съдбата

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ще ви разкажа историята на един обикновен негодник. Как би се почувствала, когато откриеш, че бракът ти е лъжа? Беше прекрасен делничен ден. Държейки в ръце 3-седмичната си дъщеря, отворих лаптопа за първи път, откакто родих. Без да влагам умисъл, щракнах върху изпратен имейл от акаунта на съпруга ми Марко. Имейлът беше за агент по недвижими имоти, след което е препратен на непозната жена, наречена Виолета.

Мъката на една младоженка: На медения ни месец бяхме трима – аз, съпругът ми и майка муДнес искам да споделя моята история с вас, надявайки се да ви убедя, че ако решите да се обвържете с…Sep 10 2019skafeto.com

„Моята приятелка и аз решихме да наемем друг апартамент, но ви благодаря за отделеното време“, пишеше в съобщението. Засмях се на глас. Първото, което ми мина през ума е: „Защо Марко все още ме нарича негова приятелка, след като сме женени от две години?“ Оказа се, че имейлът, който открих онзи ден, промени целия ми живот. Той разруши идиличния ми свят и представата, че съм добра майка с красива дъщеря и привидно отдаден съпруг.

За първи път срещнах съпруга си през юни 2015 г., когато двамата работехме в ресторант в провинцията. Аз бях на 25, а той на 32. По-късно разбрах, че Марко има 7-годишен син от предишна връзка. „Знаеш ли, не съм вярвал, че ще бъда някога отново щастлив, докато не те срещнах“, каза ми той в нощта на първата ни целувка. В погледа му се четеше обожание. Две години по-късно с Марко се оженихме. През следващата пролет открихме ресторант с друга двойка. За да стартираме бизнеса вложих всичките си спестявания, а и родителите ми помогнаха много. Съпругът ми винаги е мечтал да има свой ресторант и мечтата му най-накрая се сбъдна.

За съжаление скоро се появиха пукнатини между Марко и нашите бизнес партньори и след броени месеци той се отказа от уговорката и започна нова работа като мениджър на пълен работен ден. Лина, дъщеря ни, се роди в края на декември. Седмица след като ни изписаха от болницата, съпругът ми, който беше толкова зает с новите си дела, че почти не ни обръщаше внимание, ми предложи да замина на почивка при родителите си. „Шефът няма да ми позволи да отсъствам, така че по-добре замини сама“, увещаваше ме той. Две седмици по-късно се прибрах и скоро след това открих мистериозния имейл. Знаех паролата на Марко и бързо открих името Виолета сред приятелите му във Фейсбук.

Мъката на една дъщеря: Спрях да обичам татко в деня, в който го видях да изневеряваНеотдавна животът ми се промени драматично. Моето щастливо семейство, моят дом и крепост, се разпадн…Sep 5 2019skafeto.com

От профилната й снимка личеше, че е красива блондинка на около 22 години. Трябваха ми отговори – бързо. Без да се колебая се обадих на съпруга си и директно го обвиних, че ми изневерява. Бях поразена от спокойствието му, когато чух последвалия отговор: „Бебче, повярвай ми – никога не бих ти изменил – каза той. – Ти си моят живот, окей?“

После ми обясни, че Виолета е негова колежка, която имала проблеми с покупката на жилище, тъй като брокерите не я приемали сериозно. По тази причина тя помолила Марко да се свърже с тях от нейно име. „Наистина се опитвах да й помогна… Много съжалявам, скъпа. Аз съм идиот“, заяви мъжът ми.

Следва продължение