Седмичен хороскоп 3 – 9 август 2020:

Седмичен хороскоп 27 юли – 2 август 2020:
Овен
Съобщенията от 27-и ще се отразят негативно на връзките ви. На 28-и Марс навлиза в знака на трона си Овена, а Луната ще му бъде в опозиция от знака на Везните. Ще поставите ултимативни условия и в следващите дни ще си гоните интереса до дупка. На 30-и проблемите ще са повече за родените около 15 април. На 1-ви започнете ремонт. На 2-ри постигате максималното, а на трети дарявайте от сърце. На 27-и до обед имате повече свобода на действие, но това не значи да я превърнете в свободия. До вечерта на личния ви и семеен хоризонт се задават тъмни облаци. На 28-и денят започва с компроматна атака. Нещо скривано и покривано ще се разбере и ще влоши отношенията ви с партньори. На 29-и денят започва с претенции на близките у дома, с тежки преговори и неуредици на работното място. До вечерта ще се намесят и някои странични фактори, които ще влошат нещата дори и да са имали намерение да ви подкрепят. На 30-и до обед може да станете обект на изкушения и измами. Бъдете скромни, не започвайте амбициозни начинания и не критикувайте тези, които биха ви се притекли на помощ. На 1-ви сте близо до таен източник на енергия, подкрепа и сила. Може да получите чаканото финансиране и да бъде включени в спонсорски програми. 2-ри е високо енергиен ден. Ще постигнете напредък на всички нива. Сключените договори ще са дълготрайни и перспективни. Не чакайте пасивно някой друг да ви свърши работата и да се грижи за нуждите ви. 3-ти е ден на сърцето и сърдечните работи.

Телец
Родените в третата декада навлизат в стабилизиращ период, който ще им осигури престижни позиции в работата и ще ги освободи от неприятни отговорности. Сатурн се връща в знака на хармоничния ви Козирог и заедно с Юпитер и Плутон ще ви зареждат с активност и енергия за постигане на амбициозните ви цели. Може да спечелите дело и да ви повишат на 1-2-ри. На 27-и до обед водете преговори с чужбина. До вечерта ще убедите някого да ви съдейства, а друг да финансира проектите ви. На 28-и денят е зареден с предизвикателства и тенденция към агресивни прояви. Ще бъдете свидетели на остри битки за разпределение на територии и сфери на влияние. На 29-и важните и отговорни срещи и разговори проведете до обед. Може да привлечете стари клиенти и да потърсите среща с бивши работодатели. На 30-и бъдете внимателни с документи и договори. Родените в първата декада да не поемат излишни финансови рискове. На 1-ви залагаме основите на едно ново бъдеще. Някой подготвя преместване и заминаване, но още не е убедил близките да го последват. 2-ри е ден на високите енергии, амбиции и цели. Енергията Кундалини си пробива път нагоре по гръбначния стълб. Дайте всичко от себе си, пасивността ще ви разболее и навреди. 3-ти е ден за анализ на изминалия път. Помогнете на тези, които ви отправят някаква молба и вашите молби ще бъдат чути.

Близнаци

На 27-и, както и да постъпите, ще сбъркате и ще се ядосвате. Не се намесвайте в споровете на другите и в неделя. 29-и има своята светла и тъмна половина. На 30-и вечерта ще се похвалите с победа. С действията си на 1-ви ще се окопаете на сигурна позиция. На 2-ри ви очакват любовни разочарования и конфликти на работното място. 3-ти повдига неудобни въпроси и изисква отдаденост. На 27-и сте поставени в трудна позиция на избор, може би нищо не бива да избирате, да решавате и признавате. Ще ви бият с вашите камъни по вашата глава. На 28-и до обед си пожелайте нещо и до вечерта може да го имате. Внимавайте къде оставяте компрометиращи материали и документи. Внимавайте с гостуванията вечерта на 29-ти. До обед свършете важната работа за деня. На 30-и до края на работното време не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Нека другите се изкажат и представят доводите и офертите си. 1-ви е ден на реформи и реорганизации, които ще са важни и за страната ни. Сатурн се връща в знака на Козирога и задвижва съвпада на Юпитер и Плутон към промени в законодателството и личната ни политика. На 2-ри не се разсейвайте с любовни истории, за да не изпуснете нишката в работата. Луната застава в опозиция на Венера от вашия знак. На 3-ти не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Днес е важно да докажеш любовта и предаността си, да подадеш ръка, да разбереш чуждата гледна точка и да направиш каквото можеш за облекчаване живота на близките.

