родени да бъдат домакини

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Има жени, които са истински фурии в кухнята. Те готвят страхотно, салатите им изглеждат като нещо излязло от гурме ресторант, десертите им са шедьоври, домовете им са под конец, всичко има своето място и винаги блести от чистота, пише edna.bg.
Има и жени, които всъщност не се интересуват чак толкова много от тези неща. За тях домакинската работа е по-скоро досадна, отколкото приятна и винаги е по-добре да се поръча храна за вкъщи, отколкото да се загубят 3 часа в готвене на нещо, което след това няма никакъв вкус. Те просто не са родени да бъдат домакини.

Не може да сме добри във всичко и няма идеални хора. По същата логика няма и идеални домакини, но има няколко зодии, които биха искали да избягат с писъци от всяка домакинска работа. Тя просто не е за тях.Трите зодии, които не се спират пред нищо: Вижте дали сте сред хората, които не се отказват от целите и мечтите сиИма хора, които никога не се отказват от целите и мечтите си.
И каквото и да им коства това, те нико…
Sep 28 2018skafeto.com

Скорпион
Огнените Скорпиони нямат място в кухнята, защото като нищо ще направят пожар, но не и пържоли. Изисканите ресторанти са тяхното любимо място и винаги знаят кои са най-добрите места, които правят доставка до вкъщи.

Лъв
Лъвиците обичат да се грижат за външния си вид и за тях не е приоритет номер едно да имат подреден и излъскан дом. Важното е външността им да е на ниво и да бъде представителна, всичко друго се оправя с малко повече време и желание.

Дева
Девите са истински кокетки от класа, които никога не биха пренебрегнали себе си заради баналното готвене и почистване. Да, те обичат да са перфектни във всичко, но просто ще отлагат тази работа до последния възможен момент, защото мнозинството от тях не са родени да бъдат домакини.Петте зодии, които винаги казват истината: Проверете дали сте от хората, които ненавиждат лицемериетоВсички послъгваме понякога – кога благородно, кога не толкова. Има пет зодиакални знака обаче, за ко…Sep 27 2018skafeto.com