Абрамович вила Франция

Френските власти ограничиха достъпа на руския олигарх Роман Абрамович до един от най-скъпите му имоти. Собственикът на „Челси“ остана без изключителната си вила в близост до Френската ривиера – Шато де ла Кро, която е оценявана на внушителните 110 млн. евро, пише „Гонг“.

Запорирането на имота и значителни финансови средства е вследствие на санкциите, наложени на Русия за войната в Украйна.

Уникалната вила в построена през 1926 година и разполага с над 10 спални, осем бани и огромен басейн на покрива. Тя е разположена в гориста местност, заобиколена от множество ливани и на метри от морето. Вижте видеото, публикувано от Flying Eye в ютуб.

Абрамович закупи луксозния имот през 2001 година и похарчи над 40 млн. евро за ремонт.

Вижте още:
Нови санкции удариха руския олигарх Роман АбрамовичФранция е запорирала руски активи на стойност 20 млрд. паунда, часто от които е вила на Френската ри…Apr 14 2022skafeto.com

Абрамович моли приятели да му заемат 1 милион долара за заплати на персонала муРуският олигарх Роман Абрамович моли свои приятели в Холивуд и САЩ да му дадат по 1 милион долара, з…Apr 5 2022skafeto.com


loading...