стреса

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Стресът е един от основните проблеми в днешно време. Всеки ден има нещо, което ни изтощава и ни затормозява. Въз основа на основните характеристики на всяка зодия можем да разберем как да се отървем от стреса.

Овните са огнени и лесно се дразнят за незначителни неща. Добре е да се разсеят с вършене на нещо, което им е приятно като разходка или четене на неангажираща книга. Телците принципно са спокойни, но напрежението се натрупва и в един момент избухват. Добре е да се научат да говорят за проблемите и тревогите си, за да не трупат много стрес в себе си. Така стресът ще бъде преодолян.

Близнаците водят бурен живот и затова намират много неща, за които да се тормозят. Най-добре ще намалят този стрес ако поне малко съумеят да планират нещата, за да имат яснота. Раците не обичат да са пришпорвани – това ги стресира много.Много точно! Вижте какъв приятел сте според зодията!Всеки човек си има индивидуални особености, които го изграждат като личност. Има обаче определени сх…Mar 29 2017skafeto.com

Но тъй като много неща трябва да се свършат в срок, добре е да прибегнат към разграфяване на времето си – така ще свършат всичко навреме и няма да се напрягат. Лъвът има много високи изисквания и очаквания. Когато те не се реализират, Лъвовете се напрягат. За да се отърсят от стреса и да не стресират другите, е добре да излязат навън, за да прочистят ума си.

Девата е перфекционист и се дразни от нещата, които не вървят по план. Трябва да изяснят приоритетните си задачи, за да може да не се стресират. Когато свършат по-важното първо, те ще са много по-спокойни. Везните трудно взимат решения и държат на честността. Когато справедливостта не е налице, те се разстройват. Добре е да съсредоточат вниманието си в неща, които могат да решат или контролират, за да не се напрягат. И трябва да си напомнят, че има неща, които не зависят от тях.

Скорпионът обича да бъде лидер и се напряга, когато другите не искат да следват наставленията му. За да са спокойни, трябва да спрат за момент и да осъзнаят, че когато помолят по-учтиво, хората ще са по-склонни да ги послушат. Стрелците имат много високи изисквания към себе си и често това ги стресира. Трябва да спрат да мислят, че ако сбъркат, светът ще спре да се върти. Една хубава, отпускаща вана, ще им се отрази добре в такива моменти.

Козирозите са разумни и добре определят какъв е проблемът и намират решението му. Именно когато не успеят да решат проблем, те се стресират, защото имат чувството, че са в безизходица. Трябва да се научат да правят почивки, които да ги разсеят за малко, за да могат да видят проблема с ясно съзнание.

Водолеите са много независим знак и се влияят от настроението си. Често изпадат в униние заради временни проблеми, а това води до изтощаване. Най-добре ще се отърват от стреса, ако се научат да искат съвет или помощ. Не е нужно сами да се справят с всяка трудност.

Рибите се поставят на мястото на другите, а и самите те са чувствителни. Затова и често са стресирани – от прекалено много емоции. Трябва да се научат да се дистанцират от чувствата понякога. Успокояващите спортове с добър вариант да се отърват от напрежението.Ето коя е подходящата комбинация от плод, цвете и подправка за всяка зодия!За всяка зодия има определен плод или зеленчук, подправка и цвете, които са най-подходящата комбинац…Mar 28 2017skafeto.com