Седмичен хороскоп 20 – 26 февруари

Седмичен хороскоп 3-9 януари:

Овен

През седмицата от 3 до 9 януари финансовите ви интереси ще определят посоката на вашите действия и решения. Разбира се, това няма да ви направи меркантилни личности, а по-скоро практични, с ясността в това какво искате да постигнете в тази реалност.
Тази седмица не обещава неочаквани или големи приходи, но може да постигнете намаляване на разходите или съхраняване постигнатото досега.
През седмицата ще ви зарадва новина, събиране или среща свързана роднина или с приятел.
Много изненади носи тази седмица за родените под знака на Овен. Те ще спомогнат за отваряне пътя на нови и перспективни неща в живота ви през 2022.
През тези седем дни ще ви се налага да вземате решения почти всеки ден, да правите нови планове и др.
Това ще бъде благоприятна седмица за контакти със съдебни или юридически институции.
Това е време, в което съдбата ще ви даде много, но зависи какво всъщност вие очаквате.
През тази седмица новина свързана с бебе ще ви изненада и зарадва.
Понякога ще ви бъде трудно да контролирате емоциите си поради динамиката на неочакваните събития, срещи или преживявания.
Момчетата и момичетата ще имат трудна комуникация с баба, майка, със сестра или с друга близка жена. През тази седмица сякаш ще живеете в различни светове с нея и ще говорите на различни езици.
Възможно е да имате грижа със собственото на близък човек здраве. Като цяло през тази седмица ще имате добро усещане за бъдещето си и много позитивно ще ви влияят разговори с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Мъжете ще трябва да се приготвят за една непредсказуема в много отношения седмица. Ще ви се налага да се ориентирате бързо в необичайни ситуации и обстоятелства. По-голяма част от новините или информацията, която ще получите през седмицата, и за която ще се окажете неподготвени ще бъде свързана с ваши приятели. Ще имате късмет с новите си начинания.
Жените ще преминат през първите по-големи трудности за тази година. Тяхното разрешаване може да се окаже невъзможно за вас и вие да имате нужда от помощ или съвет.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може допълнително да ви създаде емоционален или психически дискомфорт. Тези първи по-големи изпитания за годината ще бъдат и първата проверка дали сте готови за един нов начин на живот, за един начин на мислене, който новото време ще изиска от вас.

Телец

През седмицата от 3 до 9 януари по-често ще възникват състояния на песимизъм или разочарование, което ще е плод на ваши собствени емоции, които невинаги ще се покриват с реалните събития през седмицата.
Избягвайте да вземате решения, когато сте подвластни на подобни емоции, тъй като те няма да донесат нищо полезно в живота ви.
Особенни разочарования може да преживеете от думи или действия на човек от близкото ви обкръжение.
През седмицата няма да ви изненадат някои затруднения или недоразумения в любовния ви живот, които ще са вследствие на думи или действия на странични хора.
Доколко ще се влияете от тях (вие или вашият партньор) ще зависи от собствения ви избор.
През седмицата по-голямо натоварване ще имате от битови или имуществени проблеми, чието развитие няма да зависи от вас, нито пък това ще бъде подходящото време за тяхното разрешаване.
В здравословен план ще сте нестабилни, затова избягвайте психическо и емоционално натоварване. Ако все още не сте осъзнали факта, то приемете истината че почти всички неща в живота имат тяхно собствено развитие.
Опитвайки се да контролираме едно или друго събитие, ние сами се натоварваме с нежелани и излишни емоции.
Момчетата и момичетата ще са по-скоро пасивни тази седмица, отколкото активни. Ще имате желание търпеливо да изчакате развитието на някои събития или отношения. Ще очаквате изпълнение на едно обещание или някой да ви свърши някаква услуга.
Новините през тази седмица ще бъдат разнообразни и аз по-скоро бих ги определила като клюки или развитие на някаква интрига, отколкото нещо, което да е съществено за вашето бъдеще.
През седмицата ще имате повече задачи, изпити или други важни дела в училище, в университета или в работата си.
Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване, независимо от разстоянието или престоя ви там, за където ще пътувате. Добро развитие ще има и общуването ви с хора от различни населени места. За вас тази седмица може да бъде интересна, но и много емоционална и напрегната поради неочакваното развитие на някои събития или отношения.
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с дете, с бременност или с раждането на бебе.
Жените ще преминат през една много интересна седмица, в която няма да ви липсват възможности да реализирате свои цели и планове. Късмета често ще ви спохожда, но само да се разчита на него ще е грешка. Любовният ви живот ще е интересен, няма да ви липсват емоции, особено ако вие вложите някои интересни идеи за освежаване на вашите отношения.
Новите познанства ще бъдат интересни, но не бързайте да правите заключения за тях. Въобще това може да бъде една интересна седмица, която ще остави специални спомени след себе си.

