Актрисата Диана Димитрова е била жертва на жестоко насилие. Тя е била пребита от свой колега преди 5 години, по време на снимки. Свидетели на насилието над нея станали и други хора. Тогава Диана Димитрова обаче не реагирала публично и не огласила случая, защото още била прохождаща актриса и не искала да бъде запомнена с този скандал.

Това разказа самата тя този понеделник в своя фейсбук профил и публикува снимки със синините по лицето и тялото й. Димитрова не оповести името на колегата-насилник, който я е посинил. Сетила се за случая сега, когато открила снимки на посиненото си тяло в стария си лаптоп.

Публикуваме разтърсващата ù изповед:

„5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този… човек да ме “докосне“ по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми.

Актрисата Диана Димитрова пребита от колега

Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха свидетели, предпочетоха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо нормално. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди. Защо избрах това?

Защото живеем в България. Бях г-н Никой, а медиите г-н Никой, щяха да го смачкат, ако подаде жалба срещу толкова силен авторитет. Това означаваше да си подпиша присъдата предварително.
За мен, днес беше изключително трудно да напиша тази публикация. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката. Не търся внимание, няма да назова име, не искам да разравям и трупове.“, признава актрисата.

Актрисата призова своите последователи да не правят нейната грешка, тъй като насилието е недопустимо под никаква форма.

„Искам да ви кажа, че почти никой не е такъв, какъвто прави да изглежда публичният му образ. Малцина са истинските хора от актьорската гилдия.
Този човек има късмет, че преди 5 години се запозна с другата Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото“ – продължава Зорница Огнянова в сериала „Откраднат живот“.

Актрисата Диана Димитрова пребита от колега

Актрисата Диана Димитрова пребита от колега

„Днес се молих, снимките да са изтрити от стария ми лаптоп и бях убедена, че са, но ги видях…
Ако искам да съм част от промяната, следва да съм искрена и смела, нали ?
Реших да споделя с вас, дами и господа, грозната истина.
Не ме интересува какво ще избълват след тази публикация.
Но искам да ви кажа, че почти никой не е такъв, какъвто прави да изглежда публичният му образ. Малцина са истинските хора от актьорската гилдия.
Този човек има късмет, че преди 5 години се запозна с другата Диана, защото ако се беше случило днес, кълна се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в затвора, където му е мястото.
Не допускайте моята грешка.
Насилието НЕ е допустимо под никаква форма“ – завършва актрисата.


loading...