Снимка: John Bauld from Toronto, Canada (wiki commons)

Нападение с нож в метрото преживява Брадли Купър, докато отива да вземе дъщеря си от детска градина в Ню Йорк. Инцидентът се разиграва през октомври 2019 г. на една от станциите, но едва сега звездата от „Роди се звезда“ разказва публично за него в подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert.

В началото актьорът си мисли, че някой фен идва да си направи снимка или да си поговори с него. Бързо разбира, че случаят не е такъв, когато се обръща и вижда как младият мъж държи нож с 6-сантиметрово острие.

„Хукнах да бягам, прескочих турникета, скрих се близо до изхода и извадих телефона си“, разказва Купър. Преследвачът му тича след него, но когато го вижда да държи телефон и да го снима, тръгва на спринт към стълбите на изхода. „Подгоних го нагоре по стълбите. Той хукна да бяга по Седмо авеню.

Успяха да му направя още две снимки, а на улицата се натъкнах на двама полицаи и им показах снимките“, разказва Купър, който бързо успява да се окопити. На свой ред ченгетата го карат да провери дали не е намушкан, тъй като много от жертвите на подобни атаки не усещат прободните рани заради шока от нападението.

„Беше откачено. Осъзнах, че съм живял твърде спокойно в Ню Йорк. Нямах никакви защитни реакции“, признава актьорът след инцидента. За щастие нападението става преди 46-годишният Купър да вземе 2-годишната си дъщеричка Леа от руската градина, която посещава.


loading...