Близнаци

През седмицата от 3 до 9 януари ще ви се наложи да отделите повече време за размяна на писма и съобщения с роднини или приятели от различни села, градове или държави.
Понякога в техните отговори, ще научавате за неприятни събития, които са се случили през годината, които сте пропуснали да научите навреме.
Подобни преживявания, както и други събития ще бъдат причина за по-дълги телефонни или онлайн разговори.
През седмицата ще сте склонни по-често да изпадате в паника или стрес, поради различни напрегнати ситуации, в които ще попадате.
Възможно е тази нервност у вас, да създаде напрежение и у хора от ежедневието ви.
Постарайте се да съхраните повече спокойствие в себе си, да избягвате състояние на страх или безпокойство, и да изграждате повече позитивно настроение.
Тази седмица в никой случай не е негативен период за вас, а напротив. Ще има за какво да се зарадвате и за какво да се почувствате успели.
Среща или събитие в живота на човек, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще ви донесе специални емоции и преживявания.
Момчетата и момичетата ще отделят повече време за общуване с приятели, роднини или познати от различни краища на собствената ви родина или на света. Може да пътувате, може да търсите повече движение, разходки и излети извън дома си. Трудно ще ви свърта на едно място, а и динамиката на седмицата за вас ще бъде свързана с повече новини и с различни промени.
Ще планирате по-смело някои неща от бъдещето ви, но все пак запомнете, че 2022 година няма да ви даде такива големи възможности, каквито сте получили през 2021. Дали сте ги реализирали? Това е друга тема…
Ще ви изненадат думи или действия на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Някои от вас ще бъдат изненадани от гости или среща с хора от друго населено място.
Мъжете ще търсят лични удоволствия, приятни занимания и опити да избягат от действителността. Проблемите, които реално съществуват в живота ви едва ли ще изчезнат от само себе си.
Едно такова поведение от ваша страна определено няма да ви бъде от полза. Здравето ви също може да даде знак за внимание. През седмицата могат да възникнат неочаквани или неприятни ангажименти с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Неприятна новина свързана с инцидент в живота на човек, когото познавате, ще успее да ви развълнува.
Жените ще преминат през период на сериозни и отговорни действия и решения. Задачите ви няма да намалеят, товара върху плещите ви ще нарасне. Ще съумеете да се мобилизирате, но пълноценната почивка ще е също много важна за вас.
Винаги намирайте време за приятни занимания, които ще ви освободят от стреса, който ежедневието ви носи. През седмицата ще се наложи да разговаряте сериозно с (или заради) човек роден под знак ана Козирог, Телец или Дева. Конфликтите ще натоварят по-скоро вас, отколкото другата страна.

