четирите типа зодии

Когато си падаме по някого, логиката отстъпва място на емоциите. По тази причина обиикновено се стига да някои комични ситуации, в които човек иска да впечатли другия и затова прави глупости. Днес ще ви представим кои са четирите типа зодии, когато си падат по някого. Така ще можем да разпознаем това поведение и да си обясним поведението на хората около нас.

Някои се преструват, че не изпитват нищо, други просто си признават на момента без увъртания. Когато хората си харесат някого, най-често нещата се развиват по четирите типа сценария. Вижте как се държат всички зодии в този случай, пишат от missbloom.bg.

СКОРПИОН, БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ
Преструват се на труднодостъпни. Те обожават да флиртуват и да бъдат ухажвани, затова няма да спрат с преструвките, докато обектът на интереса им не свали звездите в краката им.

ДЕВА, КОЗИРОГ, ВОДОЛЕЙ
Без да искат се дистанцират – дори и да го правят несъзнателно, всъщност те са тези, които са истински труднодостъпни. Тяхната леко студена личност ги кара да се държат по-отдръпнато, дори към хората, които харесват.

ЛЪВ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН
Те дори не се опитват да го прикрият и веднага си признават. Тези зодии са като отворени книги и не се срамуват от подобни чувства. Затова и директно адресират човека, който са си харесали.

РАК, РИБИ, ТЕЛЕЦ
Правят се на невинни и се опитват да се харесат на другия. Те не си признават за чувствата си, но не ги и прикриват особено добре, флиртуват шеговито и се опитват да очароват обекта на интереса си.Зодиите, които са с най-широки пръстиХарченето на пари е необходимост, която не можем да избегнем. Разбира се, има хора, които са по-прес…Nov 13 2019skafeto.comНещата, които задължително трябва да знаем за земните зодииКакто всички знаем, всяка от дванайсетте зодии е под егидата на един от природните елементи – Земя, …Nov 11 2019skafeto.com

loading...