Седмичен хороскоп 20 – 26 февруари

Седмичен хороскоп 8 – 14 август 2022:

Овен

Овните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази седмица. Ще се радвате да подобрите дома си и да се занимавате с деца. Това е подходящо време за пътувания, за почивка и развлечения. Ако тази седмица съвпадне с отпуската ви и вече сте на туристическо пътуване, ще имате много приятни преживявания. В самото начало на седмицата се въздържайте от плуване в открити води: сега рискът от заболявания се увеличава поради лошо качество на водата. Също така по това време се опитайте да не правите нищо тайно, от което ще пострада репутацията ви, ако бъде разгласено. Не забравяйте, че всичко тайно ще стане ясно. В края на седмицата бъдете готови да приемете гости: може би роднини ще дойдат при вас отдалеч.

Телец

В началото на седмицата Телците са възможни неразбирателства в отношенията с приятели. Може би ще разберете някои от събитията от миналото, които досега са били старателно скривани от вас. Освен това може да не разберете съвсем нечии думи и да си направите грешни заключения. В случай на неясноти, незабавно поставете точка, без да объркате ситуацията още повече. Тези дни трябва да се въздържате от планиране на живота си в дългосрочен план: едва ли ще можете да начертаете реалистични начини за постигане на целите си. Втората половина на седмицата ще ви донесе много приятни моменти на общуване с околните. Може би ще бъдете поканени на развлекателно пътуване извън града, на пикник или на село.

Близнаци

Началото на седмицата е много несигурно за Близнаците, които са в постоянни партньорства (в официален или граждански брак). По време на комуникация може да почувствате, че нещо се крие от вас, не се казва. Освен това съвместното обсъждане на вашите планове и цели също може да разкрие разногласия. Поради такава несигурност не трябва да бързате с вземането на важни решения. Втората половина на седмицата ще бъде свързана с приятни събития в живота ви. Най-вероятно ще се зарадвате на успешни покупки. Това е подходящ момент за пазаруване на бижута, мода и стоки за дома. През този период едва ли ще сте напрегнати с парите.

Рак

В началото на седмицата звездите не съветват Раците да организират генерално почистване в апартамента. По това време ще сте изключително неорганизирани и несъбрани, така че рискувате да създадете още по-голям хаос от преди. Освен това по време на процеса на почистване можете да загубите много необходимо и ценно нещо. Неблагоприятно време е и за тези, които учат, полагат изпитни задачи. Втората половина на седмицата е добра за промяна на външния вид, имиджа. По това време ще имате изключително фин вкус, ще можете да изберете най-добрия цвят на косата, прическа, грим или стил на облекло за себе си. По това време ще бъдете необичайно очарователни, привлекателни и изискани.

Лъв

Лъвовете в началото на седмицата ще са склонни към безразборни връзки в търсене на сексуален партньор. На първо място, това се отнася за тези, които са необвързани. Въпреки това, дори при наличие на постоянни партньорства, вероятността от грешки и необмислени действия в интимната сфера се увеличава. Възможно е да имате малко неясна представа за това какво може и какво не може да бъде позволено при изграждането на лични отношения. Можете също така да станете подозрителни и ревниви към партньора си, което няма да се отрази най-добре на връзката ви. Но още през втората половина на седмицата всички противоречия ще бъдат изгладени, хармонията ще дойде отново във вашите интимни и романтични отношения. Това е добър момент за уреждане на чувствителни въпроси, които не са желателни за публично разкриване.

Дева

През първата половина на седмицата при Девите може да възникне напрежение в партньорските отношения. Основната причина за това е липсата на разбиране. Може би вашият брачен партньор ще се държи малко странно и това ще започне да ви тревожи. Независимо дали сте в официален брак или в граждански, ревността ще играе голяма роля във връзката. И колкото и да се опитвате да говорите, да разбирате моментите, едва ли ще успеете да стигнете до пълна яснота. Втората половина на седмицата е много по-положителна. Ако имате семеен приятел или близък приятел, тогава благодарение на неговото участие във вашето партньорство ще настъпи пълна хармония. Като цяло по това време положителното влияние на приятелската среда върху живота ви се увеличава.