Рак

През седмицата от 3 до 9 януари, в живота ви ще възникнат различни ситуации, които ще бъдат в основата на сериозни притеснения.
Най-вероятно подобни събития ще имат за цел да ви провокират към конкретни промени, които обаче ще са свързани с един нов начин на живот за вас.
Именно тази неизвестност за бъдещето, страха от новото в живота ви, може да е това, което ще ви спира и плаши.
През седмицата ще получите новини свързани с лична драма или неблагополучие в живота на човек от кръга ви приятели.
Новините или информацията, която ще получите от страна на човек роден огнен зодиакален знак, ще бъде много важна за вас.
През тези седем дни добро развитие ще имат ваши финансови дела, особено тези, които са свързани с различни документи или договори.
Ще ви зарадва положителна информация в този план от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Представителите на въздушните зодиакални знаци също ще имат положително влияние върху вашите финансови дела, но по-скоро с някаква идея или предложение.
През седмицата действия или събития в живота на човек, който живее в друг град или държава ще са повод за сериозен размисъл или търсене на обяснение за случващото се в живота му.
Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, което е предварително планирано и организирано.
Момчетата и момичетата ще се наложи да се разделят с една любима или полезна вещ поради най-различни причини. Може да пострадате от някаква кражба или да решите да продадете нещо, за да разрешите някакъв проблем. За някои от вас здравето ще изиска лечение в дома или консултация с лекар специалист.
През седмицата избягвайте да използвате чужди вещи, защото има опасност от неприятна повреда, която да ви постави в неловка ситуация.
Мъжете според възрастта и възможностите си ще имат желание за любов, да бъдат обичани и поглезени, така както само една любяща жена може. ако подобна нежност и емоции липсват в брака, то забежките с друга жена са много вероятни. тези, които нямат подобни проблеми, ще вложат енергия и време предимно в изпълнение на важни домашни задачи.
Седмицата може да ви изненада със събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Жените ще имат най-различни ангажименти извън дома си: по работа, с приятели, по обществени или социални дейности и др. На някои от вас ще се наложи да отидат някъде заради дете, което едва ли ще бъде свързано с някакъв неприятен повод.
През седмицата ще ви бъде трудно да общувате с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, защото ще смятате, че те гледат несериозно, по детински на някои неща от живота.

Лъв

През седмицата от 3 до 9 януари ви очаква едно напрегнато време, когато лесно ще възникват конфликти и противоречия, предимно с хора от дома или семейството ви.
Подобни конфронтации, не са изключение за вас, но през тези седем дни тяхното развитие може да има твърде неприятно развитие.
През тези седем дни избягвайте да разрешавате неприятности свързани с дома ви, като битови проблеми или сложни отношения със съседи.
Седмицата ще благоприятства развитието на професионалните ви задачи и ангажименти, и особено добро влияние ще има върху тези от вас, които имат семеен бизнес.
През седмицата ще ви зарадва заслужено успех в работата на човек от вашето семейство.
Събития в живота на момче или мъж ще ви натъжат, тъй като тази личност рискува един дълъг период на депресия в живота си.
През седмицата ви предстои раздяла с хора, поради различни причини, включително такива свързани с преместване в друго населено място, раздяла поради нови цели в живота и др.
За момчетата и момичетата началото на януари носи много повече възможности за общуване с най-различни хора. Ще ви бъде интересно да научите нови неща, както и да обмените опит, с хора, които имат сходни интереси с вас.
Това може да бъде не само една интересна седмица за вас, но и да ви предостави възможност за нов старт в живота, за нови важни начинания, независимо от вашата възраст. Следете и обмисляйте внимателно предложенията, които ще получите през тези седем дни.
Повод за събиране или по-големи емоции може да бъде момиче, което е ваша приятелка, съученичка или колежка.
Мъжете ще се ангажират с някои неприятни задачи, които са важни за дома и семейството. Ще търсите по-рационални, лесни, но практични решения за тях. Въобще през тази седмица ще ви се наложи да размишлявате по редица важни за вас въпроси, търсейки правилната посока за развитие през 2022. Вероятни са срещи и събирания по специални поводи с роднини, приятели или съмишленици.
За жените тази седмица ще бъде толкова напрегната, че общуването с вас ще бъде цяло предизвикателство за околните. Ще се дразните от незначителни забележки, ще ви дразни мрачното настроение на други хора, въпреки че вашето също няма да е във върховата си форма. Ангажиментите, които ще имате с деца или с роднини, сега ще ви бъдат по-голям товар от обикновено.

