Хороскоп Овен
Склонни сте да смесите работата или учението с любовта, което в случая обаче може и да не е толкова зле. Със сигурност, едно такова увлечение ще промени кръгозора ви, а вие имате нужда от подобна промяна. Факт е, че напоследък сте в застой. В семейството ви го забелязват, а в дома ви цари истински хаос просто защото на вас не ви се занимава с нищо, а и се чувствате удовлетворени със статуквото. Не е изключено да получите предложение от чужбина, което дори да не е точно за работа да включва шанс за придобивки или допълнителни доходи.
Хороскоп Телец
За вас това е една динамична седмица, тъй като рисковете ще са оправдани, а звездите ще ви срещнат с нови хора, все интересни и дори полезни за вашето бъдеще. В любовно отношение също сте готови на предизвикателства и нови преживявания. Настройте се на вълна романтика и няма да сгрешите. Това обаче няма да ви попречи да вършите работата си с лекота. В момента имате перфектните организационни умения, които ви помагат да вкарате ред в по-сложните задачи, а това е добро начало за достигане на крайната цел.
Хороскоп Близнаци
Избягвайте компаниите, които по един или друг начин ви изнервят или затормозяват. Посветете времето на себе си. Надникнете надълбоко там, където отдавна не сте били: в мислите към отдавна забравени мечти. Честно казано, в момента това е единственият начин да се разсеете от негативизма си и да се насочите към правилните приоритети. Хубаво е, че напоследък се занимавахте с разнообразни активности и дейности. Но трябва да признаете, това разнообразие не доведе до нищо градивно.
Хороскоп Рак
Здравето ви е разклатено, защото вътрешното ви състояние не е особено стабилно. Ако релаксирате повече и си дадете време хубавото да ви застигне и лошото да бъде забравено, тонусът ви ще се повиши. Имате потенциал да се докажете като лидери и то не само на работното място. Вие го умеете, но всяка допълнителна положителна оценка за вас е още една точка за доброто самочувствие, респективно за нови амбиции. В целите ви няма място за имоти и финансови сделки напоследък, но е добре да разрешите стар такъв проблем, който вече е изправил на нокти домашните.
Хороскоп Лъв
Нещо в отношенията ви с хората изобщо куца. Може би, само колегите са склонни да ви търпят и то защото са длъжни или защото ви ценят като кадър. Вашата половинка е недоволна, че детайлите ви убягват, а вие нямате намерение да проявите повече старание. Дори да си мислите, че семейството ви винаги ви разбира, на практика това не е така. Напоследък сте груби, а понякога само лаконични с тях. Пътуването, което ви предстои, ще ви разсее. Важно е да го поискате обаче и да се заемете с приоритетите, на които наистина държите.
Хороскоп Дева
Излишно е да си натяквате, че можете да се справите с всичко. Напоследък ви се насъбра много. Това не значи, че околните не го оценяват. Напротив, всички ви мислят за истински герои. Но докато вие не започнете да се щадите, удоволствието и щастието няма да дойде. Почивката наистина трябва да изчака. Затова пък не е излишно да се погрижите за здравето си, та дори и в движение. Имате всички козове да покажете нови качества на работното място, точно сега, когато реално сте номер едно и в изпълнението, и в ръководенето.
Хороскоп Везни
Тъкмо се бяхте отпуснали и новите предизвикателства сякаш отново ви връхлитат. Но за лошото настроение и тревогите сте си виновни само вие. Трябва да приемете новото и да видите и хубавото в лошото. Комфортната зона, в която сте се загнездили е симпатична и атрактивна. Но тя няма да ви доведе до мястото, към което тайничко дори от половинката сте се насочили. А за половинката е време да покажете чувства, които отдавна не сте показвали. Малко романтика няма да ви навреди, въпреки че, обикновено, сте алергични към нея.

Хороскоп Скорпион
Класическата за вас страст в любовта пламва за пореден път. За някои половинки това е ок, но за други, които търсят стабилност, може да е повод за поредния скандал с вас. Бъдете себе си, рано или късно всеки ще падне в краката ви. Та на вас трудно ви се устоява. Точно по обратен начин се развиват отношенията ви с колегите. На работното място всичко е в норма, плавно и хармонично. Вие сте сложили ред, от който сте доволни и който работи за всички. Приятелите, които за вас са важна част от живота, имат нужда от вас. На път сте да дадете добри съвети. Не е нужно обаче да давате заеми или да обещавате големи услуги. В момента нямате време и ресурса за тях.
Хороскоп Стрелец
Амбициозни и силни сте. Като никога нямате съмнения в себе си и в това, което сте планували уж в последния момент. Всичко ви се отдава, но знайте, че една грешка може да ви коства много. Забавете темпото на работата, а в любовта побързайте да се извините, ако има за какво. Ваш роднина мисли за вас и иска да ви включи в нещо голямо или има да ви казва новина, която засяга цялото семейство. Ако нехаете, рискувате да бъдете отритнати. Сега може би, не, но после ще съжалявате за подобно поведение.
Хороскоп Козирог
Какво още трябва да ви се случи през този месец, та да разберете, че темпото, с което стартирахте новата година има нужда от забавяне на темпото? Спокойно, работата няма да избяга, а роднините могат и да се оправят сами. Вижте, за децата може да помислите нещо – изненада или помощ, на която разчитат. Половинката ви е прекалено капризна напоследък. Вие сте си виновни. Говорете с шефовете за отпуска. Какво като е началото на годината. Вие имате нужда и правото да релаксирате. А и в здравословно отношение е препоръчително да го направите по-скоро.
Хороскоп Водолей
Направете си план със задачите, които са наложителни и трябва да свършите. Дотогава не е добре да действате хаотично. Вие сте човек, който трудно се спогажда с околните. Сега комуникацията ви куца още повече. Всяко ново запознанство е истинско предизвикателство за отсрещната страна, а вие даже не подозирате значимостта на новите хора, които напоследък влизат в живота ви. Егоизмът трябва да бъде преодолян в любовта и вие сте хората, които са длъжни да работят над това. а
Хороскоп Риби
Задава се добър, творчески и хармоничен за вас период. Имате всичко необходимо да бъдете независими в работата си и това ви харесва, въпреки че предпочитате да не влизате в ролята на строгия шеф или послушния изпълнител. Имате много сили за любов и приятелите си. Посветете го на наистина най-близките. Вие им липсвахте: с романтиката и богатата си душевност. Не забравяйте, че сте направили обещания на деца или колеги, които са под опеката ви. Изпълнете ги.


loading...