Дара Екимова рокля

Дъщерята на покойния фронтмен на поп-рок групата „Сленг“ Димитър Екимов – Дими, и ПР специалиста Ива Екимова, публикува емоционален пост на профила си в Инстаграм по повод наближаващия си абитуриентски бал, обвързвайки го с пандемичните условия, в които продължаваме да живеем.

Посланието си към всички, които тази година ще бъдат абитуриенти, тя придружи със снимка, на която представя роклята, с която ще блесне в празничния ден. „Посрещнах пълнолетието си в епидемична обстановка, в условията на ограничения, както предполагам и много други хора на моята възраст“, написа певицата Дара Екимова в Инстаграм.

„Три поредни години имах възможността да пея на изпращането на абитуриентите, които се разделяха с училище завинаги. Очите ми се пълнеха със сълзи и цялата настръхвах, очаквайки този момент да дойде и за мен. Остава един месец до моето завършване, а още нищо не е сигурно. Не се знае дали ще имаме нормален бал в нормални условия, затова се развълнувах много, когато @victoriasirakovaphotographer ми се обади и ме покани да бъда част от кампанията ѝ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

Вики е адаптивен, амбициозен млад човек и професионалист, и в условията, в които се намираме, тя измисли начин да направи абитуриентите щастливи, като улови и запази завинаги този вълнуващ миг, независимо от обстоятелствата…Нека мечтаем на воля! Това поне не подлежи на ограничителни мерки!“, завършва младата изпълнителка. Дара Екимова навърши пълнолетие на 25 юни миналата година, припомня Woman.bg.

Вижте още:
Дара Екимова с паник атаки след участието при ЦитиридисДара Екимова е получила паник атаки след участието си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Младото момич…Apr 1 2021skafeto.com

Вижте реакцията на Ива Екимова след като видя дъщеря си в „Маскираният певец“ (ВИДЕО)Макар разкритието, че под костюма на Мозъка се крие Георги Низамов, да бе съпроводено от голяма доза…Oct 27 2020skafeto.com


loading...