Златимир Йочев

Опасно близки са станали тв дуото Биляна Гавазова и Златимир Йочев. Двамата водят сутрешния блок на БТВ от два месеца и половина, но вече са неразделни и след работа, пише Ретро.

Редовно тв водещите били засичани да пият кафе заедно в района на НДК, където всъщност се намират студиата на телевизията. Случайни граждани дори ги смятали за двойка не само на екрана, но и в живота, защото хармонията между тях си личала отдалеч. Факт е, че Биляна и Златимир успяха да се сработят за отрицателно време, макар Йочев да е пришълец в БТВ. Той застана на мястото на Антон Хекимян, който бе повишен в директор. Лично Тони избрал Златимир за свой заместник и го издърпал от „България он ер“ в своя екип. Биляна е далеч по-опитна. Освен че дълги години водеше своята рубрика „Чети етикета“, заместваше Хекимян, когато той бе в отпуск или му се налагаше да отсъства. Освен това двамата с настоящия ѝ шеф са приятели и в живота, което ѝ издействало по-висока заплата.

Химията между Биляна и Златимир обаче създала известно напрежение в техните половинки. Не е тайна, че Гавазова е щастливо омъжена за бизнесмена Тодор Христов, от когото има син Александър. Двамата дълго време живяха просто на семейни начала и все отлагаха венчилото, но от година насам журналистката носи на ръката си брачна халка. Златимир пък е свил семейно гнездо с новинарката Марина Цекова, с която имат малка дъщеричка. Марина бе от лицата на Нова телевизия, но направи трансфер в БТВ по същото време, по което и мъжът ѝ подписа договор с медията. В тв гилдията заподозряха, че е сменила местоработата си от ревност, за да може да държи мъжа си под око. Всъщност обаче двамата почти не се засичали в нюзрума. Когато Златимир си тръгвал от телевизията, тя идвала, за да води обедната емисия.

Близките отношения между водещите на сутрешните блокове не са нещо необичайно. Виктор Николаев също бе на косъм от скандал с жена си Людмила заради бившите си партньорки Ани Цолова и Аделина Радева. С двете Николаев се срещаше на по кафе или обяд след работа, а Радева дори караше до дома ѝ с личния си автомобил.

Виж още:Страшен скандал при Биляна Гавазова заради „скачането“ по корема на родилките, медик се закани: Журналистите, внимавайте!Скандалите около нелепата смърт на двете родилки в болниците в Сливен и Плевен продължават с пълна с…Aug 22 2018skafeto.com


loading...