В любовния ни живот срещаме представители на различните зодии, но има такива, които ще ни останат слабост завинаги… Те може и да не са най-подходящите за нас за създаване на дълготрайна, отдадена връзка, за създаване на семейство и постигане на семейна хармония, но със сигурност с тях сме преживели или престои да преживеем най-страстните си сексуални приключения, пише edna.bg. Днес можете да видите кои са тези 6 зодиакални двойки, които имат най-силно привличане помежду си.
Наистина е вярно: има хора, които веднъж влезли под кожата ти, остават завинаги там. А начинът, по който изживяваме сек*а с тях, няма да го забравим цял живот.

Овен и Везни
Тези два знака притежават неизчерпаема енергия и сексуалност. Везните са уравновесено страстни, а Овните са неустоимо огнени. За да бъде тази връзка успешна и двете зодии трябва да бъдат малко по-търпеливи към половинката си и нейните странности.

Телец и Скорпион
Това е една зодиакална връзка, в която и двата знака не могат да се наситят един на друг. Телците са нежни създания и срещнали сек*уалната доминантност на Скорпионите, се стига до мощна сек*уална страст. За да се случат подобни взаимоотношения и извън спалнята – Телецът трябва да достигне стихийността на Скорпиона, и обратно – Скорпиона трябва да се адаптира към спокойствието на Телеца.Двете зодии, които успяват да намерят правилния път към всеки човек, точното решение и верния ходГоворим за сила, която движи както техния живот, така и животът на хората около тях. 2-те зодии, кои…Nov 1 2018skafeto.com

Близнаци и Стрелец
Тези два знака имат силна (не само физическа), но и дълбоко емоционална връзка на ментално ниво. И двете зодии са социални, обичат да разговарят, особено след като са правили страхотен се*с преди това. Единственото, което би могло да разклати този съюз, е желанието и на двамата да философстват до безкрай, без да се вслушват в мнението на другия партньор.

Рак и Козирог
Перфектно съчетание между сензитивността на Рака и силата на Козирога. Този съюз би могъл да бъде успешен в дълготраен период, когато Козирозите възприемат по положителен начин емоциите и чувствата на Раците, както и ако Раците нямат нищо против самостоятелността и решителността на Козирозите.

Лъв и Водолей
Един невероятен сек*уален дует – между Водолея, свободолюбивия, бунтовника, непризнаващия бариери, и Лъва, краля на света, харизматичния, авторитетния. Тази двойка притежава могъща енергия от страст, която е способна да им съдейства да преодолеят всички други несъответствия в характерите им.

Дева и Риби
Между тези две на пръв поглед тихи зодии съществува наистина нещо специално. Девата е почитател на реда, обича да контролира нещата, а Рибата харесва разнообразието, малко лекомислена и ненавиждаща рутината. И двата знака могат да научат много един от друг и да си дадат безкрай незабравими емоции не само в сек*уално отношение, ако са достатъчни постоянни и всеотдайни във връзката си.Внимавайте, тези три зодии са опасни клюкари: Ето на кого не можете да разчитате за пазенето на тайниЕдно от най-противните неща е да довериш нещо някому под секрет, а на следващия ден да научиш, че ве…Oct 31 2018skafeto.com

loading...