Седмичен хороскоп за 18 - 24 септември 2021

Седмичен хороскоп 30 ноември – 6 декември 2020:
Овен
По-добре е да посветите първия ден от седмицата на почивка, релаксация. Това ще ви помогне да се настроите на позитивно настроение през останалите дни. Трябва да останете вкъщи, ако е възможно. Трябва да се страхувате от дълъг престой на места с много хора, комуникация с неприятни личности.
От вторник Овенът ще има много нови възможности. Можете да ходите на дълги пътувания, да пазарувате. Пазаруването за новогодишните празници ще бъде много успешно – можете да си купите коледно дърво, декорации, подаръци, да запасите съставки за бъдещи новогодишни ястия. През почивните дни астролозите се съветват да правят почистване и подреждане на къщи.

Телец
Телецът прекарва много благоприятно време за работа и бизнес. Можете лесно да увеличите доходите си, да разрешите всички проблеми и да се споразумеете с колеги. Що се отнася до домакинските задължения, тук хората от този знак имат почти пълна свобода: можете да почиствате всеки ден, но не и в понеделник. На 30 ноември е по-добре да се извършват ритуали за привличане на щастие .
Това е добра седмица за нови запознанства, особено в почивните дни, 5 и 6 декември. Можете да се срещнете в реалния живот или в социалните мрежи, да отидете на срещи, да флиртувате. Трябва само да се помни, че е необходимо да се прави разлика между работа и любов: служебните романи няма да са от полза за Телеца.

Близнаци

Любовната сфера на живот за Близнаци ще стане най-важната, така че любовните талисмани ще бъдат от голяма помощ. Още от понеделник можете да посветите цялото си време на своята сродна душа, роднини, добри приятели. Можете да посетите или да съберете семейството си под покрива си. Астролозите вярват, че тази седмица някой близък до Близнаци ще се нуждае от помощ и емоционална подкрепа.

От петък можете да предприемете нови неща, да отидете на дълги пътувания. Меркурий в Стрелец ще помогне в ученето. Експертите съветват Близнаците да инвестират време в обучение. Можете да се занимавате със спорт, да започнете цикъл от нови упражнения. Струва си да се избягват лъжите и хитростите – те ще опетнят репутацията на Близнаците.

Рак

Хората от тази Зодия трябва да помнят, че седмицата от 30 ноември до 6 декември няма да се фокусира върху дома или работата, парите или любовните драми, а върху възможността да станете по-цялостен човек. Това е идеалното време за придобиване на нови знания, учене, пътуване за бизнес, комуникация с духовни наставници. Началото на декември е добро за спазване на духовните закони на успеха .

В бизнеса и работата Раците ще се нуждаят от рационален подход. Не можете да посвещавате цялото си време на работни задължения, трябва да почивате повече и да се възстановявате. Ако възникнат непредвидени проблеми, трябва да проявите хладнокръвие, за да не вземете грешното решение на гореща глава.

Лъв

Лъвовете трябва да използват ритуалите за късмет в първия и последния ден от седмицата . Това ще бъдат опасни дни, в които враговете и недоброжелателите стават активни. И ако в неделя 6-ти повечето хора си почиват, така че няма да е трудно да заобиколите препятствията, то в понеделник е много по-трудно да направите това. Някой от Лъв ще трябва да се срещне очи в очи с неприятности или завистници.

Нервите, бързането, апатията и негативността ще бъдат рискови фактори през първия ден от седмицата. Поради затъмнението на 30 ти важни неща или планове да се направи нещо около къщата могат да бъдат нарушени. Астролозите силно препоръчват на Лъв да не дава празни обещания на хората около тях. Ако някой от близките ви се нуждае от помощ, по-добре е да я предоставите.

Дева

Девите в последния ден на есента трябва да изоставят неща, които искрено не харесват, и да преосмислят приоритетите. Полезно е да започнете борба срещу негативното отношение . От 1 декември енергията на звездите и планетите ще се подобри, така че Девите ще станат по-успешни и оптимистични. Тази седмица може да бъде посветена на разрешаване на различията, решаване на проблеми във взаимоотношенията.

