Хороскоп Овен
Предстоящата седмица ще бъде напрегната и изпълнена с най-различни събития за вас. В работата си ще срещате проблеми от различно естество, но с логика и спокойствие ще можете да се справите с тях и да не изостанете от графика си. В личен план ще ви се отдаде възможност да се отдадете на хоби, което напоследък сте оставили на заден план.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и изпълнена с възможности. В работата си ще имате възможност да постигнете напредък посредством различни делови срещи и договорки. Седмицата е подходяща за пътуване извън града. В личен план ви очаква интересно запознанство, което бързо ще се превърне в решаващ фактор за вас. Не бъдете прекалено мнителни.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица ще бъде благоприятна за вас, но в същото време има множество рискове. В работата си ще трябва да бъдете последователни и не бива да се доверявате сляпо на колегите си, за да постигнете целите си. В личен план е добре да не правите големи покупки, без да сте ги обсъдили със семейството си. Отделете време за здравето си.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица ще бъде напрегната и няма да е сред най-плодотворните за вас. В работата ви ситуацията е неясна и това бави работния процес. За да се справите, ще трябва да проявите търпение и да не налагате мнението си на всяка цена. В личен план е възможно да останете разочаровани от ваш близък. Добре е да поговорите с него честно и открито, за да разрешите проблема.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица ще бъде успешна за вас. В работата ще попадате в ситуации, в които ще трябва да се докажете като лидер. Това ще повиши доверието на колегите ви във вас, а освен това самочувствието ви заслужено ще се повиши. В личен план ви предстои събитие, свързано с близките ви, което ще заеме голяма част от времето ви към края на седмицата.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица ще бъде противоречива за вас. От една страна в работата ще имате всички предпоставки за напредък и успех, но в същото време има напрежение в отношенията ви с хората. Не бива да прибързвате с изводите и заключенията. В личен план също ще трябва да сте търпеливи и да се поставите на мястото на хората, с които общувате, за да ги разберете по-добре.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и плодотворна. В работата си ще имате възможност да напреднете с настоящите си задачи толкова, че ще ви остане свободно време. Използвайте го, за да планирате следващите си професионални действия. В личен план е възможно да получите парична сума, която не бързайте да изхарчвате. Отделете време за здравето си.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица ще бъде емоционална и интересна за вас. В работата си ще имате успехи, които ще надминат очакванията ви. Това ще даде повод както на вас, така и на колегите ви да празнувате и да работите в по-добра атмосфера и приповдигнато настроение. В личен план ви предстои един период, който е подходящ за самоусъвършенстване и духовно развитие.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица ще бъде важна за вас. В работата ще имате много задачи, които ще ви натоварят, но пък резултатите ще ви докажат, че усилията и труда ви не са били напразни. Периодът е подходящ за финансови операции, планове и инвестиции. В личен план ви предстои приятна среща с човек, с когото не сте се виждали отдавна и която ще ви донесе приятни емоции.
Хороскоп Козирог
Следващата седмица ще бъде интересна и интензивна откъм събития за вас. В работата ще имате нужните умения и подкрепа от колегите си, за да реализирате новите си идеи. Не бъдете срамежливи, за да не изпуснете добри възможности. Предстоят ви нови запознанства, които ще ви донесат приятни емоции и неочаквани възможности. Обърнете внимание на приятелите си.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица ще бъде напрегната и няма да е сред най-спокойните за вас. В работата си ще имате доста проблеми от битов характер, които ще ви забавят и изнервят. Важно е да съумеете да оставите емоциите настрана и да действате според разума и логиката си. В личен план е добре да не предприемате дълги пътувания и необмислени пътешествия.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица за вас ще бъде изпълнена с различни проблеми на други хора. Всеки човек от обкръжението ви ще иска да му помогнете. Ще трябва много внимателно да прецените на кого можете да помогнете и на кого – не. Важно е да намерите начин да си починете, за да се отърсите от напрежението. В работата периодът е подходящ за делови срещи и контакти.


loading...