Има жени, които са истински фурии в кухнята. Те готвят страхотно, салатите им изглеждат като нещо излязло от гурме ресторант, десертите им са шедьоври, домовете им са под конец, всичко има своето място и винаги блести от чистота, пише edna.bg.
Има и жени, които всъщност не се интересуват чак толкова много от тези неща. За тях домакинската работа е по-скоро досадна, отколкото приятна и винаги е по-добре да се поръча храна за вкъщи, отколкото да се загубят 3 часа в готвене на нещо, което след това няма никакъв вкус.
Не може да сме добри във всичко и няма идеални хора. По същата логика няма и идеални домакини, но има няколко зодии, които биха искали да избягат с писъци от всяка домакинска работа. Тя просто не е за тях.Трите зодии, които не се спират пред нищо: Вижте дали сте сред хората, които не се отказват от целите и мечтите сиИма хора, които никога не се отказват от целите и мечтите си.
И каквото и да им коства това, те нико…
Sep 28 2018skafeto.com

Скорпион
Огнените Скорпиони нямат място в кухнята, защото като нищо ще направят пожар, но не и пържоли. Изисканите ресторанти са тяхното любимо място и винаги знаят кои са най-добрите места, които правят доставка до вкъщи.
Лъв
Лъвиците обичат да се грижат за външния си вид и за тях не е приоритет номер едно да имат подреден и излъскан дом. Важното е външността им да е на ниво и да бъде представителна, всичко друго се оправя с малко повече време и желание.
Дева
Девите са истински кокетки от класа, които никога не биха пренебрегнали себе си заради баналното готвене и почистване. Да, те обичат да са перфектни във всичко, но просто ще отлагат тази работа до последния възможен момент.Петте зодии, които винаги казват истината: Проверете дали сте от хората, които ненавиждат лицемериетоВсички послъгваме понякога – кога благородно, кога не толкова. Има пет зодиакални знака обаче, за ко…Sep 27 2018skafeto.com

loading...