Астролозите също съветват хората от този знак да довеждат всички свои дела до логичното си завършване. Не е препоръчително да се отклонявате от стандартното ежедневие: това ще бъде изпълнено с проблеми. Ако имате избор, за да спестите време или пари, по-добре изберете време. Например в средата на седмицата можете да поръчате новогодишни подаръци в интернет.

Везни

Има поне осем навика, които водят до бедност . Везните трябва да се отърват от тях тази седмица или поне да направят първата стъпка в тази посока. Просто няма по-подходящо време за промяна на ритъма на живот. В средата на седмицата можете да търсите нова работа, да посещавате други градове. Това ще има благоприятен ефект върху енергията, късмета и настроението.

В нововъзникваща връзка трябва да се пазите от внезапни трети страни. В такива периоди се отварят любовни триъгълници, влюбените могат изведнъж да загубят интерес. В отношенията със старото поколение е необходимо да проявяваме повече такт и сдържаност, но не и безкрайно да правим отстъпки. Най-добре тази седмица не изпадайте в крайности.

Скорпион

Скорпионите може да ги напуснат силите на 30 ноември, но няма да се върнат веднага. За да ускорят този процес, те трябва да използват прости упражнения , да променят околната среда, да пазаруват. До сряда е по-добре да останете в зоната си на комфорт и да не поемате излишни рискове. Тези дни можете да си починете и да натрупате сили.

В сряда звездите ще променят енергията си, така че Скорпионите ще почувстват прилив на късмет и енергия. Животът ще започне да се променя много и доброто настроение ще ги отведе напред, към успеха и победите. Хората от този знак ще могат да оставят в миналото куп лоши мисли, съмнения и страхове. Краят на седмицата е идеален за групова или творческа работа.

Стрелец

Стрелецът може да програмира енергията си за успех още от първия ден. Правилната нагласа тази седмица е 90% печалби. Разбира се, настроението на нощните светила ще играе важна роля, но не бива да се притеснявате за това, защото ще бъде изключително положително. Дори затъмнението този път не може да навреди на Стрелец.

В началото на зимата можете да се посветите на всеки бизнес, от работа до романтични приключения. Най-важното е, че едното няма да пречи на другото. Астролозите съветват Стрелеца да бъде по-малко ревностен с критиките. Още тази седмица Стрелец може да се притеснява от организацията на новогодишните празници.

Козирог

Козирозите започват период, когато е необходимо да се съсредоточим върху духовното развитие. Духовните практики , почивката, приятното общуване ще бъдат много полезни . Трябва да наберем сила преди най-динамичните седмици на 2020 г. Идва момент, когато броят на задачите просто ни затрупват. Може би този уикенд Козирозите ще трябва да се уверят сами.

Астролозите съветват Козирозите да се отърват от илюзиите за хората около тях. Трябва да ги приемете такива, каквито са. Много близки хора може да станат намусени и раздразнителни, но това не е причина да се отвръщате от тях.

Водолей

Първата половина от седмицата ще бъде трудна поради затъмнението на Луната. Водолеят може да използва универсалните съвети на астролозите как да станат по-успешни. Възможни са непредвидени смущения в плановете, проблеми на работното място и у дома. Не всеки ще може да заобиколи всичко това, така че е по-добре просто да се настроите на факта, че няма достатъчно време за почивка.

Едно от най-полезните умения за Водолея тази седмица е забравянето на лоши неща и превключването обратно. Водолеят се нуждае от гъвкавост в характера. Не можете да се закачате за неприятности, да криете недоволство, да трупате психически боклук. Вместо това е най-добре да се научите бързо да прощавате на хората и понякога да правите отстъпки.

Риби

Звездите и планетите са от страната на Рибите. Сега те са в много благоприятно положение, така че дори затъмнението няма да попречи на осъществяването на плановете. Непримиримостта и агресивността на другите ще бъдат заменени от дружелюбност. Също така звездите ще направят Рибите по-очарователни, което ще помогне да се направи незаличимо впечатление от първите минути на срещата.

Краят на седмицата може да бъде посветен на пазаруване и релакс. Астролозите казват, че няма по-подходящо време да си купите подаръци и да обновите гардероба си. Също тази седмица Рибите могат да излязат с оригинални идеи за местоположението на новогодишните празници.

loading...