Мария Игнатова живот баща споделя Нойзи

Мария Игнатова вече не пази ревностно личния си живот, а започва да го афишира все повече. Блондинката сюрпризира последователите си в социалната мрежа като пусна романтичен кадър, на който се гушка със своя любим Ивайло Нойзи Цветков.

На фотоса журналистът нежно целува любимата си по рамото, а тя е прикрила лицето си от вълнение. „Тихо“, пише блондинката към снимката, добавяйки хаштаговете любов и рокенрол.

Откакто бившият й Димитър Рачков призна за връзката си с плеймейтката Анита Димитрова, Мария изненадващо също започна да демонстрира личния си живот в публичното пространство. Някои от почитетлите на „господарката на ефира“ смятат, че по този начин иска да дразни Рачков, но едва ли успява.

Мария Игнатова пак дразни Рачков

Вижте още:
Бащата на Мария Игнатова бил в затвора за заговорМария Игнатова, която много рядко говори за личния си живот, разкри дълго пазена тайна. Бащата на во…Dec 12 2020skafeto.com

Мария Игнатова се показа с гаджетоМария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, най-после се пока…Nov 22 2020skafeto.com


loading...