Любо Нейков Слави Комиците

Любо Нейков зае мястото на Слави Трифонов в програмата на bTV от новия есенен сезон. От телевизията официално обявиха, че актьорското шоу „Комиците и приятели“, чиито продуцент и участник е Нейков, се завръща с нова доза забавление на 9 септември в 22:30 часа по bTV, пише hotarena.bg.

От 9 септември, всеки понеделник, вторник и сряда, зрителите на bTV отново ще могат да прекарват семейните вечери с авторски скечове, хитови песни, изящни хореографии, специални изпълнения, неповторими импровицации и провокации към публиката, пише в официалното съобщение на първата частна телевизия в България.

В останалите дни от работната седмица в часа на „Шоуто на Слави“ ще се излъчват „Истински истории“ с продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Големият победител в надпреварата кой да заеме мястото на Трифонов обаче е точно Нейков, който ще има повече екранно време в часовия пояс на шоуто, защото има един ден повече. Ударът му е двоен, защото той бе един от най-близките до Слави, но го напусна и създаде собствена продуцентска компания. По традиция bTV ще обяви тържествено новата си програма за есента на купон в средата на септември.

Златно сърце: Любо Нейков проговори през сълзи за загубата на майка сиЛюбимият комик Любо Нейков често разплаква зрителите си от смях, но в реалния живот нерядко му се сл…May 1 2019skafeto.com


loading...