Жени Калканджиева глава

Бившата миска Жени Калканджиева отново влезе в криминалните хроники. Тя за пореден път е видяна пияна и дрогирана, като сега е и пострадала, пише glasnews.bg, позовавайки се на съседи на хубавицата, които са документирали случилото се.

От кадрите се вижда, че главата на Жени е превързана, след като била ударена с бутилка. Hotnews.bg припомня, че Мис България от години има търкания със своя съседка, която я тормози. Калканджиева твърди, че е спряла желанието на съседката да събира пари от живеещите и след това тя я намразила.

Припомняме, че в средата на миналата година, навръх Гергьовден, съседи се оплакаха от Калканджиева, която дори пренощува в районното и то в компанията на сина си. Миската дори хвърля яйца през терасата по колите пред блока. Стигна се до нецензурни думи към полицаитe и Калканджиева бе отведена в ареста на Шесто РУ.

Съседи поискаха сина й да остане при тях, но тя не се съгласи и детето също се качи в патрулката. През февруари пък тя лъсна в клип с Коцето, отново почерпена в телевизионно студио.


loading...