Рак

27-и е ден на двойнствени сигнали. Първите обаждания ще са по-важни и актуални. От 28-и Марс ще ви гледа в пречупващ аспект от Овен. В живота ви ще се появи неприятен дразнител до няколко дни. До 30-и на обед не предприемайте несъгласувани инициативи. 30-и и 1-ви променят закони и отношения. Очертават се битки. На 2-ри гоните далечни цели, а на 3-ти мислете за близките. На 27-и осъществете връзка със спонсори и покровители до обед, споделете нуждите си. Ще изживеете някакво приключение, което ще ви заведе на неочаквано място тази вечер. На 28-и и следващия ден в хороскопа ви се задвижва кръст на планетни сили. Вървите към приключвания, раздели и личностна инвентаризация. На 29-и по някакъв начин си превишавате правата на едно място, а на друго оставяте интересите си незащитени. 30-и е ден на измами и всевъзможни изкушения. Някой търси слабото ви място, а и вие открито споделяте неща, които не са за споделяне. От 1-ви и Сатурн ще ви гледа в опозиция от Козирог заедно с Юпитер и Плутон. Отношенията между професионалните и домашни задължения се изострят. На 2-ри може да спечелите дело и да постигнете напредък при преговори. Явете се на състезания и конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми. 3-ти е ден за прояви на състрадание и любов. Не оставяйте близките си без внимание и утеха.

Лъв

Навлизате в трансформиращ период, който ще ви зареди с енергия за справяне с конкуренцията. От 28-и Марс ще ви гледа в стимулиращ аспект от Овена, а от 1-ви Сатурн вече няма да ви бъде в опозиция. 2-3-ти ще ви донесат заслужена награда и нужните пълномощия за започване на престижна работа и дейност. Планирайте купуване или прехвърляне на имот. Поемете нови ангажименти. На 27-и се събуждате с прозрение за нужните действия с партньори и клиенти от чужбина. Вечерта ви снасят важна информация хора, решили да изпъкнат и да се покажат на ниво. На 28-и важното свършете следобед. Сутринта е натоварена с грижи, с промени в настроенията на близките и децата. 29-и е ден за пътувания, командировки и преход на ново работно място. Влезте в нова среда и направете крачка към нови дейности. 30-и е денят е с потискаща и негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли. Пазете се от измами. На 1-ви правете всичко по традиционния начин. Не е време за експерименти, за използване на нови технологични и технически средства. На 2-ри може да постигнете много, да направите крачка, която ще донесе в бъдеще придобивки и възможности да подредите по нов начин живота и бизнеса си. 3-ти е ден за прояви на благотворителност. Включете се в спонсорски дейности. Кандидатствайте по европейски проекти.

Дева

27-и е ден на заблуди и компроматни игри. От обед в неделя ще намерите нов път и ще решите как да постъпите в трудна ситуация. 29-и носи смяна на караула. До обед имате пропуск и допуск, но след това една врата ще се затвори. Вечерта на 30-и постигате примирие и уреждате сделка. Родените в първата декада ще имат успех на 1-ви, но на 2-ри ще плащат чужди сметки. На 3-ти смирете амбицията. На 27-и е важно да не говориш много и да не споделяш излишно. В желанието да бъдете приети в определена среда и доверен кръг сте склонни да разкриете свои и чужди тайни. На 28-и до обед не провеждайте необмислени разговори. От нещо дребно може да започне конфликт. На 29-и до обед проведете нужните преговори и делови разговори. Уточнете детайли по договори и не изпускайте изгодни сделки. В момента с лекота може да уредите имотни отношения и да спечелите дело. На 30-и Юпитер и Плутон са в точен съвпад. Родените след 10 септември ще имат своя шанс в делови и юридически план. От 1-ви може да започнат размествания, които ще се отразят благоприятно на личните ви планове и амбиции. На 2-ри по-внимателно с желанията и амбициите. Днес може да влезете в преразход, да разкриете картите си на неподходящото място и пред неточните хора. 3-ти е ден на сърцето и сърдечните работи. Не е време да проявяваш амбиция, да се блъскаш с лакти и да препречваш пътя на някого.

