чипа на Бил Гейтс се изгаври с Илон Мъск Пандемията от COVID жени за 2022 след развода Мелинда развода интервю прогноза

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Като един от най-богатите и успели хора на планетата, биографията на Бил Гейтс няма как да не е истински впечатляваща, пише lifestyle.bg. А както изглежда, наред с всичко останало, той може да се похвали и като любима компания на жените.

Преди няколко дни 66-годишният съосновател на Microsoft бе забелязан на тенис мач в Палм Спрингс, докато седеше на трибуните между две прекрасни дами, едната от които номинираната за Оскар актриса Елизабет Шу.

По всичко личеше, че триото истински се забавлява, при това не само заради играта, но и заради взаимната си компания. И докато русата дама бе лесно да бъде разпозната, то може само да гадаем коя е брюнетката, разположила се от лявата страна на Бил.

По всичко изглежда, че Бил никак не страда и вече е готов да се отдаде на забавления, въпреки едва седемте месеца, които изминаха от развода с вече бившата му съпруга Мелинда.

Два дни след като раздялата помежду им бе официално финализирана, Бил се появи в предаването на Андерсън Купър – 360°С, което се излъчва по CNN, и сподели много лични неща.

„Разбира се, че една част от мен съжалява. Но такива са обстоятелствата и трябва да продължа напред. Работата ми е от изключителна важност за мен сега. А колкото до семейството, мисля, че ще извадим своите поуки и ще преодолеем случилото.“

Бил и Мелинда сключват брак през 1994 г. и имат три деца – синът Рори Джон (22 г.), дъщерите Фийби Адел (18 г.) и Дженифър Катрин (на 25 г.), припомня Wingo-7.

Вижте още:
Бил Гейтс променя фокуса на инвестициите си, предвиждайки бъдеща кризаПоследните ходове на фондовата борса, направени от известния милиардер и филантроп Бил Гейтс, накара…Mar 2 2022skafeto.com