте проблеми, които ще дойдат чрез действията на други хора.

Във финансов план ще възникнат неочаквани ситуации. С малко повече практичност в действията ви ще можете да излезете от едно затруднение. Жените ще получат покана за събиране по специален повод. Мъжете да бъдат отворени за всяко едно предложение, покана, информация или новина.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни пред вас е седмица, в която ще трябва да завършите вече започнати проекти или ангажименти. Вероятно досега не сте имали достатъчно благоприятни обстоятелства за тяхната реализация и това е забавило тяхното развитие.

През тази седмица нещата ще бъдат по-лесни за предвижване в желаната от вас посока. Тази седмица едно от важните събития или основен ангажимент ще бъде свързан с млад мъж или момче най-вероятно от кръга ви роднини. През тази седмица изненадите може да ви объркат, но след първоначалния хаос ще изживеете силни и специални емоции.

Тези събития вероятно ще касаят вашия личен (интимен) свят или работата ви. Като цяло в професионален план ще има доста неочаквани моменти, промени или размествания, които могат да ви притеснят вас или колегите ви. Аз не очаквам неприятни сътресения, независимо как първоначално изглежда това движение. Вашето здраве или здравето на близък човек ще ви бъде притеснение и грижа, което ще е за кратко.

Сега ще бъде важно да не изживявате твърде емоционално и най-малкия дискомфорт. Приемете тази седмица като нещо градивно и важно в живота ви, с шансовете които ви предоставя, независимо колко незначителни изглеждат те. Младите мъже неочаквано ще възродят една своя стара идея или връзка

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица добре подбирайте обкръжението си и не допускайте непознати хора до личните си дела. Наивността и доверието са хубави качества, но тази седмица внимавайте с тях.

През тази седмица ще имате един натоварващ ви ангажимент с мъж над 35 годишна възраст, който ще изиска от вас повече търпение и адаптивност към възникващите сложни за вас обстоятелства.

Сега може да очаквате всякаква полезна за работата или за личния ви живот информация, която тепърва ще изиграе важна роля в плановете ви. Кои са негативните страни на тази седмица или това, от което ще трябва да се пазите? Преди всичко не лъжете и не допускайте някой да ви лъже, независимо с каква цел. Една „добра“ лъжа може да спести сега едно разочарование или емоционална болка, но по-късно това да се превърне в лична драма. Добре ще бъдат поставени през тази седмица развитието на материалните и имотните ви дела.

Може да купувате или да продавате, да строите или ремонтирате, да творите и съграждате с размах. Много събития тази седмица ще са причина за размисъл от ваша страна. Около вас в средата, където живеете или работите предстоят промени и преживявания, които ще провокират различни въпроси у вас. Отговорите са някъде в бъдещето, до което ще достигнете с търпение.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица не се опитвайте да избегнете или омаловажите семейните си ангажименти, защото рискувате в един момент да се окажете притиснати от неприятни събития вследствие на собственото си бездействие.

Сега вършете нещата едно по едно за да можете да се съхраните психически и физически от по-голямото натоварване. Отделяйте повече време за приятни занимания и събирания с хора, от които имате какво да научите. Тази седмица ще ви зарадват пари, които ще получите най-вероятно чрез документ или новина за предстоящо увеличение на доходите ви. Това ще бъде благоприятно време за уреждане на финансови или банкови документи и договори.

Тази седмица (дори да нямате нужната увереност за това), ще бъде важно време за вас особено по отношение на планирането и организирането на бъдещите ви планове. Видимо или невидимо много неща ще работят във ваша полза.

През седмицата ще преживеете загуба или кражба свързана с важни неща за ваши приятели или роднини. Една неприятна новина свързана с човек, когото познавате ще ви стъписа, но вие ще съумеете да преживеете това събитие без голяма драма. Тази седмица ще бъде благоприятна за планове и ангажименти свързани с деца, за работа с деца и др.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица трусовете в живота ви не бива да ви плашат. Адаптирайте се всекидневно към новите промени или обстоятелства в живота ви. Всичко при вас върви в правилната посока, независимо от изпитанията през, които ви се налага да преминете.

Тази седмица една неприятна новина ще ви накара да оцените собствения си живот по друга скала. Седмицата ще ви натовари с повече домашни и битови проблеми и задачи, но те са изпълними в рамките на този период. Това ще бъде благоприятно време за промени в дома, за преемстване в нов дом и др.

Финансово седмицата ще бъде доста благоприятна за вас ако съумеете да се представите по начин, по който да привличате парите към себе си: новаторски решения и действия в работата, достатъчно положен труд в стопанството или в бизнеса и др. Вие може да имате лични и специални очаквания за тази седмица, но тяхното нереализиране не бива да ви разочарова и най-вече отчайва. Тяхната линия на развитие генерално придържа линията на възход при вас. Вашето бъдеще е предначертано по най-добрия начин от Създадетеля и вие трябва да му се доверите. Седмицата вещае повече срещи и събирания, пътуване с цел гостуване и др.

Любовният ви живот няма да бъде скучен, но все пак ще зависи от това кой какво търси и иска. Би било добре да се радвате на това, което имате в момента и да не хвърчите из облаците…

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще ви се наложи да вземете важно решение и с бързи крачки да тръгнете към неговото изпълнение. Сега не е време за губене на времето в размисли, които няма да ви отведат никъде, но могат да създадат нежелан хаос в мисли и в действия през тази седмица. Неприятностите (където възникнат такива) ще са именно вследствие на подобни действия от ваша страна.

Тази седмица може да бъде много успешна и дори специална за вас, но всичко ще зависи от бързината в действията ви, в улавянето на шансовете, които сега ще се появят или тяхното пропиляване.

Сега ще срещнете нови хора, които ще имат мисия в живота ви. Разговорите или срещите с тях не бива да бъдат омаловажавани. Техните действия добри или лоши (според вашата лична преценка) няма да са случайни. Има вероятност тази седмица да ви се даде възможност да довършите недовършена работа от преди или да изживеете нещо, което не сте успяли поради различни обстоятелства.

Избягвайте хора, които изпълват деня си със злобни коментари и завистливи подмятания. Семейството ви ще изиска вашето внимание и вие ще трябва по-отговорно да се заемете с някои важни за комфорта в дома ви дела.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица за вас ще бъде от тези сложни периоди в живота ви, които ще изискат не само мобилизация на духа, но и вяра в това, което ви се дава като изпитания или преживявания. Няма вечни бури, нито има вечно лято…

Сега осъществете отложени лекарски прегледи или лечение. Погрижете се за по-здравословния си начин на живот. Не прекалявайте с удоволствията, алкохола или цигарите. Не мислете, че това са незначителни неща. През тази седмица избягвайте всякакви нечестни действия от ваша страна независимо какво добро извинение имате за тях. Сега подобни действия ще ви въвлекат в ситуации, от които може да ви отнеме месеци време да се измъкнете. Много неща сега могат да излязат от живота ви (дори за винаги). Но единственото обяснение за това, че тяхното време за действие във вашия живот е приключило. Не се напъвайте да спирате естествения ход на събитията.

Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие или за образованието ви (ако сте ангажирани с такова). Сега ще можете да се представите в по-добра светлина и хората по-ясно да видят вашите възможности и познания.

През седмицата ще получите различни покани или предложения, които ще са в основата на приятни емоции и преживявания. Макар и бавно тази седмица ще ви помогне да изградите основите на един бъдещ успех, който ще успеете да достигнете през следващите няколко седмици.

loading...