Веселин Маринов коремче клип Веско Маринов с концерт

Веско Маринов толкова бил благодарен на медицинските сестри и санитарите, които се грижели за него в болницата, че решил веднага щом стъпи на крака да започне да готви концерт в тяхна чест. Той вече си е вкъщи, след като още след първите венозни вливанията се почувствал добре и го изписали.

„Възхищявам се на тези хора“, каза певецът.

Маринов постъпи в лечебното заведение след като пипнал вируса и една седмица си стоял у дома. Разбрал, че се е заразил, защото усетил лека отпадналост. Направил си PCR тест, който дал положителен резултат. Седмица след домашното лечение обаче не се подобрявал и се наложило да бъде приет в болница, пише dnes.bg.

„Кажете на хората да се пазят и да не си мислят, че това е просто някакъв си грип. Пожелавам на всички, които не вярват, да дойдат в болниците и да видят какво се случва тук и каква война се води“, каза на влизане в болницата Маринов.

Вижте още:
Веско Маринов прати майка си в хосписНапрегнатото ежедневие на любимеца на народа Веселин Маринов взема своята дан. Певецът се оказал с в…Oct 24 2020skafeto.com

Влюбен до уши! Веско Маринов набута любовницата си в свой клип (СНИМКИ)Веселин Маринов най-после показа официално жената до себе си и ѝ се обясни в любов с песен. Половинк…Dec 20 2019skafeto.com


loading...