Седмичен хороскоп 23 февруари - 1 март 2020

Седмичен хороскоп 27 януари – 2 февруари 2020:
Овен

Ако сте родени под знака на Овен тази седмица ще имате причина да се зарадвате на събитие, постижение или развитие на ваш професионален ангажимент или бизнес сделка. Седмицата ще бъде благоприятна, както за вашето образование (ако сте ученици, студенти) така и за кариерата ви. Разбира се, нищо няма да получите даром.
През тази седмица очаквайте новини или емоционални събития свързани с дете или внуче. Ако имате здравословни проблеми, тази седмица ще бъде благоприятна за лечение, терапия и възстановяване.

Ще имате възможност да хармонизирате усложнение отношения с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Нови хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще дойдат за хубаво с информация, предложение или знания, които ще ви дадат. Добро развитие ще имат ваши контакти с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. Новина свързана с лични или семейни проблеми на мъж, може да бъде повод за разговори или срещи в търсене на някакъв изход от създалата се ситуация. Мъжете над 35 години да внимават при работа с документи.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец тази седмица ви предстоят важни срещи, разговори или решения от финансов характер. Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на юридически или съдебен казус свързан с пари или с финансови документи. Тази седмица може да ви изненада неприятно с развитието на събитие от миналото ви.
Това по-скоро ще има връзка с ваша минала тайна, лъжа, задкулисни действия, които сте си позволили да направите в името на вашето лично благоденствие или в услуга на някой друг. Осъзнаването на грешката ще ви е в полза, но за всеки цената, която ще трябва да се плати сега ще е различна.

През седмицата ви предстоят срещи или разговори с хора от кръга ви роднини свързани с пари, с някакъв вид инвестиция, покупка или продажба, документи свързани с пари и др. През седмицата ще имате интересни или полезни срещи предимно с жени от кръга ви приятели. Жените над 35 годишна възраст ще създадат или развият едно ново приятелство, което ще разшири мирогледа им или ще обогати познанията им в една определена област. Седмицата вещае проблеми или спорове, неприятни ангажименти свързани с битова техника, вещи в дома или друг вид имущество, там където живеете или настрани от вас.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци това ще бъде една много интересна, но и много напрегната, съдбовна седмица за вас. Всеки ден ще ви изненадва с неочаквани събития, новини или срещи, които ще променят динамично плановете ви за едно или друго. Ще има повече стрес в ежедневието ви, но пътеката по която сте тръгнали ще ви отведе към един успех или към реализацията на важен за вас план.
Не гледайте упорито назад и приемете философски всяка загуба или раздяла през тази седмица. Някои успехи ще се постигнат наистина трудно, понякога със сълзи, понякога с раздели, понякога с попадане в неочаквано нови ситуации.

Като цяло тази седмица за вас ще бъде важно да запазите спокойствие, да имате търпение, да не се поддавате на злобни или завистливи коментари или на друг вид провокации. Възможно е да имате по-често подтиснато настроение или кратки депресии, като в такива моменти прекарвайте повече време навън с приятни хора или занимания. Седмицата вещае срещи, разговори или контакти с млади хора от близо и далеч. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване за младите мъже и жени родени под знака на Близнаци. Сега ще имате повече домашни ангажименти, разходи за дома си или други семейни задължение (в повечето случаи свързани с пари).
Любовният ви живот ще се развива интересно, позитивно, с приятни срещи или контакти (особено ако имате партньор в друг град или държава).

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще преживеете събития свързани с ваши стари приятели или ще създадете нови познанства с хора от близо и далеч.
Мнозина ще помогнат на приятели, които са в процес на важна промяна или преместване. Една новина свързана с мъж над 35 години може да ви разстрои и обърка за даден период от време. През тази седмица на мнозина им предстоят разходи свързани с момиче или млада жена. Като цяло тази седмица ще бъде време за благоприятно развитие на ваши планове, за разчистване на проблеми или притеснения, които сте имали напоследък.

