Седмичен хороскоп за 24 - 30 април 2023

Седмичен хороскоп 29 август – 4 септември 2022:
Овен- Мото на седмицата: „Винаги правя нещо революционно”
Тази спокойна седмица, която ще премине с отмерено бавен ход би се понравила на всеки друг, но не и на вас. Вие искате да действате, не само самостоятелно, но и със съюзници. Мнозина ще се впуснат в активно участие в светския и социален живот, което първо ще им бъде интересно, но после това ще им се стори доста досадно. Втората половина на периода е преход от полезното към приятното. Настроението ви ще бъде нестабилно и променящо се, а здравето ви ще се влияе от самочувствието.

Благоприятни дни – 03, 04.09.
Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.

Телец- Мото на седмицата: “Говори за лошото, хубавото ще дойде само“.

Първата половина на седмицата ще сте настроени за почивка, но вашата природа не ви позволява напълно да се отпуснете. Вътрешното ви чувство за дълг ви кара да се грижите за всичко. Вероятно ще получите приятно, а може би дългоочаквано известие. Нараства интересът на противоположния пол към вас. В любовта обаче не бъдете екстравагантни, а се отнасяйте по-критично към себе си, тъй като ще смутите с поведението си любимия човек. Дръжте краката си на топло, а главата на студено.

Благоприятни дни – 29.08.

Бъдете внимателни –01, 02.09.

Близнаци- Мото на седмицата: „Мисълта е творчески процес на свободата”

Практически седмицата е за вас благоприятна. Атмосферата на хармония и разбирателство не може да не ви радва. Позитивно ще се развиват отношенията, които започват в този период. Не крийте чувствата си, действайте бързо и решително. Не се страхувайте да поемете инициативата. Подходящо време за всякакви забавления. Изключение правят последните дни, когато негативни тенденции могат изведнъж да ви напомнят за себе си. Ако се съсредоточите върху това, което действително е важно, останалото ще се нареди от само себе си.

Благоприятни дни – 30, 31.08.

Бъдете внимателни –03, 04.09.

Рак- Мото на седмицата: „Прави каквото мислиш, да става каквото ще”

Вашите грижи и отговорности ще се окажат твърде много и всичко ще лежи на вашите плещи. Околните ще ви се струват безучастни и безотговорни. Вероятно ще имате разногласия с по-старото поколение, което не разбира много от вашите идеи и виждания. Опитите да обяснявате ще са пълна загуба на време. Ако искате да избегнете конфликтите, покажете, че сте готови да слушате и приемате съветите и препоръките им. Възможни са финансови проблеми или непредвидени разходи. Ако действате необмислено, това може да стане повод за съжаление.

Благоприятни дни – 01, 02.09.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.

Лъв- Мото на седмицата: „Не можеш да изпиташ нещо истинско, ако имаш граници, около себе си”

Енергията на периода повишава не само чувството ви на отговорност, но и стремежа да контролирате всяка ситуация, в която непосредствено участвате. Няма обаче да останете без свита и подкрепа. Вашата откритост и искреност ще се харесва на околните. Краят на седмицата е наситен с противоречиви емоции. На път или по-далече от дома ще имате интересна среща. Успеха на запознанството ще зависи от това, доколко сериозно сте настроени за промяна в личния живот.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.

Бъдете внимателни – 01, 02. 09.

Дева- Мото на седмицата: „Вярвай, надявай се, обичай.“

Все още не можете да се адаптирате към промените в характера на звездните влияния. Не е желателно да предприемате значителни промени. От гледна точка на комуникацията, тази седмица не е особено благоприятна. От една страна сте открити за контакти, от друга – говорите твърде много и не каквото трябва и с това обиждате околните. Ако бъдете  по-деликатни, ще спестите на близките си ненужно нараняване. Финансовата картина е неясна. Парите идват и си отиват.

Благоприятни дни – 01, 02.09.

Бъдете внимателни –03, 04.09.

