Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023: Първият пролетен месец е към края си, което означава, че е време да обобщим междинните резултати и да планираме. Главните аркани ще помогнат на знаците на зодиака да получат ценни улики.

Прогнозите за Таро са популярни поради факта, че картите са в състояние да предпазят от неприятности и да предупреждават навреме за предстояща опасност. Експертите препоръчват внимателно анализиране на изпадналата Аркана, за да разберете по-добре значението на прогнозите и да избегнете проблеми.

Овен

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

Началото на седмицата, съдейки по картата на Съдията, ще бъде оптимистично. Овните чакат дългоочакваната развръзка, краят на труден период и получаването на свобода. Време е да оставим страховете и тревогите в миналото, за да създадем успешно бъдеще тук и сега и да се освободим от оковаващите обстоятелства.

Друга положителна карта „Магьосник“ обещава на Овен дългоочакван успех. Според тази Аркана е важно да използвате талантите си и да не се страхувате да изразявате себе си. Съветът на картата е да намерите хармония, за да вземете решения, които не се основават на моментни емоции.

Седмицата завършва с Аркана „Смърт“, който обещава на Овена началото на нов жизнен етап. Представителите на знака ще почувстват, че сякаш им растат крила зад гърба, отрязвайки негативното и позволявайки им да се издигнат над проблеми, които вече са загубили своята актуалност.

Телец

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

„Върховната жрица“ в оформлението в началото на седмицата е карта, която насърчава Телците да не прибързват с действия. Според тази Аркана на първо място е интуицията, благодарение на която ще бъде възможно да влезете в играта навреме и да получите награда.

Картата Колелото на съдбата символизира непредвидени събития, които в началото могат да ви изплашат с неизбежността си. Телецът не трябва да се страхува – всичко, което се случва, се случва навреме, което означава, че е досадно да чакате време, за да разберете същността на случващото се и да вземете правилните решения.

Според картата на Умереността няма смисъл представителите на Знака да бързат и да избутват времето. Съветът на Арканите е да намалите темпото, за да не пропуснете нещо важно и да не станете заложници на собственото си късогледство.

Близнаци

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

В началото на седмицата на картата Колелото на късмета Близнаците ги очакват събития, които не могат да бъдат предотвратени. Според тази Аркана животът се променя и тези промени ще бъдат към по-добро, ако не бързате със заключенията и внимателно анализирате случилото се.

Магазин за Акумулатори
Картата „Глупак“ обещава на Близнаците проблеми само ако са небрежни към своите задължения и обещания. Аркан призовава представителите на Знака да внимават да не се спънат и да пропуснат нови възможности

Седмицата март завършва с положителната карта „Мир“. Според него представителите на съзвездието ще могат да постигнат целта си, да намерят вътрешна хармония и лесно да сложат край на трудни въпроси.

Рак

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

В началото на седмицата на карта Колесница Раците не трябва да се колебаят. Картата призовава да действате активно и да гледате оптимистично в бъдещето. Знаци на съдбата и вътрешен глас ще ви помогнат да намерите правилния път и да не се спъвате на крачка от успеха.

Положителната аркана „Слънце“ символизира победата над кристали и препятствия. Според тази карта Раците са свободни да избират всяка посока и да правят онези неща, които носят удоволствие.

Ласото „Кулата“ е предупреждение. Според тази карта естествените промени, които отдавна са назрявали, ще избухнат в живота на Раците. Съветът на Арканите е да не се съпротивлявате на случващото се, за да не пропуснете нови възможности.

Лъв

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

Началото на седмицата на картата Йерофант ще бъде отговорно. Според тази Аркана Лъвовете трябва да подредят приоритетите си, за да насочат енергията към решаване на първостепенни проблеми. Такава тактика ще ви спести от пропуски и загуба на ценно време.

Ласото „Колесница“ означава, че Лъвовете ще могат да поемат контрол над ситуацията, бързо да се адаптират и да направят последното тире към изоставената цел. Оптимизмът и самоувереността ще ви помогнат бързо да вземете правилните решения и да не се поддавате на временни трудности.

Ласото „Мир“ завършва седмицата, обещавайки на Лъвовете дългоочакваното спечелване на свобода и щастие. Според тази карта няма причина за безпокойство – съдбата е благосклонна и ви позволява да завършите започнатото, да получите награда и да намерите вътрешна хармония.

Дева

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

„Колелото на съдбата” в оформлението в началото на седмицата е карта на неочаквани събития. Според тази Аркана Девите ги очакват сътресения, които обаче ще отшумят. Съветът на картата е да не възприемате случващото се като наказание. Напротив, събитията ще помогнат да вземете решение за избора на по-нататъшен път и да не пропуснете щастието си.

Сериозна карта „Любовници“ символизира промяна. Дали ще са за добро зависи от взетите решения. Девите ги очакват отговорни дни, в които е важно да забелязвате детайлите и да слушате сърцето си, за да не сгрешите.