Изненадите тази седмица ще са по-скоро радостни, емоционално позитивни, отколкото обратното. Сега за вас ще бъде важно да избягвате преди всичко неприятни хора или да туширате навреме ситуации, които могат да се развият в неприятна, нежелана посока. Мъжете над 35 години могат да останат разочаровани или да се разтревожат около новина, която ще получат или около проблеми свързани с някакъв документ, договор и др. Младите жени Рак ще имат силна седмица във финансов план, когато с лекота ще могат да постигнат чрез работа или друг вид дейност по-добри доходи и финансови резултати.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв тази седмица ще ангажира вниманието ви около събития свързани с момиче или млада жена, най-вероятно живееща в друг дом или друго населено място.
Събитията в нейния живот може да са трудни, сложни, проблематични и изискващи време и търпение за тяхното разрешаване.
През тази седмица ще осъзнаете безперспективността на едно свое желание или идея.
Това ще даде шанс да насочите вниманието и енергията си към други по-важни и перспективни неща.
Като цяло тази седмица вещае приятни контакти и срещи.
Особено полезна информация ще получите от хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.
Очакванията ви спрямо развитието на личните ви контакти ще се развият в желаната от вас посока.
Седмицата ще бъде благоприятна за работа свързана с физически труд, земя, дърво, производство и др.
Ще ви зарадва жест на внимание или предложение от страна на човек роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей.
В работата си избягвайте несигурни или нестабилни клиенти, колеги или партньори.
Избягвайте да си губите времето или авторитета, който имате с коментари за други колеги, ръководители и т.н.
Ако работите с документи или с нови партньори, бъдете внимателни в неща свързани с договори и всякакъв вид документи.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева пред вас е седмица, в която ви предстоят различни романтични или семейни срещи и събирания.
Ще срещнете нови хора или ще представите пред тях свои нови идеи и планове свързани с личния ви живот.
Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или за сватба.
Конфликтите тази седмица ще окажат негативно влияние върху здравето ви.
Могат да събудят ваши старо заболяване, да създадт проблем с кръвното налягане, безсъние и др.
Ако имате планирано пътуване тази седмица, бъдете сигурни че финансово сте добре осигурени, за да може да реагирате адекватно на всяка неочаквана ситуация.
Ако очаквате пари от друго населено място може да възникне забавяне, спънки или пречки от всякакъв характер.
През седмицата ще имате познанство с млад човек, което ще ангажира вниманието ви поради някаква причина.
През тази седмица ще имате важни обсъждания, разговори или ще вземете някои решения свързани с жилището, което обитавате или относно друг имот надалеч от вас.
Младите мъже Дева да избягват срещи, ангажименти или обещания с непознати или непроверени (като репутация) хора.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще разговаряте, обсъждате или действате по задачи свързани с ваши вещи или имот. Вероятно тези събития ще имат пряка връзка с мъж, който ще е част от тях или ще ви бъде в помощ по някакъв начин.
През тази седмица ще се върнете към свои стари идеи и планове свързани с работа или образование.
Сега обстоятелствата за тяхното реализиране ще са много по-благоприятни и вие ще усетите това още в началото.
Мнозина от вас ще се зарадват на дългочакан успех, награда или предложение.
През седмицата ще получите важна новина от друго населено място, която може да изиска едно пътуване в близко бъдеще.
Възможно е сега да получите важна пратка, документ или покана от човек, който живее в друг град или държава.
През тази седмица новите познанства ще са важни за вас, защото чрез тях ще получите важна информация, полезни съвети или нови шансове за развитие на ваши идеи и планове.
Тази седмица може да ви разтревожи новина или събитие свързано с млад мъж, който най-вероятно ще е от кръга ви роднини.
Мъжете над 35 годишна възраст ще могат да се зарадват на една покупка или придобивка.
Младите мъже ще имат неприятни задължения в дома си или ще са наложи да се погрижат за близък човек.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица търпението ви ще бъде поставено на изпитание поради сприхавия или злобния характер на жена от кръга ви роднини или колеги.
Неприятностите, които тя има в нейния живот ще е направят още по-нетърпима сега и склонна към всякакви негативни и подли действия.
Тази седмица може да възникне притеснение свързано с пари или да направите непланиран за бюджета си разход.
През седмицата събитие свързано с личен празник или успех на млада жена, може да бъде повод за семейно или приятелско събиране в приятна обстановка.
През тези седем дни за вас семейните и роднински отношения ще са по-натоварени с най-различни ангажименти: и приятни и досадни.
Мнозина ще разчитат на вас, а и за много неща вие ще поемете отговорност за организиране или изпълнение.
Изненадите тази седмица в голяма степен ще дойдат по линия на ваша настояща, минала или бъдеша любовна връзка.
Най-вероятно едно такова събитие ще бъде и най-силното ви преживяване през тази седмица.
Жените над 35 години ще имат трудна в емоционален план седмица, затова бъдете предпазливи, разумни и търпеливи в действията и ангажиментите си.
Младите жени ще преживеят емоционално събитие, което ще остави дълготраен спомен след себе си.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще се преживеят най-различни промени, премествания или нововъведения на работното ви място или в бизнеса.
Каквито и да са конкретните събития: приятни или неприятни, те определено отварят пътя на нещо по-добро за дейността (работата), с която сте ангажирани.
През тази седмица може да изживеете емоционално една неприятна новина или събитие, които може и да не ви касаят пряко, а да имат връзка с човек, когото познавате.
През тези седем дни бъдете много внимателни със седмичния си бюджет.
Сега може да се наложи разход за дете или млад човек, които ще имат личен празник или ще възникне друго важно събитие в живота им, което ще ви коства разход на пари.
Някои от вас ще получат пари за дете (издръжка, стипендия, пенсия и др), а други могат да получат пари от дете.
През тази седмица не се подлъгвайте от обещания, които ще ви накарат да сте в очакване на тяхната реализация.
Каквото имате да свършите, направете го сами доколкото ви позволяват възможностите и ресурсите, които имате.
Сега ще бъде важно да не допускате настроение на самота, тъга, неудовлетвоерение.
Нито един ден не си прилича с другите дни в живота ви, същото важи и за седмиците във вашия живот…