Дева

През седмицата от 3 до 9 януари може да очаквате интересни събития свързани с хора от кръга ви роднини или съседи.
Началото на годината носи различни изненади за вас свързани предимно с нови срещи и познанства, с хора от различни разстояния.
В личния ви и любовен живот избягвайте прояви на хитрост или несподелени неща, защото тези ваши действия могат да бъдат разбрани неправилно и така да създадете една неприятна ситуация в отношенията си.
Избегнете ли подобни прояви от ваша страна, пред вас е седмица, в която може да имате интересни и незабравими емоционални преживявания.
Ако сте несемейни, седмицата може да ви даде дори шанс за начало на нова перспективна връзка.
През тази седмица на преден план ще излязат разходи или други финансови действия свързани с дете или млад човек от семейството ви или с роднини.
Ако планирате действия свързани с пари, които касаят личност от семейството ви, то тяхното развитие ще бъде благоприятно за вас (издръжка, плащане на вноска за образование, за специализирано обучение и др.).
През тази седмица най-интересните ви преживявания ще бъдат свързани със срещи и контакти, които ще имате с хора, с които ще имате общи социални, политически или бизнес планове и действия.
Това ще бъде благоприятна седмица за покупка на вещи за дома, за уреждане на имуществени дела и др.
Момчетата и момичетата ще имат седмица, в която ще им бъде приятно да се срещат с нови и стари приятели. Поводи за събирания ще има достатъчно, но дори и да няма ще сте склонни да общувате с другите повече от обикновеното.
Бързо развиващи се събития носи началото на годината, и всяко едно от тях ще има някакво значение за вас. Това ще бъде благоприятно време за тези, които търсят ангажираност с някаква почасова или временна трудова дейност. Някои от действията ви през тази седмица могат да се окажат трамплин за бъдещи нови ангажименти или шансове.
Мъжете ще се наложи да поемат сериозен ангажимент с дете или с роднина, в ситуация, в която вашето присъствие ще се окаже много важно. Парите едва ли ще бъдат проблем през тази седмица, но разхищенията никога не са били препоръчителни.
Повечето професионални или бизнес ангажименти през седмицата ще изискат не само по-добра организираност на задачите ви, но и необходимост от достатъчно време за почивка.
Жените ще започнат годината с някои смели планове и идеи за бъдещето си. Ще се надявате, че оставате едно трудно време след себе си, но истината ще се окаже малко по-различна. През тази седмица ви предстоят важни разговори за бъдещето ви с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Стремете се да имате добро настроение и да не гледате драматично на проблемите си. Това не ги прави по-лесни за разрешаване.

Везни

През седмицата от 3 до 9 януари от вас ще изиска по отговорно отношение при изпълнение на професионалните ви задачи.
Избягвайте конфликти с колеги, клиенти или ръководители, които ще са вследствие на ваши моментни емоционални реакции. Може сами да си навлечете нечия неприязън, а някои дори има опасност да загубят клиенти или работата си.
През тези седем дни насочете вниманието си към семейството и към любовния си живот, където ще имате редица благоприятни обстоятелства за постигане на прогрес в плановете ви или хармонизиране на отношенията ви, изчистване на недоразумения и др.
Седмицата вещае събиране от семеен характер свързано с рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др.
През седмицата действията на вашия партньор в любовта или брака, ще имат важно значение за вашите бъдещи отношения.
През тази седмица бъдете внимателни в ангажименти, които ще имате с представители на земните зодиакални знаци. Това особено важи за действия свързани с имущество, стопанство, къща или друг вид собственост.
През седмицата ще имате своите спадове в настроението, които най-вероятно ще имат отношение към вашето собствено здраве или здравето на близък човек.
Възможни са временни здравословни неразположения свързани с настинка, грип или друга вирусна инфекция.
Седмицата вещае неочаквана неприятна новина свързана с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате.
Момчетата и момичетата ще продължат с по-голямата си ангажираност в семейните си дела. Все повече ваши родители или роднини ще разчитат на вас, но може и да възникне ситуация, в която вие да получите помощ от тях.
Много непредвидима седмица, с най-различни обрати и преживявания. Леки прояви на ревност в романтичните ви отношения могат да подсилят вашите чувства, но стига всичко да е с мярка. Един конфликт в семейството, в който и вие ще бъдете замесени може да има неочаквано развитие за вас.
Мъжете ще преминат през седем много важни дни, в които ще трябва да приемате безусловно промените в живота си, а в някои случаи дори сами да ги провокирате. Финансовите ви дела ще имат интересно развитие, тъй като вие ще съумявате да намирате почти винаги най-правилното или практично действия за тях. Любовния ви живот може да ви донесе изненади, но едва ли те ще бъдат неприятни. Вниманието на любими хора определено ще погъделичка самочувствието ви.
Жените ще имат по-сериозни или по-отговорни ангажименти с други жени, както такива, които са ваши роднини, така и с приятелки, колежки, бизнес партньори и др. Седмицата за вас ще се развива на бързи обороти, понякога без да ви дава време за пълноценна почивка.
Влиянието на мъж в личния ви живот или в професионалните ви дела ще бъде много голямо, но дано това не ограничи свободата ви да се развивате, така както вие искате.

