забавни предавания

“Като две капки вода” – едно от най-успешните забавни предавания на малкия екран, се връща тази пролет по Нова тв, но без Димитър Рачков като водещ, пише “24 часа”. Зрителите бяха свикнали той да е лицето на шоуто заедно със Зуека, но очевидно традициите не са това, което бяха. Иначе в шоуто отново са поканени популярни български личности, които да пеят и да приличат досущ на световни звезди.

Тази пролет Нова тв ще пусне и 11-ия сезон на “Откраднат живот” – най-дълго излъчвания български сериал. Екипът му започна снимките по него още през декември, а в новите епизоди ще се завърнат обичаните актьори Мартина Вачкова, Владо Пенев, Наум Шопов и много вероятно, както и в предишните сезони, да има няколко гост-звезди.

Криминалната драма “Братя” с Калин Врачански също ще има продължение. Втори сезон бе предвиден с финала на първия, а работата по него предстои съвсем скоро.

Без Рачков в “Като две капки вода”. Ето и какво друго да очакваме

Би Ти Ви също подготвя няколко български продукции. Очаква се съвсем скоро в ефира ѝ да се завърне комедийният сериал “Съни бийч”, който тръгна през пролетта на 2020-а, но бе спрян след програмните промени заради коронакризата. Главните роли в него са поверени на Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Евелин Костова, а действието, както подсказва и заглавието, се развива в Слънчев бряг.

Без Рачков в “Като две капки вода”. Ето и какво друго да очакваме

Иво Аръков ще участва в още един сериал на Би Ти Ви – “Белези”. Снимките по него започнаха през октомври. С “Белези” дебюта си в български сериал прави Вера Йорданова, която е участвала в няколко американски кинопродукции. Тя ще си партнира с Валентин Ганев и съпружеската двойка Анастасия Лютова и Пенко Господинов.

Без Рачков в “Като две капки вода”. Ето и какво друго да очакваме

Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов и Славена Вътова ще са жури и в седмия сезон на забавното шоу “България търси талант”. Кастингите за него вече започнаха при спазване на противоепидемичните мерки – всички оценяващи стоят на разстояние един от друг, а желаещите да участват могат да показват уменията си не само на живо, а и онлайн. Предаването също ще е част от пролетната програма на Би Ти Ви, която се очаква да започне от 1 февруари.

Без Рачков в “Като две капки вода”. Ето и какво друго да очакваме

Вижте още:
Мария Игнатова захапа РачковМария Игнатова не крие новата си интимна половинка Ивайло Нойзи Цветков. Откакто е с интелектуалеца,…Dec 11 2020skafeto.com

Рачков се уреди със секси тъща (Снимка)Димитър Рачков определено случи на жена и на тъща. Дребният комик си взе 21-годишна жена и предизвик…Dec 1 2020skafeto.com


loading...