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица може да очаквате приятни изненади или неочаквани събития свързани с пътуване или с хора от друго населено място.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, за планиране и подготовка на пътуване през следващите седмици или месеци.
През седмицата вероятно ще присъствате на събиране свързано с момче или с млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
Неочаквана раздяла в семейството на роднини или на приятели, може да ви обърка относно вашите собствени реакции в една такава ситуация.
Възможно е събитието в това семейство да е свързано и с друг вид житейска драма.
Тази седмица ще можете да разчитате на финансова подкрепа или успешни за вас действия свързани с жена, които ще ви донесат по-добри доходи за в бъдеще.
Тази седмица ще ви се наложи да отделите време за размисъл и планиране на задачи и ангажименти свързани със собственото ви дете или внуче.
Някои от вас ще обмислят възможността за бъдещо майчинство или други подобни действия.
Това ще бъде една важна седмица за младите мъже Козирог, тъй като сега ще се поставят основите на важни неща в техния живот: работа, бизнес, любовни отношения, семейство, дете и др.
Жените над 35 годишна възраст ще имат благоприятна седмица за получаване на пари, уреждане на финансови споразумения, документи и др.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей през тази седмица на изпитание ще бъде поставена ваша приятелска връзка.
Сега ще разберете доколко имате искрен и верен приятел, доколко дребните недоразумения могат да развалят отношения, за които сте имали съвсем друга представа.
Възможно е тази седмица приятел да ви потърси за финансова помощ, а вие да имате свои лични затруднения в този момент.
През седмицата могат да възникнат проблеми с вашето здраве или със здравето на човек от кръга ви родственици.
Домашните проблеми няма да се разрешат тази седмица, затова не се натоварвайте емоционално и психически.
Любовните ви отношения също ще са нестабилни вероятно поради повече ангажименти или проблеми от друго естество.
Седмицата е неблагоприятна за създаване на нова връзка, но ако възникне такава, дайте и повече време за развитие.
През тази седмица вероятно ще имате контакти с мрънкащи и недоволни хора, които ще окупират вниманието ви с техните оплаквания и неволи.
Доколкото е възможно игнорирайте подобни контакти, защото самите вие ще имат достатъчно задачи за изпълнение.
Седмицата ще бъде много благоприятна във финансов план за младите жени Водолей, които може да получат пари от най-различни източници, да преживеят успех, който ще им донесе добри доходи и др.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби тази седмица ще имате възможност да излезете от едно състояние на тъга или несигурност, тъй като ви предстои да получите новини или предложение, които ще са важни за бъдещето ви.
Разбира се, тук не става дума за светкавично развитие на  определени събития, а за възможности, които с вашата активност и мобилизация ще могат да се реализират в близките седмици или месеци.
Това е седмица, в която ще трябва да сте отворени за нова информация или предложения, които преди всичко ще изискат един нов начин на мислене, на работа, на подредба на делата ви.
Седмицата ще бъде благоприятна за действия свързани с юридически или съдебен казус.
Сега ще осъзнаете преходността на нещо, което е било важно за вас в недалечното ви минало, а сега е безсмислено или безперспективно. Новите възможности сега ще са много по-добри, по-успешни за вас (особено в личен план).
Ще имате успехи в работата си, ако дейността ви е свързана с работа с мъже или е насочена към клиенти от мъжки пол.
Възможно е появата на нов колега, нов клиент или нов ръководител, което е е едно благоприятно за вас събитие.
Сега избягайте покупка на скъпи вещи или покупко – продажба на имот, тъй като има опасност от нечестни действия, неприятна за вас грешка и др.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат една много продуктивна в професионален и бизнес план седмица.
Павел Глоба с важна прогноза за пари и успех, които засягат всички зодии през 2020Много астролози, включително и световноизвестният Павел Глоба, определят 2020 г. като много трудна, …Jan 26 2020skafeto.com

loading...