Катя от

Катя от „Ритон“ от години е известна със своя огромен бюст, но с годините като че ли той става все по-голям. А певицата няма нищо против да го показва и събира погледите на плажа.Люси Иларионов: Дует „Ритон“ ми дължат 100 бона! Режисьорът обеща по 10 000 лева на Джино, Преслава и Гъмов„Дует „Ритон“ ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят, ще дам по 10 000 лв. на Преслава, Джино и Станим…Nov 13 2018skafeto.com

Катя и Здравко са на почивка на о-в Тасос в компанията на свои приятели, съобщава show.blitz.bg. Те побързаха да се похвалят със снимки от ваканцията си, а на някои от тях погледът бързо е прикован от огромните еърбеци на Катето.
Катя топна "ритонките" си в морето на Тасос (Снимки)

На един от фотосите Здравко се е опитал да обхване с ръце природните дадености на своята жена, която е избрала доста изрязан бански за лятната си почивка. Със сигурност и останалите туристи се заглеждат в пазвата на нашенката.
Катя топна "ритонките" си в морето на Тасос (Снимки)

След големия концерт в зала 1 на НДК в края на май месец, двойката решила да си подари кратка ваканция преди стартирането на останалите концерти в страната. Затова стегнали куфарите и отпрашили към гръцкия остров в компанията на свои близки приятели.
Катя топна "ритонките" си в морето на Тасос (Снимки)

Всеизвестен факт е, че Катя и Здравко обичат да почиват по-шумно, а не пенсионерски. Затова и там ходили на по-оживени плажове с музика и коктейли. А в един от дните решили да се повозят на каяци, но Катя не могла да запази равновесие, тъй като огромните й гърди натежали и всеки път я обръщали.Защо Здравко от „Ритон“ бяга от Катя?Здравко и Катя, които създават един от най-емблематичните дуети в българската музика – дует „Ритон“,…Mar 1 2019skafeto.com


loading...