зейнеб

Репортерът в предаването „На кафе“ Зейнеб Маджурова стана майка. Малката Мириам се роди в края на миналата седмица, съобщи Нова телевизия.

„Благодаря ви. Таткото е много хубав и аз. И на двама ни дано да прилича“, бяха първите ѝ думи. „Това е най-хубавото събитие, което може да се случи на двама души, които се обичат. Аз исках да изживея този момент и да го превърна в нещо вълшебно. Не съм го крила. Аз се наслаждавах на бременността. Не се спрях нито за миг“, призна тя.

Репортерката сподели, че дори ден преди да роди е била в планината. „Изминах повече от 8 километра“, каза тя. „Благодаря на Господ и на докторите, които бяха до мен през всичките тези 9 месеца“, заяви Зейнеб.

„Не съм вярвала, че в България има такива светила в медицината. Истината е, че за една хубава бременност трябва да имаш и екип от хора, които да се грижат за теб“, каза тя.

Зейнеб разкри и името на бебчето си. Двамата с таткото са се спрели на името Мириам.
„Роди се голямо бебе. Не знам как толкова голямо бебе отгледахме. Имаше хора, които до 7-ия месец не забелязваха, като бях с широка рокля. Нашето малко-голямо момиче се роди 4130 г“, завърши тя.

Зейнеб Маджурова участваше в първото издание на Big Brother. След това кариерата ѝ продължи в прогнозата за времето и като репортер на предаването „На кафе“. Тя има дългогодишна връзка с бизнесмена Стоян Балевски.Ужасен комплекс тормози Зейнеб на Гала! Ето с какво трябва да се справя хубавицата, за да се радва постоянно на мъжко вниманиеЛюбимата асистентка на Гала – Зейнеб Маджурова има изключително проблемна кожа. За голямата ѝ мъка п…Nov 20 2017skafeto.com

Бунт в Нова телевизия, красавицата Зейнеб забърка жесток скандалИстински бунт назрява в Нова тв срещу Зейнеб Маджурова. Веселата блондинка от Бургас взима тлъста за…Jun 23 2019skafeto.com


loading...