виц дядото

Виц на деня: Решил дядото да зареже бабата и да си вземе млада жена. Намерил си невероятна млада красавица. Завел я в гражданското, а там го попитали:
– Дядо, погледни се на какво приличаш, накъде си тръгнал с това момиче?
Дядката отговорил:
– Омръзна ми моята баба, цяла нощ все повтаря, топло ми е, студено ми е, отвори прозореца, затвори прозореца, дай хапчетата, болна съм… А тази, излезе вечерта и чак на сутринта се прибра, никакви проблеми… спя спокойно.
Един мъж заминава в командировка и казва на жена си: Сийке, като замина, ако ми изневеряваш, поне взимай париЕдин мъж заминава в командировка и казва на жена си:
– Сийке, като замина, ако ми изневеряваш, поне …
Mar 22 2018skafeto.com

***************************************************************
Идва автобусът. Спира на спирката. Вътре се пълни с хора. Изведнъж тръгва. Бързо, все по-бързо. Хората забелязват, че някакъв мъж тича зад него с последни сили. Започват да му се смеят. Един от пътниците се подава през прозорчето и вика:
– Човече! Не тичай толкова бързо, тука ще се напикаем от смях…
– Сега и ще се наа*ате! Аз съм шофьорът!

***************************************************************
На улицата жена крещи на мъжа си:
– Мръсник, женкар, не пропускаш нито една фуста в града!
Минаваща наблизо жена се интересува:
– Простете, вие ругаете ли го или го рекламирате?

***************************************************************
Полезен съвет: 
Ако късно през нощта срещнете самотна жена в тъмна уличка и забележите, че тя внимателно се взира в очите ви и нервно търси нещо в чантичката си, най-добре е да се изнесете от уличката по най-бързия възможен начин.

Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличанетоЗима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат п…Mar 23 2018skafeto.com


loading...