Какво ще се случи в турския сериал “Опасно изкушение”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа по bTV.

Обидена от непристойното отношение на Халит към нея и окрилена от все още неизстиналите си чувства към Кемал, Йълдаз стяга куфара си, напуска богаташката къща на мъжа си, хваща такси и отива в дома на старата си изгора, пише Труд.

Звъни на вратата, отваря й Кемал и тя му заявява: „Аз още те обичам, напуснах дома си, написах съобщение на Халит, сега съм тук“… Каква е изненадата й когато през вратата вижда Зехра, нагласена като булка, служител, готов да я бракосъчетае с Кемал и самия Халит.

Йълдъз е стъписана от гледката, а Халит я пита защо е с куфар. „Мислех да те напусна“, съвзема се тя и той я кани да присъства на бракосъчетанието. В този момент обаче, по телефона се обажда ридаещ синът му Ерим, който под давление на уличните си приятели е откраднал една от колите на баща си, катастрофирал и ударил пешеходка на улицата. „Татко, аз станах убиец!“, казва му хлипащия в слушалката Ерим.

Провалено бракосъчетание

Бракосъчетанието се проваля и всички тръгват към местопроизшествието, а после и в полицията. По пътя се договарят, че шофьорът на Халит е бил зад волана. Междувременно се разбира, че блъснатата жена е само със счупена ръка и ако не подаде жалба, всичко ще се нареди. В този момент обаче в полицията нахлува Ендер, придружена от Алихан и вдига скандал на Халит, че той е виновен за случилото се със сина му и го заплашва, че ще заведе иск срещу него и да вземе попечителството над Ерим.

Халит отива с адвоката си в дома на блъснатата жена, за да я уговори да не подава жалба , а той ще направи всичко, което е необходимо. Синът на жената, предчувствайки че ще им паднат много пари, иска от Халит голяма сума.

Алихан иска разговор насаме с Ерим и му казва, че в негово лице вижда своето самотно детство и че бракът с майка му е фиктивен. „За съжаление децата не могат да избират родителите си, но това трябва да те амбицира да се развиваш. Аз бях едно тъжно дете и затова те чувствам като мой брат“, казва Алихан на разстроеното момче.
След проваленото бракосъчетание и признанието на Йълдъз че все още го обича, Кемал, се пита: „Какво направих?!“ За да причини мъка на бившата си мимолетна съпруга, той иска от Халит ръката на Зехра. В замяна на това обаче Халит се договаря да получи неговата подкрепа в делата на холдинга. Тогава двамата решават да направят бързо е тайно бракосъчетание, което в крайна сметка се проваля.

За да разкаже за преживяното, Йълдъз отива разплакана при сестра си Зенейп, за да я уведоми, че Кемал се жени за Зехра. „Ти заради Кемал ли плачеш? Ти още ли си влюбена в него“ пита я Зейнеп.

Дали наистина Кемал ще се ожени за Зехра, и дали пък Алихан няма да се окаже син на Халит, ще разберем в следващите епизоди на „Опасно изкушение“.

Жените въздишат по синеокия Алихан

Онур Туна, който се превъплъщава в образа на Апихан в „Опасно изкушение“, участва също и в друг излъчван в България сериал – „Доктор чудо“.

Онур Туна е роден през Чанаккале на 2 юли 1985 г. Филмовата му кариера започва с ролята Хаят в телевизионния сериал „Животът продължава“.

Екранната химия между двойката Алихан и Зейнеп, е една от предпоставките за огромния успех на „Опасно изкушение“.

Туна е завършил две взаимно изключващи се специалности, каквито са Икономика и Класическа музика. Приема всяка своя дейност изключително отговорно и ѝ се отдава напълно.

36-годишният вече Онур е с всестранни интереси в някои области на изкуството и удивлението идва от това, че с каквото и да се е захванал, се справя отлично. Наскоро той издаде и дебютния си албум като певец.

Ето какво казва чаровникът за своите избори:

„Разполагаме с пет сетива, всяко от което с милиони функции и възможности. Способни сме да се променяме и развиваме всеки изминал ден. Но въпреки това по определени причини избираме да се затворим в един определен калъп и да не излизаме от него цял живот. Намирам това за вид историческа травма и го свързвам още с фактори като възраст, семейство, география.“

Заради това си верую, Онур Туна се впуска в поприща като музика и писане. На повечето от песните си той е и автор на текста и споделя, че ако не са били приятелите му, музиката му вероятно е щяла все още да се слуша само от хората в близкото му обкръжение. Освен това от интервюта в турски медии става ясно, че актьорът пише сценарий за телевизионен сериал.

И на всичкото отгоре е и голям любовчия! От няколко месеца Онур Туна си има нова половинка! Изключително популярният турски актьор , по чиито сини очи въздишат милиони негови почитатели от цял свят, има връзка с Елиф Доан. 26-годишната красавица е позната в България с ролята си в комедията „Любовта не разбира от думи“.

Преди тава Онур Туна имаше връзка с екранната си партньорка от „Опасно изкушение“ Севда Ергинджи.

Кой е малкият Илбер Уйгар Кабоглу

В "Опасно изкушение": Йълдъз напуска Халит, отива при Кемал

Момчето което се превъплъщава в образа на сина на Ендер и Халит – Ерим, е младият актьор Илбер Уйгар Кабоглу. Той е роден на 5 септември 2004 г. в Истанбул. През 2016 г. участва в телевизионния сериал „Вътрешен човек“, с участието на Чаатай Улусой, Арас Булут Йенемли и Четин Текиндор, който бе излъчен и в България. В него малкия Илбер Уйгар Кабоглу се превъплъти в ролята на Мустафа – синът на мафиота – Джелял Думан (Четин Текиндор), сниман през 2016 г.

През 2018 -а Илбер Уйгар Кабоглу поема ролята на Ерим Аргун в телевизионния сериал „Опасно изкушение“ – синът тийнейджър на Халит и Ендер.

Виж още:Довечера в „Опасно изкушение“: Йълдъз гони приятелите на Ерим (12 ноември)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Nov 12 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Дюндар се влюбва в Зейнеп (11 ноември)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Nov 11 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Хакан разпитва Зейнеп за Ирем (10 ноември)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Nov 10 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Инфарктна вечеря (9 ноември)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Nov 9 2021skafeto.com

Довечера в „Опасно изкушение“: Йълдъз изгаря от ревност (8 ноември)„Опасно изкушение“ е сериал, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV, Теленовелас разк…Nov 8 2021skafeto.com


loading...