Скорпион

През седмицата от 3 до 9 януари ще имате повод за радост в личния си живот или в семейството. Някои от плановете ви през седмицата ще се реализират с голяма лекота и по неочакван за вас начин.
Новите или старите приятелства през седмицата ще имат благоприятно въздействие върху настроението ви и за по-оптимистичния ви поглед към бъдещето.
През тези седем дни внимание ще изискат отношенията ви с човек, с когото не живеете под един покрив, и с когото може да имате влошени отношения от доста време назад.
Неговите или нейните негативни действия спрямо вас не са престанали, независимо дали има някаква комуникация помежду ви или не.
През тези седем дни най-вероятно от вас ще се изиска някакво конкретно действие спрямо тази личност, в противен случай злонамерените действия ще продължат.
Седмицата вещае интересна за вас новина или телефонен разговор с някой, който най-вероятно живее в същото населено място като вас.
Това ще бъде благоприятно време за изпълнение на ваши планове от финансов характер свързани с жена от семейството ви: дъщеря, внучка, сестра и др.
Това ще бъде благоприятно време за действия или новини свързани с бъдещо майчинство, за раждането на дете или за развитие на планове свързани с вече родено дете.
Може да очаквате пари или печалба, която ще съумее да ви изненада.
Момчетата и момичетата ще преминат през седмица, в която настроението им ще се влияе от финансовите възможности, реалните ресурси, с които може да разполагате по ваша воля и желание.
Очакванията ви за събитията през тази седмица ще се най-различни, но като че ли пос-коро ще следите от зрителската скамейка тяхното развитие, отколкото да заемете лидерска роля в тях. Седмицата ще се запомни с някакво необичайно преживяване свързано с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Мъжете ще преминат през седмица на сериозни отговорности в работата си. За някои от вас могат да възникнат кризисни ситуации, които да имат влияние дори извън рамките на тази седмица. През тези седем дни важна роля в живота ви ще изиграят хора, родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, които може да не са от кръга ви роднини или приятели.
Жените ще се лутат между различни емоции и желания. Всеки ден ще носи нещо ново в живота ви, за което ще се оказвате неподготвени. Новините през седмицата понякога могат да ви разочароват или създават притеснение. Като цяло обаче късмета ще бъде на ваша страна, затова съхранете самообладание и увереност в себе си.

