https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Хороскоп Овен
Като цяло колегите ви ви имат доверие и са оставили лидерската позиция на вас. Това от една страна ви ласкае, но ви дава и повече отговорности и трудни решения. През следващата седмица ще изпитате и по-неприятната част от това да си лидер. Някои хора няма да са съгласни с вас и ще се стигне до напрежение. Добре е да се опитате да ги убедите в позицията си спокойно, без караници.
Хороскоп Телец
През идната седмица е много важно да подхождате към ситуациите с добронамереност и търпение. Не бива да се съсредоточавате върху пречките и неприятните емоции. Ако съумеете да го направите, ще получите уважение от колегите си. В личен план е добре да направите романтичен жест на половинката си, защото в момента ситуацията е деликатна.
Хороскоп Близнаци
Имате високи очаквания, но не всички от тях ще се покрият. Затова е важно да отсеете кои неща са ви по-приоритетни, за да насочите енергията си именно там. Ще ви се наложи да взимате бързо важни решения, така че трябва да оставите колебанието на заден план. Не е хубаво да влизате в излишни спорове и конфликти.
Хороскоп Рак
Като цяло седмицата за вас ще бъде белязана от щастливи моменти и радост. Доброто ви настроение ще зарази и околните. Освен това ще имате много енергия за активни дейности като спорт например. Възползвайте се от това. За да не се напрягате през този период е добре да проявявате разбиране към другите хора и да не се опитвате да ги поучавате.
Хороскоп Лъв
В първите дни от седмицата ще сте особено активни. Това се дължи на факта, че моментната ситуация в работата ви е приятна. Именно сега ще можете да докажете, че сте част от екипа, която е много ключова за успеха. Важно е обаче, когато около вас има по-запознати с материята хора да почерпите от знанията им, а не да се опитвате да ги засенчите.
Хороскоп Дева
Седмицата за вас ще бъде изцяло под надслова на работния процес. Имате желание да реализирате някои лични проекти и идеи, но няма да имате нужното ви за това време. На работното място подхождате рационално към различните ситуации, но някои от колегите ви не са съгласни с подхода ви. Най-добре е да се консултирате и да стигнете до компромисен вариант.

Хороскоп Везни
През предстоящата седмица ви очаква важно събитие. То е свързано с професията ви и развитието ви на работното място. От ключово значение ще бъде до каква степен сте се подготвили за него. Много е важно да се сдобиете с възможно най-много достоверна информация по случая, за да можете да подкрепите тезата си с аргументи. Така ще си извоювате авторитет и уважение.
Хороскоп Скорпион
През следващите 7 дни е най-удачно да се заемете с организацията в офиса. Останалите ви колеги ще бъдат впечатлени от лекотата, с която планирате всичко и в крайна сметка признанието няма да закъснее. В личен план можете да очаквате бурни моменти, които обаче няма да са непременно в добрия смисъл. Ако държите на някого, покажете му го.
Хороскоп Стрелец
Седмицата ви ще започне много добре. От страна на семейството си ще получите подкрепа, от която се нуждаете, за да можете да се справите с другите си задачи. Времето, прекарано с близките ви, ще ви помогне, за да дадете всичко от себе си в професионалните ви задължения и да постигнете много добри резултати.
Хороскоп Козирог
През тази седмица е много важно да разграничите работното си място от другите си задължения. Отделяте прекалено много внимание на работата и така останалите неща, които трябва да свършите, само се натрупват. Добре е да намерите баланс и да отметнете някои от изостаналите по график задачи. Най-добре е да направите строен план и да го следвате.
Хороскоп Водолей
Седмицата ще ви постави пред изпитания в личен план. Това ще ви накара да се замислите къде точно сте сгрешили. Опитайте се да бъдете максимално обективни, за да откроите слабите си страни и да ги подобрите. В службата периодът е благоприятен за бизнес срещи и създаване на контакти.
Хороскоп Риби
Следващата седмица за вас ще бъде спокойна и изпълнена с хубави моменти. Доброто ви настроение ви кара да помагате на другите като свършите част от техните задължения. Важно е обаче да не позволявате някой да злоупотребява с това. В любовен план ви предстоят вълнуващи моменти. Изживейте ги, но ако ще взимате решения не забравяйте да помислите преди това.