Везни

За Везните може да бъде трудно да се насилят да направят нещо в началото на седмицата. Това важи особено за тези, които се занимават предимно с рутинна, нетворческа работа. Може също да ви е трудно да се насилите да почиствате къщата, да се грижите за домашни любимци и растения. В резултат на това може да имате много неизпълнени дела и дадени обещания. Опитайте се все пак да се мобилизирате и да се придържате към минималните изисквани стандарти. Втората половина на седмицата отново ще събуди интереса ви към бизнеса. Сега ще бъде много важно да формулирате цел за себе си. Също така е добър момент за подобряване на отношенията с родителите.

Скорпион

В началото на седмицата Скорпионите със семейства и деца трябва да бъдат по-внимателни с финансовите средства. Ако детето ви има достъп до интернет, проверете хронологията на браузъра си, за да видите какви сайтове посещава. В любовните и романтичните отношения през втората половина на седмицата настъпва пълен разцвет. Самотните Скорпиони се насърчават да пътуват, за предпочитане до курорт. Там ви очаква красива романтична история, незабравим празничен романс. Чувствата ви в любовна връзка през този период ще бъдат изпълнени с особена нежност.

Стрелец

В началото на седмицата Стрелецът най-вероятно ще бъде трудно да намери взаимно разбирателство с близки роднини и членове на семейството. Това е неблагоприятно време за гости, както и за консумация на силни алкохолни напитки. Опитайте се да бъдете по-внимателни към имуществото си: през този период рискът от кражба се увеличава. Възможно е да има други проблеми, свързани с вашия дом: например може да възникне теч или друг инцидент, който да доведе до щети на имущество. Втората половина на седмицата, напротив, се развива много спокойно и комфортно. Ако имате по-възрастни роднини, сега можете да обсъдите с тях въпросите за съставяне на завещание за наследство. Благоприятен период е и за застраховане на недвижими имоти.

Козирог

Козирозите в началото на седмицата трябва да избягват да общуват с познати и приятели, по-добре е да останат в неведение за последните новини около вашето обкръжение: сега до вас могат да достигнат неприятни слухове и клюки, които ще хвърлят сянка както върху вас лично, така и върху близки хора, роднини. Опитът да се разбере кой разпространява тези слухове едва ли ще успее. Също така, това не е най-доброто време за развлекателни пътувания извън града. Втората половина на седмицата ще внесе мир и хармония в отношенията ви с любимия човек. Ще можете отново да се влюбите в партньора си, да откриете неговите положителни качества, на които по някаква причина не е обърнато внимание преди.

Водолей

В началото на седмицата звездите съветват Водолеите да не дават пари на заем на никого. В полезрението ви могат да се появят хора, които ще ви предложат да участвате във всякакви финансови схеми. Шансовете да бъдете измамени сега са изключително високи. Поведението ви в момента може да е лековерно и непрактично, което ви излага на риск да бъдете измамени. Втората половина на седмицата е изключително благоприятна за покупка на домашни любимци. Това е особено вярно, когато купувате котка или аквариумни рибки. Грижата за домашни любимци ще бъде много приятно изживяване за вас. Сега всяка работа ще бъде радост за вас: например можете да поставите къщата в идеален ред. През почивните дни е препоръчително да посетите спа центъра.

Риби

Рибите в началото на седмицата не бива да предприемат инициативи по онези въпроси, по които все още няма пълна яснота. Сега е по-добре да изчакате тези дни, без да правите нищо ново. Например, не е желателно да правите промени във външния си вид: например да пребоядисате косата си, да промените прическата, грима, стила на облекло. Други едва ли ще оценят положително такива промени и скоро ще трябва да се върнете към стария си образ. Втората половина на седмицата е благоприятна за любовни отношения. Чувствата ви към любимия ще бъдат изпълнени с изключителна нежност и изтънченост. Ако имате деца, тогава общуването с тях също ще ви достави голямо удоволствие. Ще откриете педагогически заложби в себе си и ще останете доволни от поведението на детето.

Виж още:Мъжете от тези зодии са ловци на жениДори и най-скептичните към астрологията хора трябва да признаят, че има някои прилики между представ…Jul 27 2022skafeto.com

Дамите от 4 зодии държат мъжа изкъсоВсеки човек има характер, който до голяма степен определя поведението и отношенията му с останалите …May 7 2022skafeto.com


loading...