Семейни мъже

Защо хората понякога са толкова нечестни? Семейни мъже залъгват млади момичета с различни обещания, кълнат им се в любов, търсят интимност и щом задоволят страстите си, чак тогава им признават, че са женени. Така ли не разбират каква болка причиняват?

С Николай се запознахме в едно такси. Закъснявах за лекции и го наех да ме закара до университета. С времето се сближихме дотолкова, че винаги, когато имах нужда от превоз, му се обаждах. Няма да скрия, че той много ми допадаше: млад, красив, не пестеше пари, за да ме впечатли. По-късно го запознах с мама и сестра ми, които също не останаха безразлични към него. Николай стана първият мъж в живота ми, онзи, на когото подарих девствеността си. Обичах го и вярвах, че и той ме обича. Наивно си внушавах, че някой ден ще минем под венчило. Но когато след шест месеца го попитах кога ще се оженим, той ми отговори, че това е невъзможно, защото има съпруга и малка дъщеря!Лична драма: Бременна съм от 16-годишния син на приятелката миНикога не съм предполага, че закачливият флирт със сина на приятелката ми ще стигне толкова далеч. Н…Mar 19 2019skafeto.com

Помислих си, че ще умра. Баща ми ни напусна преди много години и се наложи мама да поеме цялата отговорност за мен и сестра ми. Знам какво е да растеш без баща, а майка ти да остане завинаги сама. Вбесена, заявих на Николай, че никога повече не искам да го виждам. След раздялата ни загубих желание за живот. У дома непрекъснато ме разпитваха защо приятелят ми вече не идва. Щом им признах истината, те бяха шокирани. Николай изглеждаше толкова честен и достоен човек. Повече от година избягвах да се срещам с други мъже. Бившият ми приятел направи опит да се върне при мен, обеща ми, че ще се разведе с жена си, но как да причиня на едно невинно дете онова, което причиниха на мен и сестра ми в детството?

По-късно съдбата ме срещна с Денис и след няколко срещи помислих, че отново ще открия любовта. Щастието ми продължи до деня, в който научих, че и той е семеен. Попитах го защо не ми призна веднага, че е женен, а Денис отговори, че това няма значение – важното било, на нас да ни е добре… Сега се страхувам да допусна мъж в живота си. Така и не разбрах защо семейни хора мъже се заглеждат по чужди жени, ако не планират сериозна връзка. В крайна сметка, има глупачки като мен, които се влюбват и мечтаят да се омъжат. Сестра ми твърди, че съпругът й е различен и никога не би й изневерил. Може би самата аз имам вина за провалените си връзки, тъй като съм прекалено наивна и доверчива? Но без доверие каква любов ще е това?Лична драма: След всяка буря изгрява слънце, но не ми останаха силиПреди няколко години се омъжих за човек, с когото вярвах, че ще остарея.

 


loading...