тайна до гроб

Тайните са нещо, което ние решаваме да споделим само с определен брой хора. Когато споделим на някого такава информация, това показва колко голямо доверие имаме в него. Затова и ако той предаде доверието ни и я издаде, се чувстваме предадени. По тази причина е важно да сме сигурни, че споделяме на човек, който може да пази тайна до гроб.

Не се притеснявайте да споделяте на тези зодии и да им доверявате лични неща. Ако са ви обещали, че няма да разказват, можете да сте сигурни, че ще отнесат тайната в гроба, пишат от teenproblem.net. Те са прекрасни приятели, на които може да се разчита, които са стабилни и сериозни и няма да ви разочароват с клюкарене.

Риби
Чудесни приятели, към които спокойно може да се обърнете за помощ, подкрепа и съвет. Те никога няма да се присмеят над ваш проблем и да издадат ваши тайни, защото са чувствителни, състрадателни, емоционални и обичат да помагат. Знаят какво са разочарованието и предателството, затова няма да постъпят зле. Отнасят се сериозно, ако им доверите нещо. Не искат да ви наранят, защото чувстват и вашите емоции. Те не са егоисти, дори мислят повече за другите, а не за себе си.

Скорпион
Те винаги ще са там, когато имате нужда да бъдете изслушани, да си поплачете, да поговорите за това, което ви мъчи. Като водни знаци, те също са много състрадателни и не биха се подиграли с болката ви. Може да разчитате на тях за всичко. Те също са раними и разбират колко ви е тежко, попадали са в подобни ситуации и няма да злоупотребят с доверието ви. Грижа ги е за близките и отнасят тайните в гроба – самите те трудно споделят лични неща, затова няма да издадат вашите.

Дева
Девите са сред най-сериозните и отговорни зодии, на тях може да имате пълно доверие. Те мразят пошлостта, клюките и несериозното отношение към нещата. Сигурно е, че не биха издали тайните ви. Те слушат внимателно, забелязват детайлите и дори ви помагат да се справите със ситуацията – забелязват нещо, което вие сте пропуснали. Често разрешават проблема ви, дори да не сте предполагали, че той има решение. Тези зодии са много упорити, слушат, без да прекъсват и са внимателни към вас. Разбират ви.

Телец
За тях приятелството и лоялността са най-важните неща след семейството – затова няма да ви предадат. Телците могат да са много търпеливи с близките си – слушат ви внимателно, без прекъсване, не си правят прибързани заключения. Няма да ви накарат да направите нещо, за което не се готови, няма да ви дават лоши съвети. Не съдят приятелите си, грижат се за вас, съветват ви, без да ви упрекват. Проявяват разбиране и не биха издали тайните ви, искат да си имате доверие.Пари и любов чакат 3 зодии през 2020 годинаКолкото и да не ни се иска да го признаем, тази година вече върви към своя край. Всеки от нас полека…Sep 11 2019skafeto.com6 зодии ще намерят щастието до края на годинатаБъдещето винаги е интересно за нас, дори и да не искаме да знаем съвсем всичко, което ни очаква. Дор…Sep 10 2019skafeto.com

loading...