Везни

27-и започва с откровение, на което едва ли ще се доверите. На 28-и Луната от Везни е в опозиция на навлизащия Марс в Овен. В живота ви ще се появи агресия и някои ограничения. На 29-и ще имате и юридически затруднения. Внимавайте с документи и договори. На 30-и нищо отговорно не започвайте. 1-ви идва с нови дейности и ръководства, а на 2-ри нещо изгодно ще се предложи. 3-ти носи любов. На 27-и до обед получавате важни сигнали. Дано се съобразите и им отговорите положително. На 28-и родените в първата декада ще изживеят тежък ден. Навлизащият Марс в Овен изостря напрежението и възбужда агресията ви. На 29-и до обед имате повече степени на свобода и лична инициатива. Преговаряйте, стопете дистанциите, обадете се на партньори и спонсори. На 30-и съвпадът на Юпитер и Плутон в Козирог ще се отрази негативно на родените около 15 октомври. От 1-ви до 17 декември и Сатурн ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. За родените в третата декада идват времена на тежък избор, на трудни отношения у дома и на работното място. На 2-ри пасивният човек ще претърпи поражение. Колкото и да сте притеснени с работа, намерете време за близките, решете проблемите на родители и деца. На 3-ти, ако не помогнете на някой нуждаещ се, утре сами ще се нуждаете и няма да се намери кой да ви подкрепи. Животът ни подлага на тест по човечност.

Скорпион

27-и е ден за подчинително сътрудничество. На едно място сте на подчинение, а на друго подчинявате околните. 28-и започва с провокации, след които са нужни извинения. 29-и започва добре, но завършва с конфликт. 30-и е ден на изпитания за родените в първата декада. От 1-ви поне една грижа се маха от главата ви. На 2-ри постигате важна цел, а на 3-ти помагате на друг да постигне своята. 27-и е ден на преговори с бъдещи и настоящи партньори от страната и от чужбина. Ще се наложи да приемете условия, които не са ви съвсем изгодни. На 28-и още със ставането си пожелайте нещо и до два дни ще го имате. На 29-и станете рано, до обед уредете важните си дела и разговори. Ще получите отстъпки и ще затвърдите уговорките, направени преди. На 30-и нищо не върви по план, но това не значи, че няма да ви донесе придобивки. Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран от Телец. На 1-ви Сатурн вече ви хвърля благосклонни погледи. Ще спечелите доверието на тези, с които до вчера трудно сте комуникирали. На 2-ри е най-мощният ден в месеца, но с енергиите и въздействията трябва да се внимава. На 3-ти смирете амбицията. Днес е важно да се огледаш и да подкрепиш тези, които трудно вървят или изостават в делата си.

Стрелец

27-и е рисков за родените в третата декада. Навлизащият на 28-и Марс в Овен тонизира жизнената ви сила и енергия. На 29-и до обед уреждате важни срещи и договори. На 30-и започват промени в условията ви на работа и живот. 1-ви чертае нова програма за страната ни с навлизането на Сатурн в Козирог. На 2-ри е важно да вземеш страна, а на 3-ти да дадеш подкрепа. На 27-и може да очаквате опити за използване и налагане на чужди интереси в личната ви или съвместна работа и дейност. Трудно ще устоите на изкушенията, а и манипулации може да се очакват. На 28-и навлизащият Марс в Овен налива живителни сили в сърцата и душите на огнените знаци. Може да се разберете по особено болезнени лични и професионални въпроси. 29-и е ден за пътуване, командировки и преместване на по-добро място. До обед уредете важните си дела и срещите, които не търпят отлагане. На 30-и денят залага промени в законов план, които няма да бъдат приети добре и може да възбудят духовете. Налягат ви мрачни мисли. На 1-ви се заземявате на стабилно и престижно място с подновен договор и с по-добри условия на работа и живот. Ден на съзиданието и градежа. На 2-ри Луната навлиза в Стрелец и застава в опозиция на Венера. Както и да постъпите, няма да се разберете или да получите одобрението на половинката. На 3-ти всичко, което направите, водени от болезнена амбиция и желание за печалба, ще зацикли и няма да ви донесе нужните приходи и придобивки.