Стрелец

През седмицата от 3 до 9 януари ще се изправите пред една интересна седмица, с възможности за развитие на важни за дома и семейството ви дела.
Седмицата може да се запомни с важно събитие свързано с човек роден под воден зодиакален знак, или с някой, който живее в дома ви.
Това ще бъде благоприятна седмица за покупка на жилище или друг допълнителен имот.
През седмицата ще се наложи да коригирате някои от плановете си, свързани със срещи или събирания. Причините за тези промени ще са важни и ще са свързани с появата на други по-важни ангажименти.
Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, вероятно през тази седмица ще възникне забавяне или отлагане на вашите планове.
През тази седмица бъдете реалисти относно развитието на финансовите си дела и особено ако имате някакви очаквания свързани с пари.
През тези дни избягвайте оферти за лесни печалби или бързи пари, кредити или други рискове действия от финансов характер.
Някои от вас ще преживеят през тези седем дни една стресова ситуация свързана с пътуване (шофиране).
Бъдете внимателни при шофиране, спазвайте правилата за движение и избягвайте самонадеяни действия.
Момчетата и момичетата ще обсъждат със свои връстници или приятели различни възможности за припечелване на повече джобни пари. Мнозина ще търсят почасова работа или някакъв вид добре платена ангажираност с някаква дейност.
Седмицата ще ви донесе поводи и възможности за забавления, но не омаловажавайте значението на отговорностите, които имате в училище, в университета или в работата си.
Мъжете ще се лутат между различни емоции, в повечето случаи свързани с някакви разочарования, носталгични настроения, неудовлетворение или песимизъм за бъдещето си. Лесно ще се „палите“ от протвиоречия с други хора, особено ако те са родени под огнен зодиакален знак като вас.
Всъщнсот тази седмица може да ви предостави различни възможности за успех и прогрес, но нищо няма да се случи за ваше добро, ако не „яхнете“ в правилна посока емоциите си.
Жените ще разменят повече съобщения и писма с най-различни хора, като темите могат да засяагт лични или семейни дела, работа или бизнес и др. Бързоразвиаващи се събития носи тази седмица за вас и това по някакъв начин ще се отрази на физическата ви кондиция.
Предстоят няколко важни събития или преживявания свързани със собственото ви семейство или с човек от кръга ви роднини.

Козирог

През седмицата от 3 до 9 януари ви предстои разговор с ваш приятел, който ще сподели с вас важно решение, което може да касае голяма промяна в неговия или нейния живот.
Това ще бъде благоприятна седмица за начало на нови приятелства с хора от други населени места, с които ще ви бъде приятно да разменяте писма, имейли или съобщения.
Тази седмица носи предложение или покана от страна на приятел, за среща или събиране, което ще се състои в близко бъдеще.
Тази седмица ще бъде благоприятна за срещи и разговори свързани с развитието на вашите професионални планове, представяне или интервю за нова работа.
През седмицата по-голямо внимание ще изискат вашите материални или битови планове, свързани с вещи или собственост, които притежавате.
Вероятно ще възникне спор около покупка, използване или продажба на нещо, което вие или семейството ви притежавате. Вероятността да постигнете съгласие, което да удовлетвори и двете страни е минимална, но всичко ще зависи о умението ви да разговаряте и да търсите дипломатично разрешение на всеки един проблем.
Тази седмица носи разочарование или стресова ситуация свързана с бременност, с раждането на дете или с дете от семейството ви.
Момчетата и момичетата ще имат оптимистично настроение, с надежди и очаквания за приятни преживявания.
В много отношения силно влияние върху вас ще имат действия, думи или решения на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. През седмицата може да пътувате или да общувате по-често с приятели или роднини, които живеят на разстояние от вас.
За съжаление седмицата носи и една неприятна новина, която по различен начин ще засегне всеки един от вас.
Мъжете ще бъдат затруднени в общуването си с хора с власт, представители на някаква институция, по-възрастен родственик и др.
Думи или действия на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог могат да ви наранят, да ви обидят или натъжат. В емоционален план ще сте нестабилни, което понякога може да създава допълнителни усложнения в общуването ви с други хора. Тази седмица ще бъде важна за вашата работа, бизнес или кариера.
Понякога ще ви се налага да вършите работа, която не ви харесва, но трябва.
Жените ще запомнят седмицат ас важно събитие или с по-отговорен ангажимент свързан с момче или с млад мъж.
Вероятни са разговори относно бъдещето или важно събитие в живота на мъж от кръга ви роднини. На някакво изпитание ще бъдат поставени брачни или бизнес договорености и отношения.
Авторитетната роля на жена през седмицата ще бъде добра подкрепа за вас.

