Евгения Джаферович е един от участниците в тазгодишния Сезон 4 „Игри на волята“. 32-годишната инфлуенсърка е сред най-отличилите се до този момент играчи и определено вече всички знаят, че ще е от доминиращите състезатели.

Само няколко дни след началото на сезона зрителите вече започнаха да се дразнят сериозно на поведението на футболната съпруга. След дългите и изтощителни битки Джаферович всячески се опитва да си приписва всички заслуги на отбора на своя гръб и не уважава изобщо мнението на съотборниците си, пише каналът Vbox7.

„Лошото е, че Джаферович ще трябва да я търпим до края! Жената – отбор!!!! Самочувствие голямо и непрестанно мрънкане! Дразни!“, „Тази Джаферович, много ниско падна още на първия съвет!“, „Не знам, дали може да ми стане по-противна сръбската снаха!“, гневно коментират фенове на предаването. Ако гримьорката е решила да влезе в предаването, за да си направи добра реклама, трябва да знае, че до този момент участието ѝ изобщо не е в нейна полза. Хейтърската вълна по неин адрес е огромна.

Джаферович e дразнител №1 в "Игри на волята"

Джаферович e дразнител №1 в "Игри на волята"
Джаферович с грим

Сигурни сме, че до края на участието си ще намери кусур на всеки един участник от племената. В сторита тя и Мирела изглеждат доста близки в момента, така че явно и синеоката красавица е същият типаж.


loading...