Хороскоп

Трите зодии, които не могат само с една жена: Авантюрата е в кръвта им и изкушенията лесно ги грабват

Трите зодии, които не могат само с една жена: Авантюрата е в кръвта им и изкушенията лесно ги грабват
  • 13
    Shares

Често обвиняваме мъжете, че не могат да бъдат само с една жена, че това им е закодирано в гените още от древността… Оказва се, че това е истина, но не за всички.
На представителите на следните три зодии им е изключително трудно да останат верни на своята партньорка и често имат резервни варианти, пише сайтът missbloom.bg. Ето кои са те:
Телец
Колкото и странно да ви изглежда, но сериозните Телци веднага ще заложат на втори вариант, ако нещо куца във връзката им. Особено ако става въпрос за секс. Те могат да бъдат верни, само когато партньорът им удовлетворява всичките им прищевки в леглото. И не само! Скуката обаче ги тласва към чуждото. Така че, внимавайте ако имате дълъг брак с Телец и рутината е станала ежедневие. Може би той залага на още нещо извън отношенията ви.Как да съблазните мъжа според зодията му? Сигурни начини да накарате мачото да се влюбиФлиртуването понякога може да бъде сложна задача. Игрите, които всички играем преди да си признаем, …Sep 19 2018skafeto.com

Близнаци
Всички знаем за двуликия Близнак, пословичен със своето коварство. Те задължително имат до себе си втори човек и дори да ги хванете в прегрешение, ще отричат докрай. Често се случва така, че Близнаците да изневеряват, за да се презастраховат. Първо аз ще те нараня, за да не ме нараниш ти. Жестока логика, но представителите на тази зодия искат винаги да са най-отгоре.
Скорпион
Често се случва Скорпионът да изневерява, но никога няма да го хванете. Те са толкова деликатни и много умело заличават следите си. Първоначално се разкайват за действията си, но с времето тръпката и адреналинът са станали по-силни от страха и угризенията. Това е и основната причина Скорпионите да си търсят любовници – заради тръпката.Ето го най-точния хороскоп в света! Вижте зодията си и надникнете в бъдещето си според негоСтруктурен, комбиниран, виртуален, наречете го както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем,…Aug 23 2018skafeto.com

loading…  • 13
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Това е един лесен тест за съзнанието, което разкрива много тайни за нас, пише сайтът…
error: Съдържанието е защитено!