ужасни в лъжата

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лъжата е форма на изкуство. Да бъдеш в състояние да измислиш перфектната лъжа и да я предадеш правдоподобно, не е лесен подвиг, особено когато лъжеш някой, който добре познава твоите маниери. За някои от нас лъжата е невъзможна. Дланите ти започват да се потят, тревожността блокира ума и знаеш, че все пак ще кажеш истината. Говорейки за това, тези 3 зодиакални знаци са ужасни в лъжата, така че ако сте от тях, по-добре да бъдете честни, защото както се казва „истината ще ви освободи“ – и ще се почувствате по-добре.

Овен: Овните са прекалено импулсивни, за да лъжат добре. Първият знак в зодиакалното колело има склонност да мисли инстинктивно с чувства, а не с главата си и както можете да си представите, това им създава доста проблеми, за да лъжат ефективно. А измислянето на истината изисква време, планиране и търпение… Импулсът им е просто да кажат точно каквото мислят и да се справят с последствията по-късно е много силен. Независимо дали се опитват да пазят в тайна или лъжат за това как се чувстват, винаги е лесно някой да ги разгадае. Вероятно, защото случайно вече са казали истината.

Рак: Истината е изписана във вашите очи. Когато раците трябва да лъжат, те са склонни просто да избягват темата на всяка цена. Това има смисъл, когато помислите как този зодиакален знак се управлява от рака, създание, което пълзи настрани. Въпреки това, когато се сблъскате, Ракът има тенденция да общува твърде емоционално, пречейки му да ви лъже добре. Те носят голямото си сърце напред и винаги е лесно да се каже как се чувстват. Ако продължавате да ги притискате към лъжата си, те просто накрая ще разкрият истината, защото лъжата ги кара да се чувстват ужасно.

Дева: Девите толкова обмислят и предозират лъжата, че тя става очевидна. От всички зодиакални знаци, които са съставили списъка, тази зодия вероятно е най-добрата в лъжата. Работата е там, че Дева обикновено не се интересува достатъчно, за да те лъже. Ако имаш нещо на зъбите си или започваш да изглеждаш като идиот, Дева ще бъде първата, която ще ти каже истината. В ума си те не виждат причина да лъжат, когато истината може да ви помогне още повече. Въпреки това, когато те лъжат, те са склонни да прекаляват. Те ще добавят твърде много детайли и гледни точки, че просто всичко ще звучи именно като лъжа.
Кои зодии мислят прекалено многоИма някои зодиакални знаци, които определено се отличават от останалите и причините за това са много…Jul 13 2019skafeto.com