Хороскоп Овен
Последните успехи, които регистрирахте за себе си, ви дават допълнително самочувствие и мотивация да направите още и още, но този път в личен план. Няма лошо, но честно казано, в момента, звездите са на ваша страна, когато става въпрос най-вече за професионални възходи. Същевременно, трудните задачи се трупат на бюрото ви, така че се пригответе не само за дисциплина и упоритост, но и за малко креативност, а защо не и за подобряване на отношенията с колегите, от които бихте поискали малко помощ?
Хороскоп Телец
Трябва да се приготвите за повече компромиси на работното място, както и повече отстъпки в отношенията ви с най-близките приятели. Има възможност обаче да ви провърви в емоционален и романтичен план. Важното в случая е да не насилвате нещата, а да ги оставите да се случат от само себе си. Време е да спрете да разчитате за прекалено много неща на семейството си. Проявете малко самостоятелност. Така не само ще ги зарадвате и ще дадете възможност на някой да си отдъхне, но и ще възстановите баланса в ежедневието си. Напоследък леко се поотпускате.
Хороскоп Близнаци
Вие имате неистов стремеж към авантюри и приключения напоследък. За съжаление, в повечето случаи, обвързаните от вас рискуват връзката си, а все още необвързаните – да направят прибързания избор или дори да падна от два стола. Поведението ви е леко налудничаво напоследък и плаши дори приятелите ви. Ваши роднини са готови да преговарят с вас по стари неуредени въпроси. Съветваме ви все пак да не отстъпваме за нещата, за които се борите от години и за които знаете, че сте прави.
Хороскоп Рак
В момента сте леко нестабилни и сте склонни към депресивни състояния. Ако обаче бързо преборите това състояние, ще видите, че всичките ви страхове – най-вече за личната ви сфера – са напълно неоснователни. Във финансово отношение се стабилизирате, което ви дава възможност да си починете, да релаксирате и даже да се отдадете на хоби, за което бяхте забравили, да прекарате един от така зареждащите за вашата личност творчески дни. Очаква ви и добра новина, която обаче не е добре да разгласявате. Имайте на предвид, че тя може да ви накара да промените някои неща в живота си. Правете го смело.
Хороскоп Лъв
Виждате, че в момента желанията ви са прекалено много и големи в сравнение с вашите възможности. Ограниченията обаче са временни, така че проявете търпение. Не бъдете горделиви и не показвайте пред приятели, че можете и знаете всичко. В един момент, това самочувствие може да ви изиграе лоша шега и да поискат от вас непосилното. Ако ще пътувате, старайте се да възползвате от мига не само за творческо обогатяване, но и за събиране на нови контакти.
Хороскоп Дева
Вие кипите от енергия, но съветът ни е да не я изхабявате цялата, особено на работното място. Периодът е много успешен за професионалната ви дейност, но трябва да се сдържате. Вие не сте емоционални личности, за да боравите успешно с толкова много възбуда и чувства. Запазете по-голяма част т тях за половинката. Между другото, нещо е време да се промени в любовните ви отношения и напоследък дори вие, които не сте по тази част, го усещате. Помнете, че малките жестове на вас винаги са ви се отдавали повече от големите изненади.

Хороскоп Везни
Има леко разклащане за бюджета ви, но това не бива да ви притеснява. Все пак, ако затегнете леко колана у дома, няма да сгрешите. Можете да спестите за пътуване или за придобивка, която после да зарадва всички. Някои рискови ситуации са възможни, включително и на пътя, бъдете нащрек. Здравето ви се разклаща. Не се превръщайте в хипохондрици, защото в момента нервите ви са в доста критично състояние и са половината от проблемите ви. В същото време, пропускът на лекарски преглед би могъл да е фатален за вас.
Хороскоп Скорпион
Настройте се на малко затишие, започнете да спестявате и ако щете дори, увеличете съня. Истината е, че не само разходите ви са в повече напоследък, но и умората и емоциите. Вие умеете да се справяте с тях със замах, но всяко нещо си има граници. Време е да посетите и роднини, на които отдавна обещавате това, както и да направите планове за бъдещото си развитие в служебно отношение. Не се ли застояхте твърде много по течението, колкото и удобно да ви е да се носите на гребена на вълната?
Хороскоп Стрелец
Пазете се от клюки и интриги, в които се опитват да ви вкарат. Фокусирайте се върху личните си цели. В момента не е време да играете в екип, защото отвсякъде ви мислят злото или поне силно ви завиждат. Бъдете прецизни, ако имате работа с каквито и да е документи. Заложете на късмета си, защото в момента го имате и дори в излишък. Старайте се да разбирате семейството си. Много от близките ви зависят от вас и имат нужда от подкрепата ви сега. Така или иначе в този период можете да разчитате истински само на тях.
Хороскоп Козирог
Ако ще си почивате, направете го със семейството или половинката. Шумните компании в момента ви натоварват. Имате проблеми, които постоянно ви измъчват и колкото и да се опитвате да потиснете лошото настроение, с него изнервяте приятелите си. Сега не е време за ремонти, но пък можете да уточните наболели проблеми, свързани със съседи или имоти. Ако имате брат или сестра, вероятно, е да ви се поиска помощ от там. Не отказвайте, а постъпете разумно и дайте най-добрите съвети, които имате в запас.
Хороскоп Водолей
Старайте се да не се вживявате и да подминавате с лека ръка дори обидите. Напоследък сякаш всичко е срещу вас, включително и хорските зли думи. Обаче те ще отминат и дори най-лошата клюка е чудо за три дни. Ако ще играете в един отбор с хора, на които доскоро не сте вярвали, първо ги тествайте. У дома търсят от вас помощ и финансова подкрепа. Дори да не можете да я осигурите, скрепете положението. Вие сте от хората, които можете да дадете сили и надежда във всякаква ситуация. Възможно е сега близките ви да се нуждаят само от това.
Хороскоп Риби
Вие със замах организирате събития, радвате се на внимание от околните и сте най-обичани у дома. Дори да се чувствате изморени още в средата на седмицата, продължавайте да радвате близките си. За здравето си е добре да помислите или поне да посетите лекаря си само за някой профилактичен преглед. Това и на вас ви дама спокойствие, че всичко ви е ок и можете да се заемете с редовните си творчески и ежедневни занятия.


loading...