Козирог

Предстои знаменателна седмица. На 1-ви Сатурн ще се върне в Козирог, където ще остане до 17 декември. Това ще бъде време за преосмисляне на дейности и връзки. 27-и очертава нови посоки и варианти. 28-29-и отхвърлят старото мислене, а на 30-и може да се уредите с недвижим имот и да спечелите дело. 2-ри е ден за постигане на важни цели. На 3-ти мислете и действайте със сърцето. На 27-и може да осъществите полезни контакти с близки и партньори в чужбина. Чакайте изгодни предложения, които може да променят начина ви на работа и живот. 28-и е рисков ден за родените до 1 януари. Луна и Марс са в пречупващ аспект със Слънцето ви. Вероятно е да попаднете под агресивен колегиален обстрел. На 29-и родените в третата декада ще имат успех, ако подкрепят колективната инициатива, без да стават част от нея. Дипломатичността ви е подложена на изпитание. На 30-и е точният съвпад на Юпитер и Плутон в знака на Козирога. За родените в третата декада ще има повече ползи и екстри. На 1-ви Сатурн навлиза в знака на трона си Козирога, където носи само заслужените награди. Чакайте назначение и повишение. На 2-ри си струва да си направите труда, да положите усилия в нужната посока и да поставите ново начало в работата и в живота. Действайте комплексно. 3-ти е ден на сърцето, включваме се към космическия канал на любовта във всичките й измерения и направления. Сега е моментът да покажете истинските си чувства, стремежи и намерения.

Водолей

На 1-ви Сатурн ще напусне вашия знак, ще ви даде отсрочка и време за размисъл до 17 декември, когато окончателно ще се завърне за повече от две години във Водолея. В настоящия период е време да направите личностна инвентаризация, да подготвите нужните документи за нова работа или учене или да оттеглите някои кандидатури и чувства от местата, където вече не виждате перспектива. На 27-и до обед късметът ви е свързан с преговори и разговори с близки или шефове от чужбина. Споделеното вечерта ще стане повод за скандали и претенции и може да ви откаже от намеренията. На 28-и, ако поспите или не си определяте срещи до обед, ще си спестите някои грижи и допълнително натоварване. На 29-и приключвайте с обещаното и със старите ангажименти. Днес е добре да се работи на парче, да не се залагат базисни проекти и начинания, които ще изискват време. На 30-и Луна и Уран са в квадратура със Слънцето на родените в първата декада. Както и да постъпите до 16 ч., ще сбъркате, ще си докарате големи неприятности и ще привлечете нелоялна и опасна конкуренция. На 1-ви навлизащият в Козирог Сатурн ще подейства дисциплиниращо и отрезвяващо на тези, които до момента са претупвали работата си. За вас ще има глътка въздух. 2-ри е ден за срещи, пътувания, огледи и съвместни инициативи. Търсеното от един ще се окаже ненужно за друг и сделката ще стане. На 3-ти ще ви се обаждат потенциални спонсори. Може да получите покани и заявки, които ще донесат престижна работа и извънредни пари в бъдеще.

Риби

На 27-и е добре да си мълчиш като риба, за да не си докараш неприятности. На 28-и Марс напуска вашия знак. Отива си един дразнител, но може да си тръгне и един покровител. 29-и има своята светла и тъмна половина. 30-и и 1-ви дават шанс за задвижване на юридически дела и имотни процедури. Уреждате собственост и за децата. На 2-3-ти се очертават проблеми в любовта и връзките. На 27-и с пълна сила действа магията на словото. По-добре замълчете, вместо да кажете нещо, за което после трябва да се извинявате. На 28-и денят може да започне с разправии, но до вечерта ще ви олекне, ще се разберете по спорните въпроси и ще направите крачка към мирното съвместно съществуване. На 29-и е добре сутринта да подновите някои връзки и отношения, които прибързано сте прекратили. Стопете дистанциите, покажете желание за примирие, за лично и професионално сближаване. 30-и е ден с негативна енергетика. Налягат ви мрачни мисли, вървите към приключване на връзки, които не са издържали проверката на времето. На 1-ви предприетото ще е важно за бъдещето ви, ще стане база за перспективни дейности и начинания и ще ви осигури стабилност в тези кризисни времена. 2-ри е тежък ден за родените в първата декада. Очертават се проблеми във връзките и чувствата. Луна и Венера ви гледат в пречупващи аспекти. На 3-ти чакайте подкрепа и прояви на състрадание в труден за вас момент. Навлизаме в деня на сърцето, включва се космическият канал на любовта.

loading...