Една е зодията, към която животът е благоразположен и каквото и да й се случи, се справя с всяко предизвикателство. Животът е труден и малцина са тези, които са наясно как да се борят и да не се отказват до края.
Има една златна зодия, която е Царица на всички и това е… ВОДОЛЕЙ.
Трудно се спъва от неприятности по пътя и знае как да се справи с всяко едно от тях. И не е вярно, че късметът е единственият фактор, истината е, че тази зодия има сили като за 3 други и се бори до последно. Любовта е като подарък. Кажи-речи няма представител на тази зодия, която рано или късно открива любов като на кино – с всичките й романтични елементи и истински преживявания.Какво ще се случи с всяка зодия през новата 2019-а: Едни пари ги чакат, други любов, трети безумно щастиеВсички сме извънредно любопитни какво ни чака в бъдещето. Близкото бъдеще е следващата 2019 година, …Dec 17 2018skafeto.com

Животът на Водолеите е изпълнен с пъстри нюанси и те са художниците, които избират как да ги съчетаят, за да нарисуват сами картината на живота си.
Водолей (20 януари – 19 февруари) е зодиакален знак в астрологията, който се асоциира със съзвездието Водолей.
Водолей е единадесетият знак от зодиака.
В митологията Водолеите са деца на Уран безграничния космос и също така и на Сатурн (Кронос).
Митологичните герои са Одисей, любимецът на Атина, Ахил, син на Тетида, морска богиня, дъщеря на Уран. Също така и Диомед – тъмната страна на Уран.
Това е зодията, чиито представители биха могли да преобърнат света и да постигнат всичко, което е невъзможно за другите и не попада дори сред най-дръзките им мечти. Завесата падна: Разкриха кой е най-големият житейски урок за всяка зодияВсички си имаме цели и определени желания, които следваме, но дали сте се питали какво са отредили з…Sep 25 2018skafeto.com

loading...