Мария Игнатова, което от близо година е интимна с журналиста Ивайло Нойзи Цветков, най-после се показа официално с него. Двамата влюбени избраха деня на християнското семейство, който е днес, за да потвърдят официално връзката си и явно имат сериозни планове за бъдещето. Досега нито бившата на Рачков, нито Цветков са коментирали публично отношенията си, макар че любовта им не е тайна вече за никого.

Както Hotnews.bg първи писа, двамата се появиха заедно на рождения ден на жената на Маги Халваджиян през лятото. По-късно Мария призна, че мъж на име Ивайло е любовта на живота й, но едва сега двамата застават един до друг пред цяла България. Снимката е озаглавена, явно по идея на завършилия Класическа гимназия Нойзи, уроборос.

Става дума за е един от най-древните и широко разпространен из различни култури символ – змия, захапала опашката си. Уроборосът е символ на безкрайността, на вечния кръговрат и единството на противоположностите.

Мария Игнатова се показа с гаджето

Вижте още:
Мария Игнатова споделя какво за нея е любовтаМария Игнатова е на корицата на новия брой на сп. Eva. В едно от редките си интервюта водещата на „П…Oct 18 2020skafeto.com

Мария Игнатова проговори за най-голямата си любов, не е Рачков (СНИМКА)Мария Игнатова си призна, че голямата й любов е журналистът Ивайло Нойзи Цветков, разкрива Дир.бг. Д…Sep 23 2020skafeto.com


loading...