Болката

Болката и травмите, изживени в детството и юношеството ни минават много бавно, а понякога просто остават за цял живот. Те могат да предопределят и това как ще реагираме в различни ситуации и да ни поставят в много неизгодна позиция.

От дете съм свита и скромна. Така и не се научих да нося обувки с високи токчета, не обличах блузи с дълбоки деколтета, не флиртувах с момчетата. В училище бях абсолютно невидима за другите. До осми клас съучениците ми ме дразнеха, а в гимназията директно ми се подиграваха. Истински изгнаник.Лична драма: Като гледам сина си в очите, виждам човека, който ме изнасилиКатрин е самотна майка с две деца, когато става жертва на изнасилване. Познава нападателя от около д…May 20 2019skafeto.com

За щастие имах нещо, което повечето момичета от класа ми не притежаваха – интелигентност и постоянство. Благодарение на тези мои качества не се превърнах в обикновена домакиня. След гимназията постъпих във факултета по чужди езици, който по-късно завърших с отличие. В студентските си години станах по-освободена, но въпреки всичко продължавах да бъда аутсайдер. И ето че след университета най-накрая се впуснах в приключението наречено „живот“.

Като специалист получавах много предложения за работа, а едно от тях промени съдбата ми завинаги. Известна фирма ме нае като преводач в Италия. По онова време не вярвах, че ще срещна мъж като него. Той се казваше Фабрицио. Беше толкова красив, че понякога ме плашеше. Често се събуждах нощем и тайно го наблюдавах как спи.

От сега нататък душата и сърцето ми му принадлежаха. Любимият ми знаеше това. Знаеше и, че се нуждая от неговите ласки, съвети, прегръдки. Знаеше, че вече не мога да живея без него. Любовта ми ставаше все по-силна, но договорът с италианската компания приключи и трябваше да се прибера у дома. Поканих Фабрицио да ме придружи, ала той ми отказа, обяснявайки, че не може да зареже работата си.

Оставаше ми само да се насладя на последните мигове с любимия. Два дни преди да отпътувам обратно, се случи нещо неочаквано. Надвечер излязох да се поразходя в близкия парк. Улисана от мисли по предстоящата раздяла, не видях, че е станало доста късно. Изведнъж отгоре ми се нахвърлиха двама непознати мъже. За съжаление наоколо нямаше кой да ми помогне.

Бях брутално изнасилена и пребита, оставяйки ме почти гола в тъмната алея. На сутринта ме открили случайни хора и се обадили в полицията. Една седмица съм била в безсъзнание, а когато дойдох на себе си, не можех да обясня какво точно ми се случи. Струваше ми се, че подобни неща стават само с другите, не и с мен.

Дълго се възстановявах от болката не толкова физически, колкото психически. Точно сега имах нужда от Фабрицио, копнеех да почувствам топлината на нежните му ръце, да усетя дъха му, да чуя мекия му глас. Звънях му, но номерът беше недостъпен, изпращах имейли, ала никой не им отговаряше. Сякаш беше потънал вдън земя. По-късно, преди да ме изпишат от болницата, ме потърсиха двама следователи.

Оказа се, че у дома е станал обир. До ден днешен си спомням ужаса, който изживях, когато ми разкриха, че зад всичко това стои моят Фабрицио – голям мошеник и гангстер. Имал съвсем различна самоличност от тази, която ми представи. Практиката му била да се запознава с чужденки, а щом договорът им с компанията свърши, ги напада, обира и изнасилва.

Той ми взе всичко, което имах: спестяванията, бижутата, ценните вещи. Първоначално отказах да повярвам на следователите, но те ми предоставиха доказателства, че не съм единствената жертва. Как можах да се заблудя? Каква беше болката само! Подарих сърцето си на един мошеник, крадец и перверзник.

Спях до него, прегръщах го, а в същото време е правил план как да ме ограби. Сега Фабрицио е в затвора. И независимо злото, което ми стори, продължавам да го обичам. Знам, че никой не ме разбира, смеят ми се, подиграват, осъждат ме. Има я и болката, но вече съм решила, че тази любов е завинаги.Лична драма: От магиите на любовницата си мъжът ми заприлича на мъртвецНикой не е успял да даде точен отговор на въпроса колко точно трае любовта. Факт е обаче, че когато …May 22 2019skafeto.com


loading...