Емануела студентка

Поп фолк звездата Емануела стана студентка на 40 години, пише HotArena. Новината сподели тя сама в социалния си профил в Instagram. „Тази година записах екология“, писа звездата, която използва уебпространството, да отговаря на въпроси на свои фенове.

За да докаже, че за образованието няма възраст, изпълнителката подала документи и бързо се озовала в студентските редици. Не уточнява в кое висше училище ще учи, за да не си докара излишни разправии – неведнъж е била преследвана, а с един от най-напористите последователи продължава да се разправя, но този път в съда, писа Телеграф.

По-голяма провокация предизвиква откровението на брюнетката, че имала интимни отношения с двама от почитателите си. „Последните ми две връзки са с фенове“, хвърля бомбата Емануела.

Вижте още:
Емануела пак захапа ДиневЕмануела пак избухна с брутални думи срещу бившата си половинка Димитър Динев. Двамата бяха затопли…Aug 8 2021skafeto.com

Емануела напомпа джукиЕмануела може да се похвали с нова интервенция. Чалгаджийката демонстрира в социалните мрежи новите …Jul 23 2021skafeto.com


loading...