самотен мъж

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

За съжаление, в света има много деца, които по една или друга причина са оставени без семейства. Те живеят в домове и се надяват някой да ги осинови, за да им даде нещата, от които се нуждаят като любов и грижа, например. Днес ще ви разкажем невероятната история на самотен мъж, който осинови дете, отхвърлено от 20 семейства. Историята е интересна, но и поучителна, защото ни кара да повярваме, че няма невъзможни неща, ако се трудим достатъчно за постигането им.

Съдбата на малката Алба била трудна от самото и раждане: от нея първо се отказала майка ѝ, а после била отхвърлена от 20 потенциални приемни семейства, разказва Нова телевизия, пишат от actualno.com. Историята на нелекия път на италианеца Лука Трапанезе към осиновяването на новороденото момиченце се разпространи с шеметна скорост из социалните мрежи поради няколко причини, най-важната от които е фактът, че социалните служби не дават често право на опека на самотен хомосексуален мъж.

В Италия, както и в повечето страни от света, осиновяването за хомосексуалисти и самотни родители е доста трудна работа. Лука осиновил Алба, когато тя била едва на 13 дни, но заради състоянието ѝ се били отказали вече над 20 семейства. Самият Лука работил в много центрове за грижи за хора със специални потребности и винаги искал да стане баща. Ето защо, въпреки липсата на партньор, той решил да не се отказва от осиновяването на Алба, която вече се наслаждава на щастлив дом със своя баща.

Осиновяването е правен акт, чрез който между две лица се създава връзка родител–дете. Това е юридическият път, по който тези две лица се свързват както по произход. Тази първична връзка се разклонява в система от родствени връзки, чийто обем зависи от вида осиновяване — пълно или непълно. Осиновяването не е нито договор, нито сделка; това е специфичен правен способ за създаване на отношения, равни по последиците си на кръвните отношения.

Вижте още:Съпругът ми ме принуди да направя избор, който съсипа живота ми – бракът или бебетоБракът или бебето! Стоях там, без да знам какво да кажа, с хиляди мисли, препускащи през ума ми. Наи…Nov 18 2019skafeto.comИсторията на тези близначки ще ви остави без думи (Снимки)В света има много двойки близнаци. Факт е, че радостта от това да имаш две деца едновременно е голям…Nov 11 2019skafeto.com