Ласото „Дявол“ символизира времето на изпитание, когато Девите ще се нуждаят от максимално самообладание и отговорност. Отказът от лоши навици и привързаности ще бъде добра помощ в борбата за вашето щастие.

Везни

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

В началото на седмицата на картата Отшелник Везните ще имат време да подредят приоритетите си, да попълнят енергийните запаси и да оставят остарелите идеи в миналото. Аркан също така показва възможността да подобрите здравето си, като отидете в санаториум или уединение.

Мъдрата карта „Император“ символизира способността да се вземат правилни решения, да се създават истински приятели и да се решават финансови проблеми. За Везните е важно да помнят честността и безпристрастността, които няма да ви позволят да се спънете и да се свържете с измамници.

Краят на седмицата, съдейки по картата Глупак, ще бъде доста благоприятен. Аркан не обещава проблеми в този случай. Ако Везните няма да забравят за отговорността. Небрежността и недискретността, напротив, ще донесат проблеми.

Скорпион

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

Според картата на Йерофанта в началото на седмицата за Скорпионите е важно да си спомнят основните цели и да не се хабят за дреболии. Умението да приоритизират ще помогне на представителите на Знака да не пропуснат ценно време.

Картата Умереност насърчава Скорпионите да бъдат внимателни и да не бързат. Според тази Аркана е важно да запомните нормата във всичко: в храната, разходите, развлеченията, работата. Намирането на вътрешна хармония и правилния дневен режим ще ви спаси от много проблеми.

Картата „Смърт“ завършва седмицата, призовавайки Скорпионите да затворят вратите на миналото и да не тъжат за това, което вече не е писано да се случи. Ласото символизира освобождаването от оковите, които ограничават движението, което означава, че е време да се сбогуваме със страховете, съмненията и комплексите.

Стрелец

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

Началото на седмицата, съдейки по картата Колесница, ще бъде доста активно. Ласото символизира движението, без което е невъзможно да се завладеят нови висоти. За Стрелците е важно да действат, за да не пропуснат нови перспективи.

На картата „Справедливост“ Стрелците ще получат дългоочакваните резултати от работата си. Освен това картата насърчава представителите на Знака да действат честно и да не правят сделки със съвест, за да не се натъкват на проблеми в бъдеще.

Седмицата завършва с картата „Любовници“, по която е време да изберете пътя, застанал на разклона. Стрелците ще могат да вземат правилни решения, ако се вслушват в себе си и правилно определят приоритетите си.

Козирог

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

В началото на седмицата на карта Луна Козирозите ще се сблъскат с препятствия, които могат да бъдат преодолени чрез внимание към собствената им интуиция. Вътрешният глас ще ви помогне да не се лутате в здрача и бързо да намерите пътя, водещ до освобождаване от неприятности.

„Съд“ в оформлението е карта на победа над страхове и обстоятелства. Според тази Аркана Козирозите ще могат да се освободят от потискащите обстоятелства. Съветът на Арканите е да действате честно и без предразсъдъци.

Арканите „Мир” обещават на Козирозите прекрасен завършек на седмицата. Картата показва постигането на целта, придобиването на вътрешен баланс, както и способността да се слага край на спорове и конфликти, като се разрешават по мирен начин.

Водолей

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

Ласото „Умереност“ напомня на Водолея, че не можете да бързате от една крайност в друга. Намирането на вътрешна хармония ще ви помогне да разпределите правилно силите и да постигнете целите си навреме.

Ласото „Сила“ говори за нови възможности, които не могат да бъдат изоставени. Водолеите ще могат да преодолеят всякакви препятствия, ако са верни на себе си и не изневеряват, опитвайки се да измамят съдбата.

Седмицата завършва с Аркана „Смърт“, обещаващ на Водолеите освобождаване от грижи и проблеми. картата символизира обновяването, което е необходимо, за да се сбогуваме с остарялото минало и да се освободим от всякакви лоши привързаности.

Риба

Таро прогноза за седмицата от 20-26 март 2023

Картата Сила се пада в началото на седмицата, сочейки на Рибите приятни възможности. Представителите на знака не трябва да се отказват от позициите си и да изоставят плановете си. Увереността и честността ще ви помогнат да постигнете правилните цели навреме.

На картата на Луната Рибите чакат изпитания, които ще помогнат да се преодолее вниманието към интуицията и самоувереността. Съветът на Арканите е да действате внимателно и да не бързате. За да не пропуснете важни знаци на съдбата. Те ще ви помогнат да намерите правилния път към щастието и свободата от неприятностите.

Седмицата завършва с картата Влюбени, която символизира промяната. Те ще бъдат проспериращи, ако представителите на знака направят правилния избор въз основа на своите предпочитания и приоритети.

Всяка пролетна седмица ни доближава до дългоочакваната топлина и нови възможности. Не само картите Таро ще ви помогнат да не пропуснете нищо значимо, но и вниманието към вашите предчувствия. Вътрешен глас ще ви предупреди за предстоящи промени и ще ви помогне да вземете правилното решение.


loading...