Телец

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ако партньорът ви е Телец, тази статия е за вас. Телците се управляват от Венера (планетата на любовта и романтиката), така че определено има с какво да ни изненадат. Те са бохеми по душа, обичат лукса, романтиката и отличния вкус. Ето всичко, което трябва да знаете за тях.

Тъй като са земен знак, имат репутацията на много неотстъпчиви и дори инатливи хора. Нека си го кажем, вярно е. Въпреки това обаче те обичат да са влюбени. Стават много романтични и обичат, когато някой им отделя нужното внимание. Независимо, дали говорим за разходки по плажа, легло, посипано с рози или сладки съобщения и дълги разговори. Телецът обича романтиката.

За разлика от Овните, Телците не се влюбват просто за забавление. Техните връзки са много по-сериозни. Телецът има определена идея за това как трябва да изглежда една връзка и няма да се задоволи с нищо по-малко. Те търсят стабилност не само в партньора си, но и във всеки аспект от живота. За много хора това значи прекалено голяма упоритост и накратко – твърдоглавост. Въпреки това обаче Телецът знае какъв иска да бъде живота му и трудно ще отстъпи.

Въпреки че телците обичат лукса, не е нужно да харчите цяло състояние за тях. Постарайте се да им дадете нужното внимание и грижа. Поглезете ги и ги накарайте да се чувстват обичани. Бъдете отговорни и внимавайте – телците не обичат плановете им да се отлагат, а още по-малко, когато някой друг ги променя.

Най-добрите им взаимоотношения са с Козирог и Дева, тъй като са земни знаци и имат общи ценности и разбирания за живота. Работната етика на козирога е перфектна, тъй като отговаря на любовта към стабилността на Телците. Телецът обаче не се разбира добре с Лъва и Водолея. Така че с тези отношения трябва да се внимава.

Виж още:Астролозите отсякоха: Това са най-интелигентните зодииДнес сме решили да ви представим, кои са най-интелигентните зодии от целия зодиак, а ако около вас и…Aug 14 2020skafeto.com

Това са най-завистливите зодии от целия зодиакЕдин от най-опасните и неприятни недостатъци у някои хора е завистта. Тя е изключително грозно и нет…Aug 7 2020skafeto.com

Трите зодии, които имат най-дълги връзкиНякои от нас, колкото и да искат, имат винаги мимолетни връзки, които са и несериозни, и краткотрайн…Aug 5 2020skafeto.com