зодиите

Зодиакалният ни знак определено оказва влияние върху характера ни, дори и да не искаме да го признаем. Факт е, че обкръжението, възпитанието и личните ни интереси са основното, което ни формира като личност, но и зодията си казва думата, което пък ни позволява да се ориентираме много по-лесно във взаимоотношенията си с хората.

В днешно време е трудно да разчитате на хората. Може да имате куп приятели, но когато се нуждаете от помощ, малко ще откликнат на молбата ви. Да откриете някой, на който да се оплачете в лош момент или доверите, е голямо предизвикателство, особено в ерата на новите технологии, когато всеки предпочита да чати, пишат от tialoto.bg. Според астрологията, представителите на 4 от зодиите се отнасят по-отговорно с приятелството. Те държат на думата си и са готови да ви изслушат по всяко време на денонощието. Ето четири зодии, за които това определение важи с пълна сила:

1. Телец
Те не остават безучастни към проблемите на любимите си хора. Ако ги помолите за услуга, няма да ви откажат, но ще им трябва малко време, за да помислят и отговорят какво могат да направят. Когато Телците обещаят нещо, то може да се разчита на тях на 100%. Те са готови на всичко само за най-близките си.Трите зодии, които винаги казват истината: За съжаление честността се оказва добродетел, който изчезваВ днешно време е много трудно да намериш хора, на които да се довериш.
За съжаление честността се ок…
Sep 8 2019skafeto.com

2. Дева
Те са създадени, за да бъдат в полза на другите. И правят всичко, за да улеснят живота на своите близки. Ако имате Дева в живота си, то знайте, че може да разчитате на нея по всяко време. Тя ще ви помогне да се справите с проблемите, при това по практичен начин.

3. Козирог
Този знак е с твърде големи очаквания към себе си. Козирозите се гордеят с това, че са приятели за пример, на които можеш да се опреш в труден момент. Те непрекъснато доказват, че са отговорни и изпълнителни като правят най-различни жестове.

4. Водолей
Да не забравяме, че тази зодия е управлявана от Сатурн – планетата на ангажиментите. Това означава, че щом Водолеите се ангажират, ще го изпълнят на всяка цена, независимо от това, че могат да си усложнят живота. Сред ценностите им е да се раздават за другите без да търсят нещо в замяна.Кои зодии са психопати: ФБР огласи изследване за престъпниците според рождените им датиФБР води статистика за престъпниците според рождените им дати. Оттам Бюрото прави заключение кои зод…Sep 7 2019skafeto.com

loading...