Хороскоп

Трите зодии, които ще имат незабравимо лято: Проверете дали сте сред късметлиите

Трите зодии, които ще имат незабравимо лято: Проверете дали сте сред късметлиите

Лятото вече на практика е тук, а температурите са съвсем адекватни, за да се замислим за морски планове, забавления и за всички приключения, които ни очакват от бързо идващото лято.
Горещият сезон винаги е предпоставка за нова любов, нови пътешествия, нови изживявания и въобще за случване на хубави неща.
В крайна сметка всичко, което ни остава от ваканцията, са забавни спомени, които ни топлят през зимата и лепват глуповата усмивка на лицето ни.
Днес ще ви разкрием кои са трите зодии, които ще грабят с пълни шепи от лятото и ще изживеят по много именно от онези прекрасни летни емоции.Съдбата определено е с тях: 3-те зодии, които винаги намират истинската любовИма зодии, на които им е писано да намерят голямата любов.
Понякога те се лутат с години, попадат на…
Jun 15 2018skafeto.com

Овен
Вашето лято се очертава да бъде едно от най-хубавите, които сте имали досега. Очакват ви поне две дълги бягства от ежедневето в града, а човекът до вас ще направи всичко възможно, за да направи най-хубавия сезон през годината и най-незабравимия за вас.
Рак
Пригответе се за безспирен поток от любов и приключения през това лято. Може би ще отскочите до морето за кратко, но това, което ще ви предложи градската среда ще компенсира липсата на пясък и море.
Козирог
Пригответе се за пътуване в чужбина, много срещи с приятели и емоции, които няма да забравите дълго време. Очаква ви приятна изненада, свързана с вашето професионално израстване.
Източник edna.bgКои са трите зодии, които ще изживеят щур летен флирт този сезон?Лятото е на крачка от нас, а температурите вече са съвсем адекватни за излежаване на плажа с коктейл…Jun 7 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Бабите ни винаги имат по някой съвет, който ще ни предпази от неочакваното. Поверията им…
error: Съдържанието е защитено!