Да манипулираш е изкуство и понякога влиянието върху даден човек има положителна посока.
Има случаи обаче, когато манипулациите над съзнанието не се отразяват добре, особено ако хората са с по-слаба психика, пише „Топ новини“.
Три зодии най-лесно се поддават на манипулации и с тях трябва да се внимава много. Най-вече от страна на манипулиращия. Защото колкото и наивни и податливи да изглеждат, в тях се крие тайнствена сила. И понякога играещият се превръща в изигран. Ето кои са тези три зодии.
Близнаци
Представителите на тази зодия често не знаят какво точно искат и затова лесно се поддават на чуждо влияние, което да ги насочи към конкретен избор. Но загубиш ли доверието им, никога повече няма да ти позволят да навлезеш в личния им свят и пространство.Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно. Срещнали ли сте вече подходящия човек в живота си?Всички знаем, че подредбата на звездите оказва влияние върху живота ни, а зодиакалният ни знак може …Jul 25 2018skafeto.com

Риби
Рибите изглеждат слаби, раними, чувствителни, несигурни. Но само така изглеждат. Ако усетят нечисти помисли от ответната страна, те са способни да направят така, че да съжаляваш цял живот.
Дева
Те са мили, добри и отзивчиви, което кара понякога околните да ги мислят за наивни. Те обаче предчувстват неискреността и ако осъзнаят, че някой се опитва да ги обработва психически, могат да бъдат много жестоки, дори отмъстителни.Пълен обрат: НАСА преизчисли с точност зодиака – вижте коя нова зодия сте според учените!Ако сте от хората, които вярват в звездите и тяхната съдбовна подредба, то настоящата информация ще …Jul 17 2018skafeto.com

loading...