Водолей

През седмицата от 3 до 9 януари ще преминете през един интересен и успешен период на развитие.
Почти всеки ден ще възникват нови шансове, нови идеи или нови възможности за постигане на неща, които имат значение за вас.
Присъствието на човек роден под земен зодиакален знак, при изпълнение на личните ви дела ще повлияе благоприятно върху тяхното бързо и успешно развитие.
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за посрещане на гости от друго населено място. Сега може да правите планове за пътуване, което ще предприемете през следващите няколко месеца.
Очаквайте интересни новини от човек роден под въздушен зодиакален знак, който живее на някакво разстояние от вас.
Седмицата вещае интересни събития в личния ви и любовен живот. Ще имате емоционални преживявания, интересни срещи или събирания.
Възможно е точно през тази седмица да проведете важен разговор за бъдещето на вашите отношения.
Приятни изненади може да очаквате от партньор роден под воден зодиакален знак.
През седмицата може да ви притесни здравословен проблем на човек, който е ваш родственик или приятел.
Някои от вас могат да преживеят разочарование от невъзможността да реализират свой план, поради здравословен проблем, който ще възникне в неподходящ за това момент.
Момчетата и момичетата ще преминат през една интересна седмица, защото ще може да видите по-ясно възможностите си да реализирате една или друга идея през тазигодина. Възможно е да се откажате от нещо, да направите една промяна или да се вслушате в съвета на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Ще имате много срещи и ще присъствате поне на едно събиране или обществено мероприятие. Ще сте оптимисти за бъдещето си и ще създадете ново приятелство или познанство с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.
Мъжете ще се лутат с различни тревожни мисли и страхове за ситуация, която се развива в момента или за бъдещето си като цяло. Твърде подтискащо може да ви влияе някой роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.
Здравето ви може да изиска грижи, включително и упражнения свързани с физическата ви форма. Пазете личните си вещи от загуба, кражба или забравяне на обществени места.
Жените ще са сантиментални, склонни да се завръщат към минали неприятни прживявания или раздели. Една неприятна новина също може да бъде причина за такова завръщане към миналото ви. Възможна е загуба или раздяла с близък човек. Новините през седмицата не винаги ще ви носят радост, но те са част от житейския ви път.

Риби

През седмицата от 3 до 9 януари ще ви се наложи да разрешавате проблеми и неприятности свързани с плащания, с финансов документ, договор и др.
Възможно е да обмисляте изплащането на някакъв заем или кредит, с желание да го приключите по-бързо.
Седмицата ще ви изненада със събития или разговор с жена, който ще има връзка с пари които тя или вие притежавате.
Не е изключено тази седмица да получите неочаквани пари, премия и др.
Като цяло тази седмица ще изиска от вас по-реално да гледате на събитията и ситуациите в живота си. Избягвайте илюзии или следване на мечти, чиято реализация в този период е напълно невъзможна.
Допуснете ли нереални очаквания за събития в живота си през тези седем дни, то болката от загубата и невъзможността те да се случат, емоционално ще бъде по-голяма.
Избягвайте да следвате съветите на хора, които искат да бъдат добри с вас, но не са ви полезни. Това, което те ви казват или съветват, може да ви бъде приятно или да ви ласкае, но няма да ви донесе никаква полза.
Тази седмица ще се запомни с приключване на стресова ситуация в живота на мъж от кръга ви роднини или близки приятели.
Момчетата и момичетата ще бъдат изненадани от появата и развитие на някои събития. В повечето случаи те ще бъдат свързани с непознати или нови хора в живота ви. Вероятни са притеснения или неприятни новини свързани с ваши роднини или приятели родени под земни или огнени зодиакални знаци.
Мъжете ще имат седем важни пред себе си, в които ще получат шансове да докажат свои възможности и знания. Може да получите само един шанс, а той да промени живота ви изцяло. Следете внимателно новини, информацията или предложенията, които получавате. Не всичко трябва да бъде измерено с неговите финансови параметри или евентуални полза за вас.
Жените ще се наложи да организират много добре всеки един ден през тази седмица. Почти всички ваши задачи ще изискат бърза реализация и приключване, особено тези, които са важни за семейството ви. Предстои ви среща, събиране или присъствие на някакво мероприятие, което ще има значение за вас.

Виж още:Сватба чака 6 зодии през 2022 годинаПредстоящата 2022 г. според астролозите ще е наистина богата за изненади за много зодиакални знаци. …Dec 30 2021skafeto.com

Астрологът Влад Рос: 2022-а ще бъде много трудна година за две зодииВсеки се надява да му се случват само хубави неща. На прага на новата 2022 година всички с притаен д…Nov 15 2021skafeto.com


loading...