Губи ли гласа си Камелия Гласът на България

Губи ли гласа си фолк певицата Камелия? Този въпрос си задават почитатели на фурията, която макар и да не се слави с кой знае какви гласови възможности, през годините винаги е пяла на живо за радост на публиката.

На едно от последните й участия, тя видимо прегракнала изкарва няколко биса в заведение. Феновете скандират „Още, още!“, а Ками буквално изнемогва в пеенето. Това си пролича в кратко стори, което самата изпълнителка публикува в социалната мрежа.

Макар и да губи гласа си, певицата натри носа на много свои колежки, които не стигат и до един бис. В случая обаче Камелия буквално не може да си тръгне от скандирането на публиката, която иска „огън момичето“ да им пее още и още. „Благодаря ви, мили мои от все сърце! За мен беше удоволствие, голяма чест и голям кеф да ви пея“, сбогува се с почитателите си блондинката.

Губи ли гласа си Камелия?

Вижте още:
Момиче за милиони: Камелия още по-гореща и секси от всякога (ГАЛЕРИЯ)Камелия продължава да е една от най-горещите и аплодирани попфолк звезди. Певицата, която умее да в…Aug 26 2021skafeto.com

Чужд мъж отправи предложение за брак към Камелия (Снимка)Камелия получи предложение за брак, но не от любимия й Цветин, а от почитател. Изпълнителката на „Лу…Aug 16 2021skafeto.com

 


loading...