Везни- Мото на седмицата: „Седем пъти премерете преди да отрежете.“

Седмицата започва и завършва в минорни тонове, но в средата ѝ е възможна приятна изненада, което да стане основателен повод за бодрост и оптимизъм. Продуктивен период, когато може да се занимавате с творческа дейност, да правите планове, да сключвате сделки. Любовните отношения могат да се окажат нестабилни, с емоционални възходи и падения. Склонни сте да вярвате лесно на слухове и непроверена информация, но внимавайте! Не се оставяйте да наливат масло в огъня ви.

Благоприятни дни – 03, 04.09.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.

Скорпион- Мото на седмицата: „Въпрос на вкус”, казала котката и си облизала дупето.

Животът ви ще върви по предварително набелязания план. Ще изглеждате дръзки и предизвикателни в очите на противоположния пол. Дълбоко в себе си няма да ви е все едно какво впечатление оставяте в околните. Лошото е, че когато започнете да действате, не знаете кога да се спрете. Финансовата ситуация ще остане стабилна, макар и без допълнителни доходи. Има вероятност да се реализира отдавнашно ваше желание, условията, за което са узрели незабележимо.

Благоприятни дни – 29.08.

Бъдете внимателни –01, 02.09.

Стрелец- Мото на седмицата: „И ти ще познаеш истината, а истината ще те направи свободен” /Ев. Йоан/

Съдбата през тази седмица ще е благосклонна към вас. Старайте се да не пропуснете малките шансове, които ви се предлагат. Има вероятност по вашите проекти да получите внимание от страна на важни хора. Предстои да узнаете нещо ново. Откритието, което ще направите ще бъде по-скоро неочаквано, отколкото неприятно, но в първия момент може да изпитате разочарование. След известно време, обмисляйки ситуацията, вие ще стигнете до съвършено различни изводи. Постарайте се да не се претоварвате умствено и емоционално.

Благоприятни дни – 30, 31.08.

Бъдете внимателни –03, 04.09.

Козирог- Мото на седмицата: “Искам и ще го направя.“

През тази седмица ще трябва да проявите настойчивост и търпение. Напълно е възможно да доведете до край започнатите проекти. Собствените ви добри идеи не са достатъчни. Понякога ще ви вдъхновяват и другите. Нещо може да повлияе върху самочувствието ви и поради това ще се чувствате не съвсем добре. В края на периода спад на ентусиазма, чувство на досада и емоционално изтощение. Нужно ви е да се отпуснете, да останете малко време сами със себе си и така да презаредите отново батериите.

Благоприятни дни – 01, 02.09.

Бъдете внимателни – 29, 30, 31.08.

Водолей- Мото на седмицата: „На дерзаещите и съдбата им помага.

Периода е нестабилен, звездните влияния са променливи, а вашето настроение непостоянно. Може да удивите околните с неочаквани постъпки, смели разсъждения, нестандартен поглед върху нещата. С вас е интересно, но и смущаващо – едни хора привличате, други отблъсквате. Няма да е зле, ако до вас има човек с богат жизнен опит и благодарение на него ще можете да избегнете доста грешки. Жизненият ви потенциал постепенно ще нараства пропорционално на самочувствието ви.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.

Бъдете внимателни – 01, 02. 09.

Риби- Мото на седмицата: “Всеки залез носи спокойствие, всеки изгрев носи надежда.“

Началото и края на седмицата ще са заредени с по-негативни тенденции. Ще имате различни поводи за вълнения и безпокойства, което ще ви разсейва и отклонява вниманието от основните неща. Здравето или самочувствието ви могат да пострадат вследствие на нервното напрежение. Не се отказвайте да общувате с приятели – от тях ще получите подкрепа. Средата на периода е нещо различно. Време за нови увлечения, за начало на нови връзки, които ще останат за дълго. Възможни са парични постъпления или подаръци.

Благоприятни дни – 01, 02.09.

Бъдете внимателни –03, 04.09.


loading...