Мария глад

Фолкаджийката Мария знае що е то глад. Заралийката е известна с манията си за слабост и глад. Миньончето редовно не се храни по цели 2 дни, а кара само на вода. 

Певицата си е измислила свой хранителен режим, който да спазва и така поддържа 50-те си килограма. Мария, която стана известна с цветущия си прякор Отварачката, се подлага на 2-дневен глад след всеки ден, в който е изяла нещо. „2 дни гладувам, 1 ден ям. Старая се да напасвам режима си така, че неделя да ми е ден за хранене, тъй като го прекарвам със семейството“, хвалела се пред приятелки.

Именно в неделя певицата може да бъде забелязана до някои от най-старите и известни баничарници в София, където се зарежда с банички за целия ден, пише lupa.bg.

По време на брака си с Християн Гущеров Мария всяка неделя ходеше в малак баничарница в квартал „Бояна“, а трима охранители я пазеха докато избира тестени закуски за нея и „мечо“, както галено наричаше бившия си мъж.

Мария се разчекна след карантинатаФолк певицата Мария няма задръжки след карантината. Заралийката се разчекна в новата си фотосесия, к…May 22 2020skafeto.com


loading...